Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Vakker fornyelse av hjemmet med maling
Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad, og veggene med LADY Pure Color.⁠ 

Inspirerende og fornuftig fornyelse med maling

Vi er inne i en tid der vi stadige blir mer kritiske til høyt forbruk, og vi er mer opptatt av å ta vare på tingene våre og gjenoppdage verdien av det vi har. Ved å male interiør og møbler, tar du godt vare på det du eier, samtidig som du kanskje får en etterlengtet fornyelse. Les mer om hvorfor planlegging er viktig for miljøet her.

LADY Supreme Finish er markedets beste maling til tre og panel. Den har en suveren utflyt, og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer. LADY Supreme Finish har en hard, vaskbar og robust overflate. Dette betyr at slitasjeutsatte områder forblir vakre lenge.

JOTUN_LADY_12182-Gentle-Whisper_Antique-Brass_Frostroyk

Dette bordet er fornyet med LADY Supreme Finish i fargen 2011 Antique Brass, Silkematt glansgrad. Se hvordan vi malte det her, eller nederst i saken! Veggene er malt med LADY Wonderwall i fargen 12182 Gentle Whisper. Taket er malt med LADY Perfection i fargen 1376 Frostrøyk.

Avgjørende med riktige produkter

Kvalitetene til LADY Supreme Finish gjør at den er super å bruke til fornyelse av møbler. Med suveren flyt, er det enklere å få en jevn og vakker overflate uten penselstriper. Siden den også er ekstremt slitesterk, egner den seg ypperlig til overflater som er mye i bruk, som f.eks. kjøkkenskap, bord og stoler. En fin måte å gi nytt liv til gamle skatter.

LADY 1376 Frostrøyk_LADY 12180 Present

Lag rom for velvære og mal gjerne skap og detaljer i dine favorittfarger,  for å sette et unikt preg på ditt hjem! Skapet er malt med LADY Supreme Finish i fargen LADY 1376 Frostrøyk. Vegger rundt skapet er malt med LADY Pure Color i samme farge. Veggen foran er malt med LADY Pure Color i fargen 12180 Present. 

De unike påføringsegenskapene til LADY Supreme Finish gjør det enkelt å oppnå et vakkert resultat, også på de noe mer krevende malejobbene.

LADY 20184 Thoughtful

Nydelig og sober fornyelse med maling av interiøret i den nye fargen LADY 20184 Thoughtful. Veggen er malt med vår supermatte veggmaling LADY Pure Color. Hylla er malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad.

Lek med glansgradene

LADY Supreme Finish finnes i fire glansgrader: matt, silkematt, halvblank og superblank. Fargeopplevelsen varierer ut fra hvilken glansgrad du velger. Jo blankere en maling er, jo mer lys reflekteres, og dermed oppstår også både gjenskinn og skyggevirkninger. Det er årsaken til at mange velger blanke overflater på listverk og vinduer.

Å male vinduer i samme farge som veggen, men i ulik glansgrad, gir et spennende og helhetlig uttrykk i rommet.

LADY 1303 Observe

Dette vakre rommet er malt med fargen LADY 1303 Observe på alle flater. Vinduene er malt med LADY Supreme Finish i halvblank glansgrad. Vegger er malt med vår supermatte veggmaling LADY Pure Color og taket er malt med takmalingen LADY Perfection.

LADY Perfection

LADY Perfection

  • Enkel å påføre – uten drypp og søl
  • Vakkert og skjoldfritt resultat
  • Stort fargeutvalg
  • Dekkgaranti

Les mer om hvordan du kan gjøre malejobben bedre for miljøet.

Bevisste fargevalg

Fargevalgene forteller hvem vi er og hvordan vi oppfatter verden rundt oss. Farger vi omgir oss med, er faktisk med på å forme hverdagen vår, uten at vi alltid er like bevisste på det.  Bruk fargene til å skape et inspirerende hjem som gir fantasien spillerom! La deg inspirere av vårt nye fargekart fra LADY her.

Lekker hylle, malt i samme farge som veggen med LADY Supreme Finish Matt 2040 Lys Granitt. Vegg: LADY Pure Color 2040 Lys Granitt. Venstre vegg: LADY Pure Color 1376 Frostrøyk.

Tenk gjenbruk når malejobben er ferdig

Man kan fint gjenbruke både malepensler og maleruller! Sørg for å ta godt vare på malerutstyret etter malejobben ved å vaske det godt, slik at du ikke kaster fullt brukelig utstyr til neste gang du skal svinge penselen eller rulle i vei. Les mer her.

LADY 6378 Iconic

Vakker fornyelse med LADY 6378 Iconic på vegger og vinduer.

Slik fornyer du et malt bord

Lær mer om fornyelse av gamle møbler med LADY Supreme Finish her!

La nye vakre farger fra LADY kan være med på fornyelse av interiøret ditt!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Ny og fargerik leilighet på Oksenøya

Lekker og fargerik leilighet til barnefamilien! – Et nybygg kan virke kaldt og upersonlig, men med de riktige fargene blir…

Sosialt rom med pizzaovn

Et eget rom med pizzaovn! – I første episode av ny sesong, forvandlet Tid for hjem det gamle fjøsbygget til…

Slette vegger og ny farge – i en operasjon!

Ja, vi drømmer om rustikke, slette vegger! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! – Fargen på…

Unike farger i LADY Minerals Revive

– Nye, unike farger er nå tilgjengelig i LADY Minerals Revive. – Farge på bildet: LADY Minerals Revive 1288 Granskygge….

Ingrid og Vidars nye funkishus er en fargefest!

Et nytt funkishus, fylt med fargeglede. Ingrid hadde en detaljert fargeplan til det nye huset. – Les om alle fargene…

Et eventyr av et baderom

Ingrid A. Westrum ønsket seg et praktisk baderom i det nye funkishuset. Se hvor fint det ble! Eventyrlig baderom I…