Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom.

Bildet over: Veggen er malt med LADY Pure Color i 5530 Collected Blue, en dempet og behagelig blåtone. Dør, panel og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank i 0468 Silke.

Stol fra Elias / Elias, lampe fra &Tradition, bord fra Paustian og byste fra Green Square Antique.

Sofistikerte farger for unike hjem

Den lekre og behagelige blåtonen 5530 Collected Blue er utvilsomt en av årets store favoritter fra fargepaletten Curated Living. Den elegante paletten fra det nye, globale fargekartet STORIES, er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Dette er fargen for deg som ønsker å skape tidløse rom med en helt egen karakter.

Stue malt i 5530 Collected Blue

Blåtoner er det perfekte valget for deg som ønsker luftige og tidløse rom. Blått oppleves som diskret og behagelig – men likevel deilig energigivende. Veggen er malt med den supermatte, slitesterke LADY Pure Color i 5530 Collected Blue.

Den hvite lampen er fra Sacre Coeur Shop, kommoden fra Green Square Antique, stolen fra A. Petersen og teppet fra Dansk møbelkunst.

Klassisk, vakker blåtone for tidløse rom

5530 Collected Blue er en dempet og behagelig blåtone. Den bidrar til å skape en myk atmosfære som du vil elske å oppholde deg i! Blåtonen oppleves som litt grålig, men med et hint av noe gyllent og grønnlig over seg. Den er hakket mer grønnlig enn de velkjente LADY-klassikerne 5249 Linblå og 5200 Dusky Blue. Den kan kanskje best beskrives som en lysere utgave av den tidløse favoritten 5490 Serene Blue.

Blått gir oss en mengde positive assosiasjoner. Kanskje fordi de to største eksponentene for fargen er havet og himmelen?

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

De vakre og sofistikerte fargetonene fra paletten Curated Living får et helt særegent fargeuttrykk med LADY Pure Color. Fargene vil oppleves som myke, ærlige og omsluttende. Malingens unike egenskaper gir et vakkert, supermatt utseende og et varig resultat som du vil ønske å leve lenge med.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Vegg malt med LADY 5530 Collected Blue

Supermatte vegger skaper en dempet og behagelig stemning. Det matte uttrykket på bildet over, oppnår du ved å male veggflaten med LADY Pure Color i 5530 Collected Blue. Lampe fra Sacre Coeur Shop, kommoden fra Green Square Antique, kunst fra Steven Matthe.

Gode fargekombinasjoner med 5530 Collected Blue

Vi elsker blått – og én av grunnene til dette er at det finnes så mange fantastiske fargekombinasjoner!

Collected Blue er en deilig blåtone som fungerer utmerket som aksent til lune nøytraler, slik som gråbeige og gylne toner. Våre nøytrale favorittkombinasjoner inkluderer den dempede, lyse nyansen 1931 Kokos, den omsluttende og lune beigetonen 12075 Soothing Beige og den tidløse hvittonen 0468 Silke. Sammen skaper de et interessant og kreativt uttrykk som bidrar til en elegant atmosfære i hjemmet.

Blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! For deg som ønsker et monokront, men likevel interessant uttrykk, anbefaler vi at du kombinerer Collected Blue med den noe mørkere blåtonen 5490 Serene Blue. Dette er en dyp, men dempet blåtone med klare hint av grønt. Disse blåtonene er nært beslektet og fungerer utmerket i harmoni – enten i samme rom eller i tilstøtende rom. I kombinasjon vil de fremstå som et dempet og rolig uttrykk som det er godt å omgi seg med.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

Veggen er malt med LADY Pure Color i 5530 Collected Blue, en dempet og behagelig blåtone. Dør, panel og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank i 0468 Silke. Sammen skaper de to vakre fargene et luftig og avslappende uttrykk.

Stol fra Elias/Elias, lampe fra &Tradition, bord fra Paustian og byste fra Green Square Antique

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

Elegant stil hjemme hos familien Blipp

Jamina og Stian Blipp har pusset opp og bygget om. – Se det smakfulle interiøret og de nye fargene! Oppussing…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…

Frisk opp med nye farger og supermatte vegger!

Supermatte vegger skaper en dempet og behagelig stemning. Bli inspirert til å finne den nye, perfekte nyansen til ditt hjem! …