Fjeldborg’s favorittfarge

Fjeldborg’s favorittfarge

Ingrid/Fjeldborg: Min favorittfarge i det nye fargekartet LADY Balance
Det er umulig å velge seg én favoritt blant så mange fantastiske nyanser, og jeg slites mellom de kjølige LADY 7163 Minty Breeze og LADY 7555 Soft Mint på den ene siden, og de varme LADY 10580 Soft Skin og LADY 2856 Warm Blush på den andre.

Fjeldborg sin favortittfarge

LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze

Ert&ris - min favorittfarge fra Jotun LADY

LADY 7555 Soft Mint #ladysoftmint

Hjemme hos meg passer alle disse fire fargene perfekt inn, og jeg ser særlig godt for meg LADY Soft Skin på soverommet, den er lun, men allikevel lys, og et flott følge til mine hvitmalte gulv.

jotun_LADY_Balance_10580_SoftSkin

 LADY Balance 10580 Soft Skin #ladysoftskin

Høstens farger fra LADY

LADY 2856 Warm Blush #ladywarmblush

I gangen vil jeg ha LADY Soft Mint på veggen sammen med en mørkere nyanse på gulvet! Kanskje LADY 5362 Fusion? LADY Soft Mint er frisk på en avbalansert måte og føles veldig moderne samtidig som dette egentlig er en ordentlig gammel tone. Jeg har sett nyanser av denne på de gamle panelveggene mine, og den passer derfor like godt i et gammelt hus som i et splitter nytt!

Fjeldborg sin favortittfarge

LADY 5362 Fusion #ladyfusion

Mitt beste råd når man skal velge farge

Ta gjerne utgangspunkt i en farge du liker, og spinn videre ut i fra denne, gjerne med en kontrastfarge du ellers ikke ville tenkt på som en favoritt.
Det kan være spennende å bruke uventede kombinasjoner, men ikke velg for mange farger i interiøret om du også har valgt en dristig farge på veggen. Det som kan se fint ut ved å holde et knippe prøvelapper sammen, kan fort bli kaos i et helt rom, og du skal tross alt bo med fargene du har valgt også. Å holde seg til tre farger i et rom er en gammel regel som alltid fungerer, men dersom du vet hva du driver med blir det enda tøffere med fire farger!

Se alle bilder og farger fra det nye fargekartet her.

Se andre eksperter sine favorittfarger:

Interiørarkitekt Adele KløveDesignerne og illustratørene ert&risTrendekspert Helle TjabergNordisk Rom/Katrine

Avatar
Avatar

Ingrid – DIY-ekspert

Ingrid er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun er superkreativ og elsker små DIY-prosjekter. Hun har en fantastisk god evne til å sette sammen vakre farger og trylle frem det nesten umulige fra en gammel stol, hylle eller kommode.

Stylistenes kreative fargelek

Stylistene Per Olav Sølvberg og Christina Hannestad inspirerer! – Se glimt fra deres kreative fargelek og poetiske univers.  – Til…

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…