Harmonisk soverom med kalkmaling

Harmonisk soverom med kalkmaling

Sara Medina Lind har fått et harmonisk soverom og et hjem til å la seg inspirere av!  Soverommet er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space

Sara Medina Lind

Sara jobber som livsstils- og interiørfotograf, og har blitt kjent gjennom mange reportasjer i interiørmagasiner og reklamefoto. Det var først da Sara begynte å fotografere design og interiør at denne interessen ble sterkere, og i dag er dette en veldig stor del av livet hennes. Sara henter inspirasjon fra alt hun opplever og ser; mennesker, lys, teksturer og design.

Harmonisk soverom! Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space og listene med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Vi ønsket en klassisk base, men samtidig bringe litt varme og tekstur inn på soverommet.

Nytt hjem

Sara og samboeren har nylig flyttet til ny leilighet. – Da vi trådte innenfor døren til det som skulle bli vårt hjem, var det kjærlighet ved første blikk, forklarer hun.

For Sara var det viktig at alle rom hang sammen og fargevalget tok derfor tid, og de sammenlignet flere lyse og duse farger før de bestemte seg.

Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space og lister med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon.

Avslappende følelse hjemme hos Sara!

Fargevalg

– Vi valgte å bruke to forskjellige farger – en varm farge med kalkmaling til soverommet, og en hvit nyanse til de resterende rommene. Likeledes har alt av detaljer i treverk i samme hvitfarge. Vi ønsket en klassisk base, men samtidig bringe litt varme og tekstur inn på soverommet. Interiørdesigneren Pella Hedeby hjalp oss med den endelige paletten og vi er veldig fornøyde med resultatet, forklarer Sara.

Les også om Pella Hedebys hjem her!

Fredelig hjem i naturlige toner. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space, og lister med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon. Stuen er malt med LADY Pure Color 1622 Refleksjon.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Siste detaljer

– Jeg gleder meg til å få de siste møblene og interiørdetaljene på plass i vårt nye hjem, men det vil ta tid fordi vi ønsker å velge hvert eneste møbel og hver detalj med omhu. Vi planlegger også å gi det eksisterende kjøkkenet nytt liv ved å male dørene i samme farge som veggene. – Vi venter i spenning på resultatet!

Takk for at vi fikk komme på besøk! – Få mer inspirasjon fra Sara her! 

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Les også om våre nyeste farger i LADY Kalkmaling!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Hjemme hos Emma har det vært fornyelse av både vegger og tak! Fra pudderfargen LADY 2024 Senses til LADY 0552…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…