Frodig og grønt hos Emma Johansson

Frodig og grønt hos Emma Johansson

Velkommen hjem til Emma Johansson, som står bak kontoen @WhatDecoratesMyDay. La deg inspirere av hennes hjem og stil; og se hvor frodig det ble da hun malte i fargen LADY 0125 Palmetto

Frodig fargevalg med Palmetto

Da Emma skulle male si stuen, valgte hun å male male med en kontrastfarge, og hun gikk for den grønne og frodige LADY 0125 Palmetto. Denne inspirasjonen har hun fått fra Storbritannia.

– Jeg har sett og blitt inspirert av hvordan fagfolkene, på en litt mer vågal måte, jobber med kontrastfarger og interiør i Storbritannia. Mine store interiøridoler er Matilda Goad og Beata Heuman, sier Emma.

LADY 0125 Palmetto 

Deilige kombinasjoner! Skapet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i LADY 0125 Palmetto.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Les mer om LADY Supreme Finish som er ny og forbedret her.

Flørt med engelsk landsbygd

Emma jobber som interiørinfluencer, fotograf og blogger i interiørmagasinet og plattformen Sköna Hem. Gjennom Emmas Instagram-konto @WhatDecoratesMyDay, inspirerer hun tusenvis av mennesker. Her er mønster og fargekombinasjoner i sentrum, og disse miksene er hennes kjennetegn.

– Innredningsstilen min er en flørt mellom den engelske landsbygda, Karin Larsson og klassisk svensk interiørdesign, som i Svenskt Tenn, forklarer Emma.

Jeg skulle virkelig ønske at folk våget mer farge – for det betyr virkelig noe. En farge kan løfte et rom til et helt nytt nivå!

Se så fint og frodig det har blitt! Bokhyllen og paneltaket er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen LADY 0125 Palmetto.

Visste du at LADY 0125 Palmetto er løftet frem i vårt nyeste fargekart TOGETHER? Les mer om paletten Playful her.

Interiørinteresse fra moren

Emma har alltid hatt en brennende interesse for interiør og finner inspirasjon i alt hun ser og gjør. – Jeg har definitivt arvet interessen fra min mor. Da jeg var liten, ommøblerte jeg alltid rommet mitt og når jeg ble lei av, så pusset jeg opp rommet til vennene mine

LADY 0125 Palmetto er helt spesiell og vakker i dette rommet. Listeverk, foring og skap er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt.

LADY 0125 Palmetto

Da Emma skulle male panel og listverk i stuen sin, ønsket hun en varm tone som passet til tapeten i rommet.

– Jeg falt umiddelbart for den dype, varme, men fortsatt spreke grønne fargen LADY 0125 Palmetto. Jeg malte med LADY Supreme Finish, som er beste maling for tre og panel. Den nye LADY Supreme Finish Pure Matt er en enda mattere og vakrere, med suveren og forbedret slitestyrke – perfekt til vindu og listverk osv.

LADY 0125 Palmetto er vakker til tapeten hjemme hos Emma. Se hvor vakker den er til vår rødrosa tone LADY 2856 Warm Blush. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Når naturen flytter inn med de vakreste, frodige grønnfargen…

Vakre farger og tekstiler møter sollyset.

Stille og komfortabelt rom! 

Takk for at vi fikk komme og se ditt herlige hjem, Emma! Se alle de vakre bildene på Instagram-kontoen hennes her. 

Foto: Emma Johansson

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Hjemme hos Ida Gran-Jansen

Hjemme hos Ida Gran-Jansen og familien, skaper dempede farger harmoni i deres lekre, nye hus. – Les hennes beste tips…

Vårlige pasteller i hjemmet til Annette Nordstrøm

Småbruket til Annette er et personlig hjem, med et interiør som er lekent og inspirerende. Velkommen inn for en sanselig…

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…