Unike fargenyheter

Unike fargenyheter

Nye farger i LADY Minerals kalkmaling!

Nye farger i LADY Minerals kalkmaling!

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle fargene her!

Bilde over: Her har alle overflater fått den gulbeige fargen 1303 Observe, som er helt nydelig i kalkmaling! Med LADY Minerals kalkmaling får veggen en levende overflate og fargen fremstår i ulike sjatteringer. – Vegg: LADY Minerals 1303 Observe, dør: LADY Supreme Finish i Matt glansgrad, og benk: LADY Supreme Finish i Halvblank glansgrad.

Unike fargenyheter

Visste du at hver enkelt farge har en unik oppskrift, som er spesielt tilpasset hvert enkelt LADY-produkt? –  Det betyr at vi utvikler et vell av nye, vakre og unike farger som er helt spesielt tilpasset LADY Minerals kalkmaling – hver gang LADY lanserer et nytt fargekart!

LADY Minerals Kalkmaling er nå tilgjengelig i mange nye og vakre LADY-farger!

JOTUN_LADY-Minerals_11130-Shade_

Bilde: LADY Minerals kalkmaling i fargen 11130 Shade

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Gyllent og rustikt

I det første fargetemaet «EMBRACE» i TOGETHER-fargekartet, er det fem av fargene som kan lages i LADY Minerals kalkmaling. De rustikke og gylne beigefargene – for ikke og glemme den rustrøde 12179 Embrace, er som skapt for kalkmalingens levende utseende. Disse varme, naturlige fargetonene blir myke og lune med kalkmalingens røffe finish.

Jotun-LADY-EMBRACE-Observe_Caravan-Iron-Blue

Bilde til venstre: Her er veggene malt med supermatt veggmaling, LADY Pure Color, i fargen 12179 Embrace. Takfargen er LADY Perfection 1303 Observe. Begge disse fargene får du også i LADY Minerals!

Bilde til høyre: Bakgrunnsfargen er 0280 Caravan, og klossene har fargene 1303 Observe og 5516 Iron Blue. Denne blåfargen kan dessverre ikke blandes i LADY Minerals, men matcher perfekt, f.eks. i et tilstøtende rom.

Vakkert med kalkede vegger!

Hver enkelt farge får et særegent og levende utseende med kalkmaling, og LADY Minerals skaper rom med et helt unike fargeuttrykk. Resultatet blir både matt, mykt og varmt. Det litt rustikke og uperfekte utseende gir særpreg til interiøret.

LADY Minerals danner en perfekt kulisse for kunst og designobjekter – alle typer treverk – eller håndlagde bruksgjenstander, som for eksempel keramikk.

JOTUN_LADY-Minerals_11130-Shade_

LADY Minerals kalkmaling, i fargen 11130 Shade. Teksturen i kalkmalingen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, rustikt og tidløst uttrykk.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Se hele fargeutvalget for kalkmaling på våre hjemmesider.

Lekne farger i kalkmaling!

I fargetemaet «PLAYFUL» er det hele sju nye, glade fargetoner som kan blandes i LADY Minerals kalkmaling. Vi har foreløpig ikke bilder av alle fargene i kalkmaling, men håper bildene og fargene er til inspirasjon til ditt prosjekt!

LADY 8565 Hope. 6384 Wish og 20186 Lavender Touch

Venstre bilde: LADY Pure Color 8565 Hope og tak LADY Perfection 8565 Hope. Den blågrønne veggen til høyre er malt med LADY Pure Color 6384 Wish.

Høyre bilde har den vakre, grålige lavendelfargen 20186 Lavender Touch, malt med supermatt LADY Pure Color. Denne fargen vil også bli helt nydelig med kalkmaling! 

Dempede greige og rosatoner

Det siste fargetemaet, «CHERISH«, byr på en myk og dempet fargepalett. Her er det også hele sju nye farger i LADY Minerals.

Med LADY Minerals Kalkmaling vil fargene fremstå i ulike sjatteringer av den LADY-fargen du ser på bildene eller på fargeprøvene.

JOTUN_LADY_Friendly-Pink_Lys-Granitt_Pale-Linden_Frostroyk_Antique-Brass_

Bildene over viser fargene fra «CHERISH» farepaletten. Fargen på høyre bilde: LADY Supreme Finish 2011 Antique Brass

Bruk kreativiteten din!

Når du maler med LADY Minerals kan du virkelig få brukt din egen kreativitet og skape et personlig uttrykk i interiøret. Sett preg på veggene, og få en effektfull finish som passer akkurat til din stil.

Med lange strøk får du en rolig effekt, mens kortere strøk gir et mer intenst uttrykk.

Slik maler du med kalkmaling

LADY Minerals er enkel å påføre – og males alltid med pensel. Siden det er det personlige uttrykket som er fokus, anbefaler vi allikevel at maleteknikken prøves ut på en liten testflate på forhånd. Slik er du sikker på å finne frem til akkurat det uttrykket som du ønsker på veggen din.

Se den korte filmen med gode tips før du setter i gang.

Veggfornyer til ujevne tapeter

Elsker du uttrykket som kalkmalingen har, men har ujevne overflater som ikke egner seg for denne malingen? Da har vi et smart produkt til deg!

LADY Minerals Revive er en veggfornyer som forvandler vegger med glassfiberstrie og andre ujevne underlag, til rustikke, slette vegger med et mineralsk utseende. En super løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på en smart måte!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Mange nye farger i LADY Minerals Revive

Hele 23 av fargene i LADY TOGETHER-fargekartet kan blandes i LADY Minerals Revive. (Unntakene er hvitnyansene; 1875 Sans, 7236 Chi, 1376 Frostrøyk, samt de to gule, 1775 Fresh Pasta og 10235 Sommersol).

Totalt finnes LADY Minerals Revive nå i ca. 70 ulike farger! Se komplett oversikt på våre nettsider.

LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony

LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony. 

Du trenger ikke rive av den gamle strien, eller fjerne lister, og her er det lov til å skape et personlig, røft og «perfekt uperfekt» utseende!

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om LADY Minerals Revive.

LADY Minerals Revive 4894 OCEAN AIR

LADY Minerals Revive 4894 Ocean Air. Se før-og etterbilder fra dette prosjektet her.

Tøft resultat

LADY Minerals Revive påføres med rull og jevnes ut med en sparkelspade. Resultatet blir vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet.

TIPS! Det viktigste i første strøk er at du dekker underlaget godt. Det betyr at du må legge godt på med produktet. Slett ut så godt du kan – og ikke vær for opptatt av at resultatet skal bli helt perfekt i første omgang! I det andre strøket vil du jevne ut dette.

Slik gjør du det

Hele prosessen kan utføres på et par dager! Ettersom dette er et helt nytt produkt for de fleste, anbefaler vi at du leser deg opp før du går i gang. Flere tips og råd finner du her.

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…