Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Hjemme hos Hanna Östberg har glassverandaen fått en vårlig oppgradering. – Den interiørdesign- og fargegale Hanna har testet den nye LADY Supreme Finish Pure Matt, når hun nylig pusset opp. Sjekk ut resultatene her!

Den helmatte fargen skaper en helt uslåelig eleganse som jeg elsker!

Hannas Änglar

Hanna Östberg jobber som influenser og driver kontoen Hannas Änglar. Hun inspirerer nesten hundretusen mennesker daglig via sine sosiale kanaler, og deler oppussingsprosjekter, interiør-  og masse fargetips med følgerne sine. Vi er så inspirert av Hanna og hennes øye for detaljer – la oss vise deg hvorfor!

Lekkert og nymalt! Alt av treverk er malt med LADY Supreme Finish i den nye glansgraden Pure Matt i fargen 8303 Hvitlyng og veggene med LADY Pure Color i 8478 Pale Green.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Nymalt glassveranda

– Denne gangen malte jeg med den nye malingen til tre og panel, LADY Supreme Finish Pure Matt, på alt av treverk. og LADY Pure Color til veggene. Jeg ønsket å skape et fredelig sted på vår gamle glassveranda, men som samtidig skulle gi et nøkternt inntrykk.

– Den helmatte fargen skaper en helt uslåelig eleganse som jeg elsker, og som ga rommet et løft – uten å viske ut den rustikke sjarmen som en glassveranda betyr, forklarer Hanna.

Lekre grønntoner i harmoni. Lister og vinduer er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Hvitlyng. 

Jakten på den originale fargen

– Da jeg skulle male om, ville jeg gjerne finne tilbake til den originale fargen, som jeg følte var lindeblomstgrønn. Jeg måtte skrape av flere strøk med maling for å finne den rette fargen. Så begynte jeg å lete blant alle de fine fargene fra Jotun for å finne noe som lignet originalfargen, og som også passet fint til 8494 Organic Green, som vi har i rommet ved siden av. Valget landet på 8303 Hvitlyng til listverk og vindu, samt i taket, og 8478 Pale Green på veggene, forklarer Hanna.

Vakkert rom! Hyller, lister og vinduer i treverk er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Hvitlyng. og veggene med LADY Pure Color i 8478 Pale Green. Tak: LADY Perfection 8303 Hvitlyng. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

– Dette er et ganske vanskelig rom å fargesette, fordi det bader i lys fra flere forskjellige retninger. Uttrykket endrer seg utrolig mye avhengig av om solen skinner eller ikke. Jeg ønsket derfor å finne farger som jeg likte uansett vær eller årstid. Disse to fargene er fantastiske når solen er oppe. De byr på en frodig, nesten syrlig grønn fargeskala, som puster vår og gir masse energi. Når været ikke er på topp, blir inntrykket i stedet dempet grågrønt, noe som skaper en avslappende ro, sier Hanna. 

Dette ble fantastisk fint, og fargene forbinder de tilstøtende rommene på en veldig fin måte.

Inspirert av mote

– Jeg pleier jeg å si at jeg har et rikt indre liv…, ler Hanna. – Jeg ser alt i farger og form, og det har vært min verden så langt tilbake jeg kan huske. Mote har alltid vært en stor del av livet mitt og jeg henter mye inspirasjon derfra. Allerede som barn elsket jeg klær og ble fascinert av vakkert kledde mennesker. Drømmen var å gå inn i min bestemors garderobe med vakre aftenkjoler, men jeg kunne også bli fanget av noe jeg så på gata.

– Ut fra dette vokste interessen for interiør. Min lidenskap har blitt å fargesette rom, finne tilbehør og møbler, og skaper hjem som forteller en historie og betyr noe. Å kunne utvikle den kreative delen av meg selv, og gjøre det til mitt yrke, har vært fantastisk på alle måter. Interessen min har vokst etter å ha møtt fantastiske designere og hørt historien bak kreasjonene deres – det er utrolig interessant og veldig gøy, forteller Hanna.

Vakre detaljer. Takrosetten er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Hvitlyng.

Nytt og forbedret produkt – og helt ny, mattere glansgrad! Les mer her.

Listverket er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt.

Få mer inspirasjon av Hanna her!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…