Se Emily Slotte sitt nye hjem

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, døren er malt i samme farge med LADY Supreme Finish. 

Et nytt hjem

Emily og familien har nylig flyttet inn i et nytt hus, som opprinnelig var en gammel skole fra slutten av 1800-tallet. Med base i Norrtälje, utenfor Stockholm, jobber Emily som innholdsprodusent, fotograf og stylist. Hun inspirerer hundretusenvis av mennesker daglig med sitt vakre innhold i ulike sosiale kanaler. Emily har alltid vært interessert i interiør, og ommøblerte til stadighet.

– Jeg går fort lei, og ommøblering kan virkelig forandre et helt rom med et lite knips, sier Emily. 

Emily nyter sitt nye hjem! Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, døren er malt i samme farge, men med LADY Supreme Finish Matt – og listverk med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull.

Den gamle skolen

Familiens nye hus ble bygget på slutten av 1800-tallet, og fungerte som skole i løpet av 1900-tallet. Én ting er sikkert – i denne boligen er det historie, stor takhøyde og vakre, originale detaljer.

– Det er et utrolig kult hus, og det er veldig gøy og få gjøre det til vårt, samtidig som vi vil beholde den opprinnelige tidsånden i huset, forklarer Emily. 

Et rom fylt av ro og harmoni. Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, døren er malt i samme farge men med LADY Supreme Finish Matt og listverk med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Les også om Emilys tidligere hus her.

Fargevalg

I det forrige huset til Emily malte hun veggene med LADY Minerals kalkmaling, for et unikt og levende uttrykk, men i det nye hjemmet ønsker Emily å bevare følelsen som er i huset. Derfor falt valget på den matte og robuste malingen LADY Wonderwall. Fargene går i en myk, lett og klassisk palett med den deilige beigetonen 12182 Gentle Whisper i spissen, i kombinasjon med den gylne hvittonen 1453 Bomull.

– Jeg liker jordtoner, og en slik fargepalett gir meg ro, sier Emily.

Få tips til farger som matcher med 12182 Gentle Whisper!

Myk og behagelig palett! Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper og lister med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

– Vi er superglade i resultatet, og elsker hvordan følelsen i huset forsterkes av fargene! Det er fortsatt mye igjen å pusse opp, og det skal bli så gøy og fortsette arbeidet, sier Emily.

Les også om hvordan Emily pusset opp sitt forrige kjøkken. 

Skapet er malt med LADY Supreme Finish Matt i 12182 Gentle Whisper.

Andre etasje står for tur

– Vi skal snart starte med en større oppussing i andre etasje, noe som blir veldig spennende! Jeg gleder meg veldig til å se resultatet og dele det med dere, sier Emily.

Se mer fra Emilys vakre verden her.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….