Jenny Skavlans favorittblåfarge

Jenny Skavlans favorittblåfarge

I forbindelse med Jenny Skavlan sin denimuke på bloggen hennes ønsket hun å male en vegg i en vakker blåfarge. Etter å ha vurdert mange LADY blåfarger, var det LADY 4619 Denim Blå hun falt pladask for. Og det passet jo ekstra godt at fargen hadde akkurat det navnet!

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Jenny ser smashing ut i denimbuksene fra Levis!

Jenny har også en passion for redesign og gjenbruk, og elsker å fornye hjemmet sitt med nye farger og vakre ting hun finner i gjenbruksbutikker.

Jennys vegg før hun malte

Jenny fant ut at hun ville bytte farge på den grønne veggen på soverommet og at LADY 4619 Denim Blå ville passe helt supert.

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Veggen ble maskert for å få rene, fine linjer.

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Jenny malte med LADY Pure Color. Denne klare friske blåfargen kommer absolutt til sin fulle rett hvis man velger en supermatt maling som LADY Pure Color. I dag velger stadig flere matte vegger da dette oppleves som lunt, diskret og elegant i interiøret. LADY Pure Color får frem ektheten og ærligheten til fargen og overflaten oppleves nesten mineralsk.

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Jenny – klar for malejobben!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Fine og praktiske nisjer er bygd inn i veggen bak sengen og brukes som nattbord. Lekkert med rødt og korallfarger ved siden av den klare blåfargen. Den fine hvite vasen har hun kjøpt på loppemarked.

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Både Jenny og mannen hennes, Thomas, ble superfornøyde med resultatet. Her kan du se innlegget Jenny lagde på bloggen sin i forbindelse med at hun malte.

Jenny Skavlan sin favoritt blåfarge

Dette var Jennys perfekte blåfarge. Hvilken er din? Se tips til hvordan du finner din perfekte blåfarge her og vår fargedesigner Nina sin beskrivelse av mange av våre vakre blåfarger.

Alle foto:  Simplenæss/John Tøsse Kolvik

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…

Frodig og grønt hos Emma Johansson

Velkommen hjem til Emma Johansson, som står bak kontoen @WhatDecoratesMyDay. La deg inspirere av hennes hjem og stil; og se…