Føl naturens magi med grønntonen Urtehage

Føl naturens magi med grønntonen Urtehage

Naturen er vår største kilde til inspirasjon og ro. Fra den myke brisen i luften til de grønne markene som strekker seg så langt øyet kan se, finnes det en uendelig mengde skjønnhet rundt oss. Hva om du kunne ta den naturlige magien med deg inn i ditt eget hjem? La oss presentere LADY 8183 Urtehage.

Bildet over: Lys, gyllen og frodig – det beskriver 8183 Urtehage på en god måte. Grønntonen bringer liv og syrlig friskhet inn i interiøret.

LADY 8183 Urtehage

En frisk, spirende grønntone for en frodig romfølelse.

Urtehage er en farge som henter sin inspirasjon fra de frodige og livlige hagene. Den er som et friskt pust av naturlig skjønnhet som omslutter rommet og gir en følelse av harmoni og ro. Den myke grønnfargen bringer naturens helbredende kraft inn i hjemmet ditt, og skaper en atmosfære av avslapning og fornyelse.

LADY Urtehage malt på vegg

Det unike med 8183 Urtehage er dens evne til å tilføre ethvert rom en touch av organisk eleganse. Uansett om det er i stuen, soverommet eller på kjøkkenet, vil denne fargen transformere rommet til et fristed hvor du kan hente energi og inspirasjon fra den naturlige verden rundt deg. Den gir deg muligheten til å skape din egen lille urtehage inne i hjemmet ditt, der du kan dyrke din indre ro og kreativitet.

Naturen tas med inn med LADY 8183 Urtehage

Slette vegger maler du med LADY Pure Color, og på tre og panel er det LADY Supreme Finish som gir best resultat.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • supermatt eksklusivt utseende
  • unik fargeopplevelse
  • slitesterk
  • dekkgaranti
 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Fantastiske fargekombinasjoner

En av egenskapene ved Urtehage er dens allsidighet. Den kan kombineres med en rekke farger og stiler for å skape forskjellige atmosfærer i rommet. For et moderne og elegant uttrykk kan du kombinere 8183 Urtehage med rene hvite nyanser og minimalistiske møbler. Dette gir en ren og tidløs estetikk som er både beroligende og sofistikert. 8183 Urtehage kan fint benyttes til andre grønntoner. Den kan også overraske deg som en leken kontrast til blåtoner.

Hvis du ønsker å legge til litt varme og dybde, kan du kombinere 8183 Urtehage med naturlige materialer som tre og rotting. Dette vil gi rommet en organisk følelse og skape en følelse av å være omfavnet av naturen. Med 8183 Urtehage som en sentral farge vil du oppleve at rommet får en unik karakter og en følelse av autentisitet.

Så hvorfor ikke la naturen flytte inn i hjemmet ditt?

Med 8183 Urtehage fra Jotun LADY kan du skape et rom som bringer deg nærmere naturen og gir deg en følelse av fred og harmoni. Ta en pause fra den travle hverdagen og gi deg selv muligheten til å leve i en urtehage, i ditt eget hjem.

Urtehage fra Jotun LADY malt på soverom

JOTUN Fargetrygghet

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset vår maling. Vi garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av vår maling blandet med Jotun Multicolor Fargesystem. Velger du maling fra oss og blander den fargen du ønsker deg, kan nyte fargen eksempelvis 8183 Urtehage i mange år fremover.

Se mer fra fargekartet STORIES

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet. I vårt nyeste fargekart STORIES kan du utforske 8183 Urtehage og flere av våre tidløse farger.

Vi har også utfyllende artikler på flere av fargene fra vårt nyeste fargekart. Bli bedre kjent med en annen grønntone, 7038 Dusk Green her. Og her kan du lese mer om den energirike oransjetonen 2489 Bella.

Med det håper vi at du finner deg en favoritt blant våre farger, og lar deg inspirere til å skape nytt liv og energi i hjemmet ditt.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…