De hotteste plantetrendene

De hotteste plantetrendene

Visste du at eiendomsmeglere anbefaler bruk av grønne planter og blomster for å freshe opp hjemmet ditt før visning? Det fins det gode grunner til!

Friskt med grønne detaljer

De som skal selge og vil at det skal se maksimalt bra ut på visning, frisker gjerne opp med et par malingstrøk både her og der. Men selve prikken over i-en, det er ofte grønne planter og velduftende urter. Hvorfor ikke benytte trikset til hverdags også?

Plantetrend

Her har Ingrid hengt opp «Pletter i luften» på enden av gardinstangen. Hermetikkboksen har hun malt med LADY Design, se hvordan hun gikk frem her. Skapet er malt i LADY 2024 Senses (LADY Supreme Finish Superblank 80).

Bring duften av vår inn i hjemmet ditt

Det har det ennå ikke begynt å spire ute. Men du kan absolutt stjele deg en liten forsmak på våren ved å pynte opp med grønne planter, urter og blomster innendørs. Trikset er ikke bare en fryd for øyet – planter dufter godt og skaper bedre innemiljø også. Gir du urtene på kjøkkenbenken et lite puff av og til, takker de deg til og med ved å dufte ekstra!

De hotteste plantetrendene

Vinteren 2015 er både slyngplanter og palmer på vei til å få sin velfortjente renessanse. En av fordelene ved å kjøpe palmer, er at de blanke, rene bladene gjør seg superfint mot lyse vegger og blir vakre blikkfang.

Plantetrend

Her ser du en palme, aspargesplante og to vakre sukkulenter. Veggen bak er malt med LADY Supreme Finish Matt i fargen LADY 4710 Duggblå. Her kan du ser mer av den vakre blå veggen.

Gode gamle Yoccapalmen

Velger du den gode gamle Yoccapalmen, så tåler den mye tørke, og trenger lite stell. Sorten Kentyla trenger mye skygge, regelmessig vann og er veldig sensitiv for luftforandringer. Vil du hjelpe mindre og sartere plantesorter som Eukalyptus og Kamelia på vei, kan du plassere dem i glassklokker som fungerer som små, delikate drivhus. Og vil du ha det grønt men ikke har grønne fingre, er sukkulenter hardføre til tusen. De skal ha sjeldent vann, og tåler både sol og mørke.

Plantetrend

Asparges planten er vakker og er «overalt» nå! Veggen bak er malt med LADY Balance i fargen LADY 7163 Minty Breeze.

Kombiner grønt med messing

Samtidig som begeistringen for grønne planter øker, øker også interessen for grønne fargenyanser på selve interiøret. Korteste vei til suksess og vakre, matte vegger går gjennom LADY Balances fargeskala Everyday Balance. Den består av grønntoner med en anelse blått, som passer til detaljer i både stål og messing, marmor og metall.

Hvor ikke bare henge opp planten som litt veggpynt, på en vakker knagg?! :) Lykke til med stylingen!

Tanja
Tanja

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Frisk opp uteplassen!

Både huset og uteplassen vår har fått en skikkelig makeover med maling og styling. Se hvor fint vi har fått…

DIY: Design din egen blomsterkasse

La blomstene få hedersplass på uteplassen. Gjør det selv, bygg en blomsterbenk!   De integrerte blomsterkassene er malt i husets…

Landlig kjøkken i retro stil

Jeg bor på landet i en Västerbottensgård sammen med mann og tre barn. Den gamle gården vår har blitt et spennende prosjekt…

7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

Nydelig blågrønn nyanse til badet – LADY Aqua 6325 Balanse  Ny, vakker og matt maling til baderommet Endelig kan du…

Redesign på fulltid

Møt Ida Hansson, en mester i redesign Ida Hansson er fra Umeå i Nord-Sverige og har sitt eget firma som…

Go to top