Harmonisk soverom med kalkmaling

Harmonisk soverom med kalkmaling

Sara Medina Lind har fått et harmonisk soverom og et hjem til å la seg inspirere av!  Soverommet er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space

Sara Medina Lind

Sara jobber som livsstils- og interiørfotograf, og har blitt kjent gjennom mange reportasjer i interiørmagasiner og reklamefoto. Det var først da Sara begynte å fotografere design og interiør at denne interessen ble sterkere, og i dag er dette en veldig stor del av livet hennes. Sara henter inspirasjon fra alt hun opplever og ser; mennesker, lys, teksturer og design.

Harmonisk soverom! Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space og listene med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Vi ønsket en klassisk base, men samtidig bringe litt varme og tekstur inn på soverommet.

Nytt hjem

Sara og samboeren har nylig flyttet til ny leilighet. – Da vi trådte innenfor døren til det som skulle bli vårt hjem, var det kjærlighet ved første blikk, forklarer hun.

For Sara var det viktig at alle rom hang sammen og fargevalget tok derfor tid, og de sammenlignet flere lyse og duse farger før de bestemte seg.

Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space og lister med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon.

Avslappende følelse hjemme hos Sara!

Fargevalg

– Vi valgte å bruke to forskjellige farger – en varm farge med kalkmaling til soverommet, og en hvit nyanse til de resterende rommene. Likeledes har alt av detaljer i treverk i samme hvitfarge. Vi ønsket en klassisk base, men samtidig bringe litt varme og tekstur inn på soverommet. Interiørdesigneren Pella Hedeby hjalp oss med den endelige paletten og vi er veldig fornøyde med resultatet, forklarer Sara.

Les også om Pella Hedebys hjem her!

Fredelig hjem i naturlige toner. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space, og lister med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon. Stuen er malt med LADY Pure Color 1622 Refleksjon.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Siste detaljer

– Jeg gleder meg til å få de siste møblene og interiørdetaljene på plass i vårt nye hjem, men det vil ta tid fordi vi ønsker å velge hvert eneste møbel og hver detalj med omhu. Vi planlegger også å gi det eksisterende kjøkkenet nytt liv ved å male dørene i samme farge som veggene. – Vi venter i spenning på resultatet!

Takk for at vi fikk komme på besøk! – Få mer inspirasjon fra Sara her! 

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Les også om våre nyeste farger i LADY Kalkmaling!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….