Varme fargevalg i funkishuset

Varme fargevalg i funkishuset

Henriette testet ut flere farger for å få den rette lunheten i funkishuset. Les mer om hennes varme fargevalg!

Jeg maler ikke så ofte, så det er viktig for meg at når jeg først endrer farge så er det en farge som passer inn, ikke som gjør at alt må endres etter fargen.

Ny og varm farge til kjøkkenet

– Jeg er så fornøyd med den nye fargen, forteller Henriette Wolden. Vi har fått ta en titt inn i hennes vakre og nymalte hjem i Sandefjord.

– Vi valgte den varme og lune fargen 1929 Muskatnøtt som kontrast til det mørke – og istedenfor den lyse grå 1229 Demring som vi hadde tidligere. Jeg er veldig fornøyd med Demring som vi hadde også, så den har vi beholdt på soverommet og stuen oppe. Men her i det store rommet med alle vinduene, ville jeg skape en varmere atmosfære, sier hun videre.

Henriettes lekre kjøkken og spisestue. Kjøkkenveggen har fargen LADY 1434 Elegant

Varme fargevalg

Jeg prøvemalte flere farger fra Jotun, som Cashmere, Sand og Form, sier Henriette. – Jeg ønsket å bevege meg inn i den brune/gylne skalaen, men måtte finne en farge som ikke var for lys eller for mørk. I tillegg måtte fargen stå fint inntil de mørke kontrastveggene i fargen 1434 Elegant, og som gjorde at jeg ikke måtte bytte ut interiøret jeg allerede hadde.

Muskatnøtt tilførte akkurat det jeg ønsket i hjemmet. Den understreker det varme og lune, som er en herlig kontrast til det både hvite og sorte interiøret vi har ellers. Den tar også opp varmen vi har i mange av våre messingdetaljer.

LADY Pure Color i fargen 1929 Muskatnøtt skaper varm stemning på kjøkkenet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Den mørke kontrastveggen i fargen Elegant gir en fin soneinndeling i det store rommet. Spisestolene er fra Søstrene Grene – og jeg har malt bena på dem, forteller Henriette. LADY Supreme Finish gir perfekt finish, dersom du skal male møbler!

Muskatnøtt var en fulltreffer

Jeg maler ikke så ofte, så det er viktig for meg at når jeg først endrer farge så er det en farge som passer inn, ikke som gjør at alt må endres etter fargen. Jeg har blitt så glad i den, i alle slags lyssettinger, at jeg nå også skal male entreen i samme farge. Muskatnøtt var en fulltreffer av en farge.

Dette bildet viser  hvordan den mørke grå Elegant møter den lune fargen Muskatnøtt! Barstolene er fra Normann Copenhagen

Liker du disse nyansene? Se flere vakre brune og gylne farger her!

Før og etter oppussingen

Det var veldig lekkert hos Henriette før oppussingen også, men fargen Demring gjorde at rommet virket mer kjølig. Med LADY-fargen Muskatnøtt har det kommet inn en helt ny lunhet i stuen!

Marmorbord i egen design

I sonene kjøkken/spisestue og stue som er malt, har jeg tre marmorbord, forteller Henriette. – Alle tre har jeg designet og fått produsert hos Ellingard naturstein.

Det varme fargevalget ga ny lunhet i funkishuset! LADY Pure Color 1929 Muskatnøtt.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Sofaene er fra IKEA og Trademax, gulvtepper fra Layered og Trendcarpet.

Lenestol fra Slettvoll, lamper fra HM Home og Ferm Living.

Jeg var veldig fornøyd med 1269 Demring som vi hadde også, sier Henriette – Så den har vi beholdt på soverommet og stuen oppe.

Nordisk stil

– Funkishuset vårt har et moderne og nordisk utseende. Jeg liker denne stilen i interiøret også, men det er viktig for meg at huset er personlig, lunt og koselig. Her skal man føle seg hjemme og avslappet. Og det følte jeg at jeg virkelig den nye fargen fullførte, avslutter Henriette.

Se flere bilder fra Henriettes hjem på Instagram @henriettewo 

Foto: Henriette Wolden

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Styling – LADY Rediscover fargekart

I denne saken kan du lese alt om styling i LADY Rediscover fargekart. Fotograf: Line T. Klein. Styling med perfeksjon…

LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

I høst lanseres en helt ny LADY reklamefilm på tv, og av erfaring vet vi at mange er interessert i…

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

I år ble presentasjonen av det nye LADY REDISCOVER fargekartet gjennomført med en stor digital lansering.  Vi har gjenoppdaget farger …

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

Go to top