Interiørfargene for 2022

Nytt fargekart fra LADY – TOGETHER

Nytt fargekart fra LADY – TOGETHER

LADY lanserer nytt fargekart for 2022! Fargekartet TOGETHER inneholder tre unike fargepaletter, som skaper rom hvor det er ekstra godt å være sammen. – Bli kjent med de nye fargene! (Scroll helt nederst i saken for fargene på bildet over)

Vakre farger skaper en god atmosfære der det er godt være sammen.

Nytt fargekart fra LADY – mange, nye farger!

Når mennesker møtes oppstår unike stemninger. Det samme kan sies om farger.  – I Jotun er vi fascinerte over hvordan fargene vi omgir oss med påvirker sansene og former hverdagen, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

– Ved å introdusere nye farger får hjemmet en herlig, fornyet atmosfære. En farge løftes alltid av en annen farge. Dette utforsker vi i vårt nye fargekart TOGETHER, sier Larsen.

Lisbeth-Larsen_Playful-palett

Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. Fargen i bakgrunnen er LADY Pure Color 0125 Palmetto. Fargene på bildet til høyre er fra PLAYFUL-paletten – bord: LADY Supreme Finish 6384 Wish, vegg: LADY Pure Color 3377 Slate Lavender

Vi knyttes sammen

Mennesker er sosiale vesen og trives best sammen med andre. Tiden vi deler med familie og venner er berikende for kropp, sjel og sinn. Behovet for å møte andre har sjelden vært større enn akkurat nå. For gode samtaler, latter, litt sladder, eller for å dele et øyeblikk i vennskapelig stillhet. Bare det å være sammen kan løfte humøret og skape nye ideer.

Farger har tilsvarende effekt – de kan roe oss ned eller gire oss opp, rense sinnet eller kick-starte kreativiteten. – Årets fargepaletter er designet for å reflektere og fremheve ulike aspekter av personlige behov og livsstil. Fargene legger til rette for at du kan skape den stemningen du ønsker for deg og dine. Rom med en atmosfære hvor det er ekstra godt å være sammen.

Jotun LADY - TOGETHER

TOGETHER – gjenspeiler våre behov for å leve sosiale liv og være sammen med mennesker som betyr noe for oss.

Avstemte fargepaletter

Jotuns globale fargeteam, ledet av Lisbeth Larsen, har utviklet en mengde nye farger og satt sammen de vakre fargepalettene. – Jotun har et stort fargeteknisk laboratorium som gjør våre kreative fargekonsepter om til unike fargeresepter, forteller hun stolt. Hver enkelt farge får en egen oppskrift tilpasset Jotuns produkter. Det betyr at du kan være helt trygg på at fargen som blandes til deg i en LADY-maling, er lik som fargeprøvene i fargekartet.

Jotun LADY fargepalett - Embrace

Fargene i temaet Embrace inneholder flere nye farger, og paletten er nennsomt satt sammen av Lisbeth og hennes team. Ved å velge et Jotun-produkt er du sikret et perfekt resultat av fargen du har valgt.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Fargene legger til rette for at du kan skape den stemningen du ønsker for deg og dine.

Unike farger

Totalt inneholder fargekartet TOGETHER 28 vakre farger – 12 av fargene er helt nye og presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Fargene er gruppert i tre vakre fargepaletter; EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH. Hvert tema har en særegen stemning, og vil hjelpe deg til å finne farger som passer din personlige smak. De tre palettene gir tips til gode og særegne fargekombinasjoner til ditt hjem. Du kan også finne dine egne favoritter, og sette sammen farger på tvers av palettene.

Les mer om den enkelte fargepaletten: EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH.

JOTUN_LADY_12182-Gentle-Whisper_Antique-Brass_Frostroyk

Skap lunhet og hygge med vakre farger. Det unike vintage bordet ble et smykke i rommet med ny farge! Bordet er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 2011 Antique Brass. Vegg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper, tak: LADY Perfection 1376 Frostrøyk.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Skap et varig uttrykk

Ta varige, vakre valg med LADYs fargepaletter og våre mest holdbare malinger LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall. Vakre, avstemte fargepaletter og kvalitetsmalinger fra LADY gjør det enkelt å fornye hjemmet og ta vare på det du har.

JOTUN_LADY_12179-Embrace_5516-Iron-Blue

Nytt fargekart og nye fargekombinasjoner! Vegg og pidestall: LADY 5516 Iron Blue, og klossen øverst har fått fargen LADY 12179 Embrace.

JOTUN_LADY_2040-Lys-Granitt_Frostrøyk

Vegg: LADY Pure Color 2040 Lys Granitt, og hyllene er malt i samme farge med matt glansgrad i LADY Supreme Finish Matt. Veggen til venstre: LADY Pure Color 1376 Frostrøyk

Besøk vår pop-up utstilling i Oslo eller København – les mer her!

Farger på forsiden av fargekartet

LADY_6384-Wish_6383-Imagine

Vegg: LADY Pure Color 6384 Wish, hylle: LADY Supreme Finish Matt 6384 Wish. – Veggen til høyre er malt med den litt lysere nyansen, 6383 Imagine. Taket som er synlig på forsidebildet helt øverst, er malt med LADY Perfection 6383 Imagine. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Les mer om Embrace-paletten med de rustikke og rå fargene.

Les mer om Playful – den energiske og fargerike fargepaletten.

Les mer om Cherish – paletten med beroligende pasteller og varme nøytraler.

Bli kjent med vårt nye fargekart – TOGETHER

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…