12075 Soothing Beige – en av våre mest populære farger

12075 Soothing Beige – en av våre mest populære farger

Det er mange som ønsker rolige nyanser av «greige» i hjemmet sitt, det vil si fargetoner i grått, beige og hvitt. LADY 12075 Soothing Beige er en av våre mest populære beige-farger, og vi skjønner godt hvorfor. Den er en svært anvendelig dempet beige tone.

I bildet over ser du 12075 Soothing Beige på veggen og den vårlige gule pastellen 1775 Fresh Pasta på skrivebordet.

Rom malt med Lady 12075 Soothing Beige

LADY 12075 Soothing Beige på både dør og vegger. Veggene er malt med LADY Pure Color og vegg og lister med LADY Supreme Finish.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

12075 Soothing Beige kan minne om den velkjente 1140 Sand, men vil oppleves et snev mer dempet, og et svakt slør av noe sortaktig brer seg over fargen. 12075 Soothing Beige er flott til en rekke lysere hvite og beige toner som eksempelvis 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Et behagelig hjem med greige farger

Når det kommer til å skape et behagelig og innbydende hjemmemiljø, spiller fargevalget en viktig rolle. 12075 Soothing Beige er en farge som kan hjelpe deg med å oppnå en avslappende og beroligende atmosfære hjemme. Fargen er en varm og delikat nyanse av beige som utstråler en subtil eleganse. Enten du ønsker å skape en moderne og minimalistisk atmosfære eller en varm og innbydende følelse, kan 12075 Soothing Beige være et utmerket valg.

Vegg malt med 20118 Amber Red og 12075 Soothing Beige

Her ser du LADY 12075 Soothing Beige i kombinasjon med Lady 20118 Amber Red. Nydelig kombinasjon! Se også hvor godt møblene i tre står til de to fargene.

En av fordelene med 12075 Soothing Beige er fargens evne til å tilpasse seg forskjellige belysninger og romstiler. Den fungerer like bra i rom med naturlig lys som i rom med kunstig belysning. Fargen kan også brukes både på veggene og på andre overflater som møbler eller tilbehør. Dette gjør det enkelt å integrere fargen i allerede eksisterende interiørdesign eller som en del av en ny designplan.

Soverom malt i Lady 12075 Soothing Beige

LADY 12075 Soothing Beige sørger for en avslappende atmosfære på soverommet. Veggen er malt med LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

Den dempede fargen skaper en følelse av varme og komfort, og gir rommet et sofistikert utseende. Fargen kan være spesielt effektiv i soverommet, stuen eller andre rom der du vil skape en avslappende atmosfære. Fargen er knallfin i kombinasjon med naturlige teksturer og elementer, som treverk eller grønne planter, for skape en beroligende oase i hjemmet ditt.

Lekre fargekombinasjoner

Som nevnt passer 12075 Soothing Beige godt til en rekke lyse hvite og beige toner. Her er 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull alle gode valg. Men det finnes også flere litt sprekre farger og paletter som passer godt til Soothing Beige og andre greige farger. Ønsker du for eksempel å skape litt vårlige vibber kan du kombinere med friske farger som LADY 8281 Pale Linden, LADY 2040 Lys Granitt og LADY 2011 Antique Brass.

Les mer om fargekombinasjoner til greige farger her.

Til slette vegger anbefaler vi LADY Pure Color, og til tre og panel LADY Supreme Finish. Dette er våre beste interiørmalinger og vil gi et nydelig resultat.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

For en moderne og ren stil kan du kombinere fargen med hvite eller grå nyanser. Dette vil gi et friskt og luftig utseende. Hvis du ønsker å legge til litt dybde og kontrast, kan du vurdere å inkludere mørkere toner som mørk brun eller antrasittgrå, noe som vil skape en sofistikert og elegant følelse i rommet.

Se dette landlige, og dempede drømmekjøkkenet.

Velkommen til å utforske de ulike designmulighetene 12075 Soothing Beige har i kombinasjon med andre friske farger og spennende interiør.

Se også vårt nye fargekart CANVAS hvor vi presenterer 23 farger for 2024, inkludert den beige nyheten 12290 Antwerp Beige.

Husk også at du alltid kan spørre oss om fargeråd hvis du lurer på noe.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….