Ingrid’s DIY prosjekter

Ingrid’s DIY prosjekter

Vi gleder oss til fargerike og spennende DIY prosjekter

I dag ønsker vi Ingrid velkommen som gjesteblogger her på LADY bloggen, og vi er så glade for å få henne med på laget! Ingrid vil gi dere mange gode forslag til DIY/gjør-det-selv prosjekter, både små og store sådan.

Det vi liker aller best med Ingrid, foruten at hun er ei sprudlende blid jente, er at hun har en fantastisk god evne til å sette sammen vakre farger og trylle frem det nesten umulige fra en gammel stol, hylle eller kommode. Og jeg tror dere vil se at Ingrid liker glade farger! Hun har mye erfaring med våre malinger og farger fra tidligere DIY prosjekter som hun har presentert på bloggen sin. Og så tar hun jo så vakre bilder! Og det synes vi er viktig. Klare, rene og vakre bilder.

Hun har en superfin blogg selv, Fjeldborg, ta gjerne en titt her: http://blog.fjeldborg.no

Vi har tidligere samarbeidet med Ingrid i forbindelse med oppdrag for blant annet magasinet Kamille, siste prosjektet finner du i forrige ukes utgave. Her ser dere noen lekre smakebiter.

Her har Ingrid valgt SENS Matrix (grå) og Sommersol (gul)

 

 

Vi gleder oss til å se Ingrids kreative prosjekter her på bloggen. Jeg vil fortsette å lage artikler som skal hjelpe deg til å velge riktige farger og kombinasjoner og Lisbeth vil blogge om trender og tendenser.

 

Vi har stilt Ingrid noen spørsmål slik at du kan bli litt bedre kjent med henne.

Hvem er Ingrid?:)

Jeg er 30 år, gift med verdens beste mann og bosatt i et gammelt hvitt hus i Sandefjord. Er utdannet innen mediefag, og jobber som frilanser innen tekst, foto og styling. Fotografering er dessuten en viktig hobby, og jeg tar bilder hver eneste dag.
Har siden jeg var liten ommøblert, omdekorert og malt møbler, noe det ser ut til at jeg aldri blir lei! Elsker både små og store forandringer hjemme, og har alltid et prosjekt (eller ti) på gang.

Hvis du har en søndag uten noen planer, hva ville du brukt den til?

Søndag er ukas nest beste dag (etter fredag) og jeg forsøker å holde søndagen så lite planlagt som mulig. En perfekt søndag starter alltid med lang frokost, kaffe og pain au chocolat til dessert, før jeg begir meg ut på loppis, hvor jeg finner minst tre unike skatter. Er det fint vær, går vi tur og får litt frisk luft, før det er dags for middag. Middag er veldig viktig for meg, og søndagene er selvsagt intet unntak. Ofte lager jeg helstekt kylling eller noe i gryte eller form, som kan stå og steke lenge, mens jeg gjør noe annet. Baker for eksempel. Er generelt glad i å lage mat, og på søndager har jeg tid til det. Et glass vin til maten er et must på søndag! Har vi tid til litt tv-titting, er begge to totalt hekta på serien ”Dexter” for tida, så noen episoder gjør kvelden komplett…

Hva er det beste ved å være gjesteblogger hos oss?

Å få samarbeide med en så stor aktør som Jotun, er en ære, utrolig lærerikt, morsomt og utfordrende. Nå har jeg interiørblogget på min egen blogg i fire år, og det gir meg en stor ekstra motivasjon til å fortsette, når jeg får utfolde meg på en ny arena, som Lady-bloggen blir for meg. Noe av det morsomste jeg gjør i mitt eget interiør er å sette farge på gamle (eller nye) møbler, og jeg gleder meg til å få vise maleresultatene på Lady-bloggen!

 

Nevn 5 av dine LADY-farge-favorittfarger!

1. Her må jeg aller først nevne 7236 Chi, som er min base, og har vært det i mange år. Den er ren hvit uten et snev av gult, og et perfekt bakteppe for fargene jeg introduserer ellers.

2. Er helt forelska i den nye fargen 10432 Spontan, så syrlig og frisk, og veldig gul. Helt klart en ny fargefavoritt!

 LADY 10432 Spontan

3. 10429 Diskret er også en ny favoritt fra Wonderwall-kartet. Den MÅ jeg male med snart – og det skal jeg! Den blir superfin sammen med Studio.

LADY Pure Color 10341 Kalk og 10429 Diskret

4. 9938 Dempet sort er dramatisk og veldig fin i høy glansgrad. Jeg har en plan om å male veggen bak tv i Dempet Sort, og da vil jeg gjerne teste ut fargen med helmatt uttrykk.

5. Jeg er veldig glad i nyanser av blått, og særlig turkistoner. 5306 Pirat er frisk og fin. Dessuten er jeg klar for å prøve ut 5159 Retroblå, den tror jeg vil passe utmerket inn i min palett!

SENS 5306 Pirat

Vi ønsker Ingrid hjertelig velkommen! :)Følg med – om ikke så lenge kommer det første blogginnlegget hennes!

 

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….