Fjeldborg’s favorittfarge

Fjeldborg’s favorittfarge

Ingrid/Fjeldborg: Min favorittfarge i det nye fargekartet LADY Balance
Det er umulig å velge seg én favoritt blant så mange fantastiske nyanser, og jeg slites mellom de kjølige LADY 7163 Minty Breeze og LADY 7555 Soft Mint på den ene siden, og de varme LADY 10580 Soft Skin og LADY 2856 Warm Blush på den andre.

Fjeldborg sin favortittfarge

LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze

Ert&ris - min favorittfarge fra Jotun LADY

LADY 7555 Soft Mint #ladysoftmint

Hjemme hos meg passer alle disse fire fargene perfekt inn, og jeg ser særlig godt for meg LADY Soft Skin på soverommet, den er lun, men allikevel lys, og et flott følge til mine hvitmalte gulv.

jotun_LADY_Balance_10580_SoftSkin

 LADY Balance 10580 Soft Skin #ladysoftskin

Høstens farger fra LADY

LADY 2856 Warm Blush #ladywarmblush

I gangen vil jeg ha LADY Soft Mint på veggen sammen med en mørkere nyanse på gulvet! Kanskje LADY 5362 Fusion? LADY Soft Mint er frisk på en avbalansert måte og føles veldig moderne samtidig som dette egentlig er en ordentlig gammel tone. Jeg har sett nyanser av denne på de gamle panelveggene mine, og den passer derfor like godt i et gammelt hus som i et splitter nytt!

Fjeldborg sin favortittfarge

LADY 5362 Fusion #ladyfusion

Mitt beste råd når man skal velge farge

Ta gjerne utgangspunkt i en farge du liker, og spinn videre ut i fra denne, gjerne med en kontrastfarge du ellers ikke ville tenkt på som en favoritt.
Det kan være spennende å bruke uventede kombinasjoner, men ikke velg for mange farger i interiøret om du også har valgt en dristig farge på veggen. Det som kan se fint ut ved å holde et knippe prøvelapper sammen, kan fort bli kaos i et helt rom, og du skal tross alt bo med fargene du har valgt også. Å holde seg til tre farger i et rom er en gammel regel som alltid fungerer, men dersom du vet hva du driver med blir det enda tøffere med fire farger!

Se alle bilder og farger fra det nye fargekartet her.

Se andre eksperter sine favorittfarger:

Interiørarkitekt Adele KløveDesignerne og illustratørene ert&risTrendekspert Helle TjabergNordisk Rom/Katrine

Avatar
Avatar

Ingrid – DIY-ekspert

Ingrid er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun er superkreativ og elsker små DIY-prosjekter. Hun har en fantastisk god evne til å sette sammen vakre farger og trylle frem det nesten umulige fra en gammel stol, hylle eller kommode.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Idyllisk sommerhus på Stadlandet

Fra gammel sveitservilla til lunt sommerhus: I ukens episode av Eventyrlig Oppussing, tar Halvor og teamet turen til vakre og…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…