Få vakre, supermatte vegger med LADY Pure Color!

Få vakre, supermatte vegger med LADY Pure Color!

Supermatte vegger skaper et dempet og behagelig fargeuttrykk. Bli inspirert til en helmatt fornyelse av hjemmet!

På bildet: Stuen er malt med LADY Pure Color i 20208 Poetry Red

Nye, vakre LADY-farger

I det nye LADY-fargekartet STORIES presenteres tre vakre fargepaletter bestående av lune nøytraler, deilige pasteller og kulørsterke nyanser. Her finnes det noe for alle – uansett hvilke fargetoner du foretrekker til ditt hjem.

Soverom i 2951 Sophisticated Red med listverk i 10430 Dempet Savanne

Nyheten 2951 Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli bergtatt av! Soveromsveggen er malt med den supermatte malingen LADY Pure Color2951 Sophisticated Red, dører og listverk er malt med LADY Supreme Finish 10430 Dempet Savanne.

Vårt beste råd, uansett om du foretrekker kulørsterke, sofistikerte fargefavoritter som 2951 Sophisticated Red eller myke og friske pasteller som 2489 Bella, er å velge en supermatt finish som gir veggene et eksklusivt og vakkert fargeuttrykk. La deg begeistre av det fantastiske sluttresultatet du kan oppnå med LADY Pure Color, vår matteste maling noensinne!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Vegg malt med LADY Pure Color i LADY 2489 Bella

Den friske, oransje nyansen 2489 Bella bringer en god dose med varme og energi til hjemmet! Veggen er malt med LADY Pure Color i 2489 Bella. Benken er malt med LADY Supreme Finish Superblank i 20207 Statement Red.

Unik fargeopplevelse for kulørsterke nyanser

Den supermatte finishen i LADY Pure Color sikrer at hver fargenyanse kommer til sin rett. Med LADY Pure Color får rommet en helt spesiell atmosfære – kjennetegnet av et supermatt, mykt og eksklusivt utseende. Du som drister deg til å bruke de mer kulørte fargenyansene fra den nye paletten Curated Living, bør virkelig velge LADY Pure Color!

Vegg malt med 12080 Soft Radiance og dør malt i 20207 Statement Red

Den supermatte overflaten fremhever fargene på en helt spesiell måte – og fargen vil oppleves som både mykere og mer dempet. Den supermatte veggen er malt med LADY Pure Color i 12080 Soft Radiance. Listverket er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i 12080 Soft Radiance. Døren er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i  20207 Statement Red

Gang malt med LADY 8575 Natural Green

Det er deilig å bo i et hjem med grønne og jordnære nyanser! Veggen er malt med LADY Pure Color 8575 Natural Green. Denne gylne grønntonen vil oppleves som levende, men likevel behagelig og rolig. Teppet er fra KUSINER Carpets, benken fra Spacon & x.

Les mer om den vakre nyansen 8575 Natural Green her.

Supermatte vegger som holder seg vakre lenge

Overflaten til LADY Pure Color er supermatt , diskré og heldgivis både slitesterk og lett å vaske! Dette er en perfekt kombinasjon som gjør at den vakre finishen holder seg godt over tid. Flekker på veggene vasker du enkelt bort med en ren og fuktig mikrofiberklut.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

LADY Pure Color, vår vakreste maling noensinne, gir et supermatt og eksklusivt utseende. Ektheten i fargene kommer til sin fulle rett – helt utilslørt av glans. Her ser du den vakre blåtonen 5530 Collected Blue fra fargepaletten Curated Living.

Les mer om nyheten 5530 Collected Blue.

Jotuns fargetrygghet

Alle våre LADY-farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter.

Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet i Jotun Multicolor fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns produkter.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti
Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…