Få vakre, supermatte vegger med LADY Pure Color!

Få vakre, supermatte vegger med LADY Pure Color!

Supermatte vegger skaper et dempet og behagelig fargeuttrykk. Bli inspirert til en helmatt fornyelse av hjemmet!

På bildet: Stuen er malt med LADY Pure Color i 20208 Poetry Red

Unik fargeopplevelse

Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik og vakker fargeopplevelse hvor fargene virkelig kommer til sin rett – helt utilslørt av glans. Med LADY Pure Color får rommet en helt spesiell atmosfære – kjennetegnet av et supermatt, mykt og lukseriøst utseende. Du som drister deg til å bruke de mer kulørte fargenyansene fra den nye paletten Curated Living, bør virkelig velge LADY Pure Color!

LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Les mer om LADY Pure Color her.

Vegg malt med 12080 Soft Radiance og dør malt i 20207 Statement Red

Den supermatte overflaten fremhever fargene på en helt spesiell måte – og fargen vil oppleves som både mykere og mer dempet. Den supermatte veggen er malt med LADY Pure Color i 12080 Soft Radiance. Listverket er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i 12080 Soft Radiance. Døren er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i  20207 Statement Red.

Gang malt med LADY 8575 Natural Green

Det er deilig å bo i et hjem med grønne og jordnære nyanser! Veggen er malt med LADY Pure Color 8575 Natural Green. Denne gylne grønntonen vil oppleves som levende, men likevel behagelig og rolig. Teppet er fra KUSINER Carpets, benken fra Spacon & x.

Les mer om den vakre nyansen 8575 Natural Green her.

Supermatte vegger som holder seg vakre lenge

Overflaten til LADY Pure Color er supermatt , diskré og heldigvis både slitesterk og lett å vaske! Dette er en perfekt kombinasjon som gjør at den vakre finishen holder seg godt over tid. Flekker på veggene vasker du enkelt bort med en ren og fuktig mikrofiberklut.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

LADY Pure Color, vår vakreste maling noensinne, gir et supermatt og eksklusivt utseende. Ektheten i fargene kommer til sin fulle rett – helt utilslørt av glans. Her ser du den vakre blåtonen 5530 Collected Blue fra fargepaletten Curated Living.

Les mer om nyheten 5530 Collected Blue.

Nye, vakre LADY-farger

I det nye LADY-fargekartet STORIES presenteres tre vakre fargepaletter bestående av lune nøytraler, deilige pasteller og kulørsterke nyanser. Her finnes det noe for alle – uansett hvilke fargetoner du foretrekker til ditt hjem.

Soverom i 2951 Sophisticated Red med listverk i 10430 Dempet Savanne

Nyheten 2951 Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli bergtatt av! Soveromsveggen er malt med den supermatte malingen LADY Pure Color2951 Sophisticated Red, dører og listverk er malt med LADY Supreme Finish 10430 Dempet Savanne.

Vårt beste råd, uansett om du foretrekker kulørsterke, sofistikerte fargefavoritter som 2951 Sophisticated Red eller myke og friske pasteller som 2489 Bella, er å velge en supermatt finish som gir veggene et eksklusivt og vakkert fargeuttrykk. La deg begeistre av det fantastiske sluttresultatet du kan oppnå med LADY Pure Color, vår matteste maling noensinne!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vegg malt med LADY Pure Color i LADY 2489 Bella

Den friske, oransje nyansen 2489 Bella bringer en god dose med varme og energi til hjemmet! Veggen er malt med LADY Pure Color i 2489 Bella. Benken er malt med LADY Supreme Finish Superblank i 20207 Statement Red.

Jotuns fargetrygghet

Alle våre LADY-farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter.

Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet i Jotun Multicolor fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns produkter.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti
Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Helt rått på Rott med Eventyrlig oppussing

I sesongens første episode av Eventyrlig oppussing går turen til nydelige Rott i Tananger. Her er det et gammelt jærhus…

7386 Pistachio – en ny grønn favoritt

Med JOTUN 7386 Pistachio gir du hjemmet ditt en frisk og fengende farge! Den skaper en spennende dynamikk, enten ved…

Våre vakreste grønnfarger

Dette er en av våre vakreste grønnfarger! LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet….

4947 True Blue – et elegant kick til ditt interiør

Fargenyheten Jotun LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Den…

Gi rommet karakter med komplementærfarger

Det nye fargekartet fra Jotun LADY – CANVAS – inneholder nye, lekre fargenyanser, inspirert av naturen!  Her kan du lese…