Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner.

Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper, tak: LADY Perfection 1376 Frostrøyk, og bord: LADY Supreme Finish Silkematt 2011 Antique Brass.

Rom for samtaler, refleksjon og samhold

De dempede fargenyansene står i fokus i fargetemaet «CHERISH» i fargekartet «TOGETHER». – I tider med usikkerhet er duse og naturlige farger en påminnelse om at hjemmet er selve ankeret i tilværelsen, sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef. – Det er vår lune havn, der vi kjenner oss trygge og komfortable.

Duse, beroligende farger og myke overflater inviterer til gode samtaler og refleksjoner. – Paletten kjennetegnes av behagelige farger. Lyse og dempende, samtidig varme og omsluttende. I kombinasjon med luftige tekstiler og myke overflater skapes en komfortabel stemning, forteller fargesjefen.

JOTUN_LADY_12182-Gentle-Whisper_Antique-Brass_palett

Venstre bilde: bord: LADY Supreme Finish 12182 Gentle Whisper, vegg: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink. Klossene har fargene 2040 Lys Granitt (bakerst), 8281 Pale Linden, 1376 Frostrøyk og 2011 Antique Brass. – Høyre bilde: Vegg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper og bord: LADY Supreme Finish Silkematt 2011 Antique Brass.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Lyse jordfarger og dempede nyanser med referanser til sandstein roer sinnet og gir rom for personlige uttrykk.

Varme nøytraler

De nye nøytralene er lune og varme, og har mer rødt i seg enn de gylne beigetonene som vi har sett i de siste årene. Overgangene er myke og behagelige, og skaper interiører som det er godt å leve i. Med enkelte innslag av lysegrønt og nyanser av rust, fremheves detaljer eller gir veggene sarte kontrastfarger til nøytralene.

JOTUN_LADY_20184-Thoughtful_Friendly-Pink_

Et nøytralt interiør berikes med ulike glansgrader på overflatene. Vegg: LADY Pure Color 20184 Thoughtful, og hyllen har fått halvblank glansgrad med LADY Supreme Finish. Vegg i front: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink og lister i samme farge, malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Fargepaletten – «CHERISH»

De dempede fargene i denne paletten, gir en komfortabel stemning, hvor kropp og sinn kan finne balansen.

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold.

Sømløse overganger

Støvede nyanser skaper et diskret, mykt og elegant interiør. For sømløse overganger, vil kombinasjoner av de dempende rosatonene 12182 Gentle Whisper, 20184 Thoughtful og 20185 Friendly Pink, være et sikkert valg. Fargene 12180 Present og 20181 Soft Comfort er ganske enkelt en vakker kombinasjon for et nøytralt og «greige» uttrykk.

Hent gjerne inn gladere rosa impulser i form av 2040 Lys Granitt og 2011 Antique Brass, like fint på vegg, som på møbler. Velkjente 1376 Frostrøyk bidrar med et lyst bakteppe, og kan kombineres med alle fargene i paletten.

JOTUN_LADY_2040-Lys-Granitt_Frostroyk

Vegg: LADY Pure Color 2040 Lys Granitt og hyller: LADY Supreme Finish Matt 2040 Lys Granitt. Venstre vegg: LADY Pure Color 1376 Frostrøyk.

Minimalistisk og sanselig

Myke nøytraler, dus fersken, sandfarget rosa og dempet grønn – nedtonede nyanser med en helt egen karakter. Dette er minimalisme med særpreg.

JOTUN_LADY_8281-Pale-Linden

Et sanselig interiør med fargen LADY Pure Color 8281 Pale Linden. Døren og listene er malt i samme farge med matt glansgrad i LADY Supreme Finish.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Les mer om Embrace-paletten med de rustikke og rå fargene.

Les mer om Playful – den energiske og fargerike fargepaletten.

Rom for refleksjon og samhold

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Hjemme hos Emma har det vært fornyelse av både vegger og tak! Fra pudderfargen LADY 2024 Senses til LADY 0552…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…