Vakker helhet med enkelt grep

Vakker helhet med enkelt grep

Elisabeth Heier har falt for LADY 1016 Blek Sand, og benyttet denne fargen på sine vinduer.

Større rom med grå-beige vinduer

For noen uker siden fikk jeg endelig malt vinduskarmene mine i stuen. Jeg hadde tenkt på å gjøre denne endringen ganske lenge, og ikke minst siden jeg valgte å male listverket i samme farge som veggene da jeg renoverte leiligheten min. Med alle de avgjørelsene som måtte tas på veldig kort tid, valgte jeg det jeg trodde var det tryggeste alternativet – hvite vinduskarmer. (Se det nederste bildet).

Vinduene var vakkert malt i hvitt også, men for en forskjell det gjør når hele veggen, inkludert listverk og karmer, har samme farge. Rommet får en ny dimensjon, og ser faktisk litt større ut. Jeg kan også se for meg hvor fint det ville blitt om jeg også hadde malt takene i samme nyanse! Med en lys farge som denne, kunne jeg faktisk også ha gjort det. Uten å overdrive ambisjonsnivået – er vinduene et perfekt prosjekt man rekker å gjøre på en helg.

Maling av alt i samme farge er et godt tips hvis du føler at vinduene deler opp veggen eller hele rommet i forskjellige deler.

Helhetlig uttrykk

Elisebeth-Heier

Fargen som er benyttet på både vegger, lister og vinduskarmer er LADY 1016 Blek Sand. Jeg har benyttet LADY Supreme Finish Matt på alle lister og vinduskarmer og LADY Pure Color på veggene.

Elisebeth-Heier

Det kan se ut som en del av vinduet er hvitt på bildet over, men alt er malt i den samme lysegrå-beige fargen. Se hvor mye lyset kan lure øyet for å få det til å virke som rammen på den åpne delen av vinduet er hvit. Lyset er magisk og påvirker og endrer interiøret gjennom dagen.

Maling av alt i samme farge er et godt tips hvis du føler at vinduene deler opp veggen eller hele rommet i forskjellige deler, og du søker etter et mer enhetlig uttrykk. Resultatet er et mer elegant og moderne rom.

Elisebeth-Heier

Før-bilde med hvite vinduskarmer.

Liker du den monokrome fargestilen? Les mer om Elisabeth Heier sin leilighet her.

Må alle detaljer være hvite? Slett ikke! Les mer om fargesetting av detaljene her.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slitesterk
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
  • Suveren flyt
  • Suveren finish –selv på dører og lister

Foto: ©Elisabeth Heier

Elisabeth
Elisabeth

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Bli inspirert av Ninas bevisste fargevalg

Nina Lunde er interiørjournalist og bor i Villa Floris, en flott klassisk villa på Nordstrand, som hun og mannen har…

Den perfekte gråfargen!

Det tar tid å finne den rette fargen; men når man endelig lander på en farge som fungerer, er det…

Rå struktur gir harmonisk soverom

Therese Sennerholt, Art Director, grafisk formgiver og stylist, viser oss sitt vakre soverom. Hun har malt med LADY Minerals Kalkmaling,…

Gjør rommet større med farger og lys

Du kan enkelt få rom til å virke større ved hjelp av gode farger og lys. Visste du at farger…

Festbord til herlige mai

Mai er tid for konfirmasjon, nasjonaldag og andre hyggelige sammenkomster. Interiørdesigner og stylist Elisabeth Heier har invitert oss hjem, for…

Fra ungkarsleilighet til koselig bosted for familien

Tid for hjem brukte LADY Minerals Revive 8469 Green Leaf og 10965 Hipster Brown for å få taktile overflater i leiligheten. Tid for…

Go to top