Dusk Green – en deilig grønntone for frodige rom

Dusk Green – en deilig grønntone for frodige rom

Vi simpelthen elsker frodige rom i myke grønntoner – og spesielt den litt sarte, men likevel friske LADY 7038 Dusk Green! 

Bildet over: Veggen er malt med LADY Pure Color i 7038 Dusk Green. Trapp og listverk er malt med LADY Supreme Finish i 1931 Kokos. Teppe fra Kusiner Carpets, vase fra DBKD.

Dusk Green er diskret, men setter likevel et friskt preg på rommet.

Er du opptatt av både en rolig atmosfære og et godt inneklima, så er 7038 Dusk Green, malt med vår nye LADY Balance et suverent valg. LADY Balance er fri for skadelig avdamping og har minimal lukt. Den kan trygt brukes av gravide og allergikere, og er et godt valg til barne- og soverom.

Dusk Green – En forfriskende grønnfarge

Grønt er en farge vi ofte assosierer med naturen, og fargetonen oppleves som både beroligende og forfriskende for oss mennesker. Med sin diskré tilstedeværelse senkes skuldrene automatisk.

Den vakre nyheten 7038 Dusk Green har blitt en av de store favorittene fra den nye STORIES-paletten Serene Presence. Denne deilige, litt sarte grønntonen bidrar til en følelse av behagelig ro i hverdagen.

LADY 7038 Dusk Green

En dempet, grønnlig tone for balanse og ro.

Skap en grønn oase i hjemmet

Dusk Green skaper en frodig og behagelig atmosfære. Den bringer med seg en følelse av meditasjon – uansett om den brukes i en luftig stue eller i et deilig, avkjølende soverom. Tilfør gjerne kontrasterende naturelementer, slik som møbler i tre eller frodige planter, for å underbygge inntrykket av en deilig oase i hjemmet.

Vegg malt med LADY 7038 Dusk Green

De supermatte veggene skaper et eksklusivt og tiltalende fargeuttrykk. Veggene er malt med LADY Pure Color i 7038 Dusk Green. Stol fra Vitra.

 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Balance

LADY Balance

Vakker, matt og god for inneklimaet
 • Matt, vakkert utseende
 • Dokumentert god for inneklima
 • Lukter minimalt
 • Dekkgaranti

Dette er en dempet, grønnlig tone for balanse og ro.

Mal taket for et helhetlig fargeuttrykk

Når vi pusser opp hjemme, er det ofte veggfargen som får vår oppmerksomhet. Taket blir gjerne en glemt overflate – til tross for hvor viktig det er for rommets helhetsinntrykk.

Å fargesette taket kan være usedvanlig stemningsskapende, uansett om det er lunhet, lekenhet eller harmoni du ønsker deg. Ved å velge samme farge i taket som på veggen, sikrer du en myk, moderne og listefri overgang.

Les mer om hvordan du fargesetter taket.

Spisestue malt i 7038 DUSK GREEN

Med riktig fargesetting av taket, får du en annen helhet og opplevelse av rommet. Veggflatene er malt med LADY Pure Color i 7038 Dusk Green, taket er malt med LADY Perfection i 7038 Dusk Green. Skap og stige er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 7038 Dusk Green.

 Blå vase fra Sakura Copenhagen, bord fra Karakter Copenhagen, brun stol fra Klassik og grå stol fra Frama.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

Perfekt, helmatt tak
 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Gode fargekombinasjoner med 7038 Dusk Green

Denne dempede, grønne nyansen er det en sann fryd å kombinere – den gjør seg nemlig godt i samspill med de fleste fargetoner. Dette er en diskret nyanse som sjeldent stjeler all oppmerksomheten, men den blomstrer når den får spille på lag med naturlige omgivelser!

Nyansen er lekker til hvittoner, både de gylne klassiske tonene, men også de rene hvite. Vi anbefaler 1624 Letthet, 1001 Eggehvit og 7236 Chi.

Dusk Green er også en fargetone som tåler å leke seg med sterkere kontraster. En spennende kombinasjon er med den energirike oransjetonen 2489 Bella, som også er hentet fra fargepaletten SERENE PRESENCE. Sammen bidrar de til å skape en god dose energi i et ellers rolig og meditativt miljø.

Vegg malt med LADY 7038 Dusk Green, sirkel malt med LADY 3279 Bella

7038 Dusk Green er nydelig når den kombineres med mer energirike farger, slik som den glødende oransjetonen 2489 Bella. Sammen skaper de god energi i et ellers rolig miljø. Stor vaske fra DBKD, liten vase fra Robynn Storgaard.

En annen god kombinasjon er med 5504 Coastal Blue. Dette er en behagelig og rolig blåtone – med en anelse grønt i undertonen. Sammen skaper de et harmonisk og vakkert resultat!

Her ser du den vakre paletten SERENE PRESENCE som består av dempede pasteller og friske innslag av oransje og grønt. 7038 Dusk Green passer utmerket til alle disse fargene da de inngår i samme palett.
Her er det bare å kose seg med dempede pasteller i kombinasjon med friske farger. Mulighetene for å sette sammen spennende farger til et smakfullt, annerledes og vakkert hjem er uendelige, så lykke til med fargevalgene :)
Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…