Harmonisk soverom med kalkmaling

Harmonisk soverom med kalkmaling

Sara Medina Lind har fått et harmonisk soverom og et hjem til å la seg inspirere av!  Soverommet er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space

Sara Medina Lind

Sara jobber som livsstils- og interiørfotograf, og har blitt kjent gjennom mange reportasjer i interiørmagasiner og reklamefoto. Det var først da Sara begynte å fotografere design og interiør at denne interessen ble sterkere, og i dag er dette en veldig stor del av livet hennes. Sara henter inspirasjon fra alt hun opplever og ser; mennesker, lys, teksturer og design.

Harmonisk soverom! Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space og listene med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Vi ønsket en klassisk base, men samtidig bringe litt varme og tekstur inn på soverommet.

Nytt hjem

Sara og samboeren har nylig flyttet til ny leilighet. – Da vi trådte innenfor døren til det som skulle bli vårt hjem, var det kjærlighet ved første blikk, forklarer hun.

For Sara var det viktig at alle rom hang sammen og fargevalget tok derfor tid, og de sammenlignet flere lyse og duse farger før de bestemte seg.

Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space og lister med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon.

Avslappende følelse hjemme hos Sara!

Fargevalg

– Vi valgte å bruke to forskjellige farger – en varm farge med kalkmaling til soverommet, og en hvit nyanse til de resterende rommene. Likeledes har alt av detaljer i treverk i samme hvitfarge. Vi ønsket en klassisk base, men samtidig bringe litt varme og tekstur inn på soverommet. Interiørdesigneren Pella Hedeby hjalp oss med den endelige paletten og vi er veldig fornøyde med resultatet, forklarer Sara.

Les også om Pella Hedebys hjem her!

Fredelig hjem i naturlige toner. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10678 Space, og lister med LADY Supreme Finish i Silkematt glans i 1622 Refleksjon. Stuen er malt med LADY Pure Color 1622 Refleksjon.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Siste detaljer

– Jeg gleder meg til å få de siste møblene og interiørdetaljene på plass i vårt nye hjem, men det vil ta tid fordi vi ønsker å velge hvert eneste møbel og hver detalj med omhu. Vi planlegger også å gi det eksisterende kjøkkenet nytt liv ved å male dørene i samme farge som veggene. – Vi venter i spenning på resultatet!

Takk for at vi fikk komme på besøk! – Få mer inspirasjon fra Sara her! 

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Les også om våre nyeste farger i LADY Kalkmaling!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Lyse farger hjemme hos Malin

Malin Glemme er grunnlegger av interiørmerket Layered, som produserer tepper og møbler med fokus på bærekraft. Sjekk ut grunnleggerens eget…