Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Hjemme hos Hanna Östberg har glassverandaen fått en vårlig oppgradering. – Den interiørdesign- og fargegale Hanna har testet den nye LADY Supreme Finish Pure Matt, når hun nylig pusset opp. Sjekk ut resultatene her!

Den helmatte fargen skaper en helt uslåelig eleganse som jeg elsker!

Hannas Änglar

Hanna Östberg jobber som influenser og driver kontoen Hannas Änglar. Hun inspirerer nesten hundretusen mennesker daglig via sine sosiale kanaler, og deler oppussingsprosjekter, interiør-  og masse fargetips med følgerne sine. Vi er så inspirert av Hanna og hennes øye for detaljer – la oss vise deg hvorfor!

Lekkert og nymalt! Alt av treverk er malt med LADY Supreme Finish i den nye glansgraden Pure Matt i fargen 8303 Hvitlyng og veggene med LADY Pure Color i 8478 Pale Green.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Nymalt glassveranda

– Denne gangen malte jeg med den nye malingen til tre og panel, LADY Supreme Finish Pure Matt, på alt av treverk. og LADY Pure Color til veggene. Jeg ønsket å skape et fredelig sted på vår gamle glassveranda, men som samtidig skulle gi et nøkternt inntrykk.

– Den helmatte fargen skaper en helt uslåelig eleganse som jeg elsker, og som ga rommet et løft – uten å viske ut den rustikke sjarmen som en glassveranda betyr, forklarer Hanna.

Lekre grønntoner i harmoni. Lister og vinduer er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Hvitlyng. 

Jakten på den originale fargen

– Da jeg skulle male om, ville jeg gjerne finne tilbake til den originale fargen, som jeg følte var lindeblomstgrønn. Jeg måtte skrape av flere strøk med maling for å finne den rette fargen. Så begynte jeg å lete blant alle de fine fargene fra Jotun for å finne noe som lignet originalfargen, og som også passet fint til 8494 Organic Green, som vi har i rommet ved siden av. Valget landet på 8303 Hvitlyng til listverk og vindu, samt i taket, og 8478 Pale Green på veggene, forklarer Hanna.

Vakkert rom! Hyller, lister og vinduer i treverk er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Hvitlyng. og veggene med LADY Pure Color i 8478 Pale Green. Tak: LADY Perfection 8303 Hvitlyng. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

– Dette er et ganske vanskelig rom å fargesette, fordi det bader i lys fra flere forskjellige retninger. Uttrykket endrer seg utrolig mye avhengig av om solen skinner eller ikke. Jeg ønsket derfor å finne farger som jeg likte uansett vær eller årstid. Disse to fargene er fantastiske når solen er oppe. De byr på en frodig, nesten syrlig grønn fargeskala, som puster vår og gir masse energi. Når været ikke er på topp, blir inntrykket i stedet dempet grågrønt, noe som skaper en avslappende ro, sier Hanna. 

Dette ble fantastisk fint, og fargene forbinder de tilstøtende rommene på en veldig fin måte.

Inspirert av mote

– Jeg pleier jeg å si at jeg har et rikt indre liv…, ler Hanna. – Jeg ser alt i farger og form, og det har vært min verden så langt tilbake jeg kan huske. Mote har alltid vært en stor del av livet mitt og jeg henter mye inspirasjon derfra. Allerede som barn elsket jeg klær og ble fascinert av vakkert kledde mennesker. Drømmen var å gå inn i min bestemors garderobe med vakre aftenkjoler, men jeg kunne også bli fanget av noe jeg så på gata.

– Ut fra dette vokste interessen for interiør. Min lidenskap har blitt å fargesette rom, finne tilbehør og møbler, og skaper hjem som forteller en historie og betyr noe. Å kunne utvikle den kreative delen av meg selv, og gjøre det til mitt yrke, har vært fantastisk på alle måter. Interessen min har vokst etter å ha møtt fantastiske designere og hørt historien bak kreasjonene deres – det er utrolig interessant og veldig gøy, forteller Hanna.

Vakre detaljer. Takrosetten er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Hvitlyng.

Nytt og forbedret produkt – og helt ny, mattere glansgrad! Les mer her.

Listverket er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt.

Få mer inspirasjon av Hanna her!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Hjemme hos Emma har det vært fornyelse av både vegger og tak! Fra pudderfargen LADY 2024 Senses til LADY 0552…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…