Fjeldborg’s favorittfarge

Fjeldborg’s favorittfarge

Ingrid/Fjeldborg: Min favorittfarge i det nye fargekartet LADY Balance
Det er umulig å velge seg én favoritt blant så mange fantastiske nyanser, og jeg slites mellom de kjølige LADY 7163 Minty Breeze og LADY 7555 Soft Mint på den ene siden, og de varme LADY 10580 Soft Skin og LADY 2856 Warm Blush på den andre.

Fjeldborg sin favortittfarge

LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze

Ert&ris - min favorittfarge fra Jotun LADY

LADY 7555 Soft Mint #ladysoftmint

Hjemme hos meg passer alle disse fire fargene perfekt inn, og jeg ser særlig godt for meg LADY Soft Skin på soverommet, den er lun, men allikevel lys, og et flott følge til mine hvitmalte gulv.

jotun_LADY_Balance_10580_SoftSkin

 LADY Balance 10580 Soft Skin #ladysoftskin

Høstens farger fra LADY

LADY 2856 Warm Blush #ladywarmblush

I gangen vil jeg ha LADY Soft Mint på veggen sammen med en mørkere nyanse på gulvet! Kanskje LADY 5362 Fusion? LADY Soft Mint er frisk på en avbalansert måte og føles veldig moderne samtidig som dette egentlig er en ordentlig gammel tone. Jeg har sett nyanser av denne på de gamle panelveggene mine, og den passer derfor like godt i et gammelt hus som i et splitter nytt!

Fjeldborg sin favortittfarge

LADY 5362 Fusion #ladyfusion

Mitt beste råd når man skal velge farge

Ta gjerne utgangspunkt i en farge du liker, og spinn videre ut i fra denne, gjerne med en kontrastfarge du ellers ikke ville tenkt på som en favoritt.
Det kan være spennende å bruke uventede kombinasjoner, men ikke velg for mange farger i interiøret om du også har valgt en dristig farge på veggen. Det som kan se fint ut ved å holde et knippe prøvelapper sammen, kan fort bli kaos i et helt rom, og du skal tross alt bo med fargene du har valgt også. Å holde seg til tre farger i et rom er en gammel regel som alltid fungerer, men dersom du vet hva du driver med blir det enda tøffere med fire farger!

Se alle bilder og farger fra det nye fargekartet her.

Se andre eksperter sine favorittfarger:

Interiørarkitekt Adele KløveDesignerne og illustratørene ert&risTrendekspert Helle TjabergNordisk Rom/Katrine

Avatar
Avatar

Ingrid – DIY-ekspert

Ingrid er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun er superkreativ og elsker små DIY-prosjekter. Hun har en fantastisk god evne til å sette sammen vakre farger og trylle frem det nesten umulige fra en gammel stol, hylle eller kommode.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…