Soft brown – en ny og elegant farge

Soft brown – en ny og elegant farge

I det nyeste fargekartet fra LADY, CANVAS, finner du vår kanskje flotteste brune tone noensinne – 12291 Soft Brown. Bli bedre kjent med fargen her! Bli bedre kjent med 12290 Antwerp Beige her.

Bildet over: Fargenyheten 12291 Soft Brown er gylden og har den helt perfekte looken for deg som vil innlemme brunt i din fargepalett.

Allsidig bruntone

Fargen er betraktelig mer gul enn tradisjonelle bruntoner som ofte har mer rødt i seg. Ønsker du å innlemme brunt i din fargepalett, har Soft Brown den perfekte looken.

Ulike Jotun-farger fra vårt nyeste fargekart CANVAS

Fra den dype bruntonen LADY 12291 Soft Brown, til den lette gyllenbrune tonen LADY 1632 Rock Sugar og den taktile LADY 12075 Soothing Beige – brune og beige toner kan mikses og matches for å skape et nyanserikt interiør som utstråler varme og komfort.

De gylne bruntonene kan med hell kombineres med kjøligere nøytraler, og ønsker du å tilføre en kontrast for å gjøre interiøret mer personlig, kan du for eksempel velge komplementærfargen True Blue på et møbel eller en mindre flate.

For å lykkes med nøytrale fargepaletter, er trikset å bruke flere ulike nøytrale fargetoner sammen. Da vil interiøret få dybde, oppleves behagelig å oppholde seg i – være raust og velkomment.
Birgit Torkildsby, skandinavisk fargesjef Jotun

Lune rom

Som mange av våre farger i fargekartet CANVAS, henter også 12291 Soft Brown inspirasjon fra naturen. Som naturen selv har brune rom ofte en beroligende effekt. Den brune og gyldne fargetonen gir deg en følelse av å være i et naturlig miljø, noe vi alle kan ha godt av i en travel hverdag.

Den brune nyansen vil lage en moderne kontrast i kombinasjon med dempet gule, gylne hvite eller duse rosatoner.

Vår brune fargenyhet fortjener også å bli sett sammen med 1632 Rock Sugar!

Jotun Lady Soft Brown og Rock Sugar malt med LADY Pure Color

Se denne fantastiske fargetrioen! Nydelig rom som både gir varme og dybde, hvor det nesten er som å komme inn i en lun og trygg hule.

Brun eleganse

Som vi ser kan den dype bruntonen Soft Brown, og den lette gyllenbrune tonen Rock Sugar, sammen med den taktile Soothing Beige, mikses og matches for å skape et nyanserikt interiør som utstråler varme og komfort.

Ønsker du et uttrykk hvor du blander inn litt ekstra lidenskap og farge, kan du male detaljene, som lister eller et lite bord, i en annen av våre fargenyheter, 20217 Muted Coral.

Soft Brown på vegg og Muted Coral på gulvlist og bord

Lunt rom med Soft Brown, med en liten punch på listen som er malt i fargen 20217 Muted Coral.

Syns du denne brune nyansen var spennende? Da kanskje du også vil se flere farger fra vårt siste fargekart CANVAS.

Ønsker du å abonnere på nyhetsbrev fra oss, kan du gjøre det her. Da får du inspirasjon, fargetips og triks rett i din innboks.

Du kan også følge oss i sosiale medier, på Facebook her og på Instagram her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…