Bella – En energirik oransjetone

Bella – En energirik oransjetone

Få glødende kreativitet og energi inn i hjemmet! 2489 Bella er en av våre virkelige favoritter fra det nye fargekartet STORIES. Her kan du utforske den vakre fargen – og finne deilige, kreative fargekombinasjoner til hjemmet!

Bildet over: Veggen er malt med LADY Pure Color 2489 Bella, benken er malt med LADY Supreme Finish Superblank i 20207 Statement Red.

Energirik farge til livlige hjem

Vi simpelthen elsker LADY 2489 Bella! Denne skjønnheten av en oransjetone er hentet fra Serene Presence, den første fargefortellingen i det nye, globale fargekartet STORIES. Paletten byr på dempede pasteller, friske grønnfarger – og innslag av deilige og gylne oransjetoner. Dette er paletten for deg som ønsker en avslappende, men likevel kreativ atmosfære i hjemmet.

En farge det smeller av!

Bella bringer med seg en helt ny energi inn i rommet. Denne oransje nyansen er noe helt annet enn de mer dempede, brente rødoransje tonene vi har sett tidligere – og er rett og slett en farge det smeller skikkelig av!

Kraftige okertoner bidrar til å gi oss impulser og å fange oppmerksomheten vår. Det samme kan sies om oransje. De oransje fargenyansene er nemlig perfekt for sosiale soner i hjemmet – bruk de gjerne i kjøkkenet eller på hjemmekontoret for å spre en god dose energi i løpet av dagen.

Bord malt i LADY 2489 BELLA

De myke og helbredende pastelltonene fra paletten Serene Presence komplimenteres godt av varme, oransje fargenyanser. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, en deilig nyanse som gir friskt tilskudd av energi.

Farger har stor betydning i de sanselige omgivelsene som et rom utgjør – de setter stemningen og bringer oss glede.

Skap et supermatt fargeuttrykk med LADY Pure Color

Vakre pasteller og kulørsterke oransjetoner får en ekstra dimensjon når du maler veggen med LADY Pure Color – vår matteste maling noensinne. Da sikrer du at veggene får et eksklusivt, supermatt fargeuttrykk som du kan glede deg over lenge.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • supermatt eksklusivt utseende
  • unik fargeopplevelse
  • slitesterk
  • dekkgaranti

Bella er en glødende, oransje skjønnhet som løfter stemningen!

Harmoniske og lekne fargekombinasjoner med 2489 Bella

Kraftfulle og energirike Bella gjør det godt i samspill med mer nedtonede fargenyanser, slik som 1624 Letthet og 10290 Soft Touch. Sammen vil de skape et mykt og harmonisk uttrykk.

Vi liker 2489 Bella særlig godt i kombinasjon med den grønne favoritten 7038 Dusk Green, som også er hentet fra paletten Serene Presence. Dusk Green er en deilig og sval grønntone, som bidrar til både friskhet og en følelse av behagelig ro i hverdagen.

Vegg malt med LADY 7038 Dusk Green, sirkel malt med LADY 3279 Bella

2489 Bella tåler å bli utfordret! Vi elsker å se den varme oransjetonen i samspill med den dempede grønntonen 7038 Dusk Green. Sammen skaper de en avslappet, men likevel energirik stemning i rommet. Veggflaten er malt med den supermatte malingen LADY Pure Color i 7038 Dusk Green. Veggdekorasjonen er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 2489 Bella.

Lekre og lekne Bella er også forførende i møte med gule og ferskenfargede nyanser. Sammen danner de en varm og energirik atmosfære som det er godt å oppholde seg i. Spesielt den myke ferskentonen 1520 Cheerful Peach komplimenterer kraftfulle Bella godt.

Hjemmekontor malt i LADY 1520 Cheerful Peach

Oransje fargetoner er imøtekommende og inkluderende – og de fungerer utmerket i kombinasjon med friske ferskenfarger. Veggen er malt med LADY Pure Color, vår matteste maling noensinne, i 1520 Cheerful Peach. Hyllen er malt med LADY Supreme Finish 2489 Bella. Den hvite lampen er fra Julie B. Strange, skålen er fra Broste Cph.

La deg forføre av lekne, lekre, utfordrende og friske farger nå som vi endelig går lysere tider i møte igjen!
Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…