Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt Tone Kroken fant tre nydelige farger fra LADY, som sammen skaper harmoni og det perfekte bakteppet for et spennende og personlig interiør.

Maria Mena

Musikeren og artisten Maria Mena, født 1986, er født og oppvokst i Oslo. Hun er datter av den amerikanske trommeslageren Charles Mena. Både Maria og hennes yngre bror Tony er oppkalt etter karakterer i Leonard Bernsteins musikal «West Side Story».

Dus fargetrio

Fargetrioen LADY 20185 Friendly Pink, LADY 20184 Thoughtful og LADY 12182 Gentle Whisper og er alle hentet fra fargekartet Together. Dette er behagelige farger; de er lyse og dempende, samtidig varme og omsluttende. Perfekte farger for leiligheten til Maria, synes Tone Kroken. Når tak og vegger fargesettes i dempede nyanser er det enkelt å finne hvile. Tone Kroken ville at hjemmet til artisten skal være et sted for ro og hvile.

Dempede rosatoner kan fungere som gode nøytraler – og nettopp det gjør at de er så brukervennlige!

LADY 20185 Friendly Pink_LADY 20182 Gentle Whisper

Fargen på veggen: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink. Og taket er malt med LADY Perfection 12182 Gentle Whisper. Sofaen er en Club sofa designet av Tone Kroken for @bohusnorge, putene i sofaen er fra @bytimo og på veggen henger et pledd fra @slowdownstudio/ @bolina som er rammet inn.

LADY 20185 Friendly Pink

En dempet rosa tone. Dette er en grålig, gyllenrosa tone. Den vil ikke fremstå som en typisk rosa tone, heller som en sløret og litt sortaktig rosa.

LADY 12182 Gentle Whisper

En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Hvilken hvittone passer til?

Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes mange ulike nyanser som gir ulike fargeopplevelser. Til denne duse paletten anbefaler vi hvittonen LADY 9918 Klassisk Hvit. Dette er en perfekt ren og hvit tone!

LADY 9918 Klassisk Hvit

En ren og nøytral hvittone. Langt hvitere enn både 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Det må man tenke på dersom man ønsker seg Klassisk Hvit, men har ferdigmalte detaljer i fargen Bomull, – som industrien bruker som sin hvite farge. Da vil det bli en markant forskjell, og alle detaljer i Bomull vil se ekstra gule ut inntil. Lister, vinduer, dører – tenk helhetlig.

Lek med detaljene

Med herlige detaljer, bilder, puter eller møbler, kan man skape et helt nytt uttrykk mot de dempede, nydelige fargene på veggene.

– Fargene kan matches på tvers av så mye spennende. Se bare på interiøret hos Maria; hun har mange spennende skatter som virkelig popper frem, sier Tone.

LADY 20185 Friendly Pink

Panelet er malt med Supreme Finish Pure Matt i fargen LADY 20185 Friendly Pink. Bildet på veggen: @studioedvarda , gulvteppet @millatudio, hvit stol @bloomingville, gardiner er fra @frkfryd.

Legg merke til Spellemansprisen, som Maria Mena mottok for Årets Kvinnelige Artist i 2008. Den har fått egen hylle og ramme på veggen!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 20185 Friendly Pink

Sminkebordet er herlig fyllt opp med alt nødvendig, samt det lille ekstra.

Personlig interiør

Tone Kroken tilpasser farger og interiør til de ulike oppdragsgivers personlighet. Denne gangen gikk hun for et dempet fargeuttrykk på veggene, med deilige, lette og like gardiner i alle rom. For frodighet kan man få med et herlig innrammet stoff, eller bukett med blomster.

Se hvordan Tone Kroken har det hjemme! 

LADY 20184 Thoughtful

Feminit, men likevel kult og personlig hjemme hos den kreative artisten Maria Mena! Panelet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen 20184 Thoughtful.

LADY 20184 Thoughtful

En dempet rosa tone. Dette er en grålig rosatone for den som liker en diskret og sløret utgave av rosa. Den er myk og sofistikert.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Våre holdbare malinger

LADY Pure Color, LADY Wonderwall og LADY Supreme Finish er våre mest holdbare malinger til henholdsvis slette vegger og tre og panel. Alle disse er slitesterke og har god vaskbarhet, som gjør at veggen holder seg vakker lenge. LADYs dekkende malinger er Svanemerket, noe som gjør det enklere å ta gode valg for helse og miljø. Merk deg gjerne at Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns malinger.

Finn riktig maling til ditt prosjekt her! 

LADY 20184 Thoughtful

Bordet Tulip er designet av  Saarinen/ @exponova, gulvteppet er fra @millastudio, stoler og gardiner er fra @frkfryd og skjermbrett fra @bytimo.

Takk for titten Maria Mena! Vi gleder oss til å følge deg og din karriere videre og håper du vil nyte disse nydelige fargene fra LADY i lang tid.

La deg også gjerne inspirere av vårens farger fra LADY her.

Styling: Tone Kroken 

Foto: Yvonne Wilhelmsen

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…