Se Emily Slotte sitt nye hjem

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, døren er malt i samme farge med LADY Supreme Finish. 

Et nytt hjem

Emily og familien har nylig flyttet inn i et nytt hus, som opprinnelig var en gammel skole fra slutten av 1800-tallet. Med base i Norrtälje, utenfor Stockholm, jobber Emily som innholdsprodusent, fotograf og stylist. Hun inspirerer hundretusenvis av mennesker daglig med sitt vakre innhold i ulike sosiale kanaler. Emily har alltid vært interessert i interiør, og ommøblerte til stadighet.

– Jeg går fort lei, og ommøblering kan virkelig forandre et helt rom med et lite knips, sier Emily. 

Emily nyter sitt nye hjem! Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, døren er malt i samme farge, men med LADY Supreme Finish Matt – og listverk med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull.

Den gamle skolen

Familiens nye hus ble bygget på slutten av 1800-tallet, og fungerte som skole i løpet av 1900-tallet. Én ting er sikkert – i denne boligen er det historie, stor takhøyde og vakre, originale detaljer.

– Det er et utrolig kult hus, og det er veldig gøy og få gjøre det til vårt, samtidig som vi vil beholde den opprinnelige tidsånden i huset, forklarer Emily. 

Et rom fylt av ro og harmoni. Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, døren er malt i samme farge men med LADY Supreme Finish Matt og listverk med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Les også om Emilys tidligere hus her.

Fargevalg

I det forrige huset til Emily malte hun veggene med LADY Minerals kalkmaling, for et unikt og levende uttrykk, men i det nye hjemmet ønsker Emily å bevare følelsen som er i huset. Derfor falt valget på den matte og robuste malingen LADY Wonderwall. Fargene går i en myk, lett og klassisk palett med den deilige beigetonen 12182 Gentle Whisper i spissen, i kombinasjon med den gylne hvittonen 1453 Bomull.

– Jeg liker jordtoner, og en slik fargepalett gir meg ro, sier Emily.

Få tips til farger som matcher med 12182 Gentle Whisper!

Myk og behagelig palett! Veggen er malt med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper og lister med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

– Vi er superglade i resultatet, og elsker hvordan følelsen i huset forsterkes av fargene! Det er fortsatt mye igjen å pusse opp, og det skal bli så gøy og fortsette arbeidet, sier Emily.

Les også om hvordan Emily pusset opp sitt forrige kjøkken. 

Skapet er malt med LADY Supreme Finish Matt i 12182 Gentle Whisper.

Andre etasje står for tur

– Vi skal snart starte med en større oppussing i andre etasje, noe som blir veldig spennende! Jeg gleder meg veldig til å se resultatet og dele det med dere, sier Emily.

Se mer fra Emilys vakre verden her.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ny og fargerik leilighet på Oksenøya

Lekker og fargerik leilighet til barnefamilien! – Et nybygg kan virke kaldt og upersonlig, men med de riktige fargene blir…

Sosialt rom med pizzaovn

Et eget rom med pizzaovn! – I første episode av ny sesong, forvandlet Tid for hjem det gamle fjøsbygget til…

Slette vegger og ny farge – i en operasjon!

Ja, vi drømmer om rustikke, slette vegger! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! – Fargen på…

Unike farger i LADY Minerals Revive

– Nye, unike farger er nå tilgjengelig i LADY Minerals Revive. – Farge på bildet: LADY Minerals Revive 1288 Granskygge….

Ingrid og Vidars nye funkishus er en fargefest!

Et nytt funkishus, fylt med fargeglede. Ingrid hadde en detaljert fargeplan til det nye huset. – Les om alle fargene…

Et eventyr av et baderom

Ingrid A. Westrum ønsket seg et praktisk baderom i det nye funkishuset. Se hvor fint det ble! Eventyrlig baderom I…