Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom.

Bildet over: Veggen er malt med LADY Pure Color i 5530 Collected Blue, en dempet og behagelig blåtone. Dør, panel og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank i 0468 Silke.

Stol fra Elias / Elias, lampe fra &Tradition, bord fra Paustian og byste fra Green Square Antique.

Sofistikerte farger for unike hjem

Den lekre og behagelige blåtonen 5530 Collected Blue er utvilsomt en av årets store favoritter fra fargepaletten Curated Living. Den elegante paletten fra det nye, globale fargekartet STORIES, er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Dette er fargen for deg som ønsker å skape tidløse rom med en helt egen karakter.

5530 Collected Blue malt med kalkmalingen LADY Minerals

Blåtoner er det perfekte valget for deg som ønsker luftige og tidløse rom. Blått oppleves som diskret og behagelig – men likevel deilig energigivende. Her ser dere LADY Collected Blue, malt med to ulike produkter for et unikt uttrykk; harmonisk men likevel spennende. Veggen bak er malt med vår vakre supermatte maling LADY Pure Color. Veggen foran er malt med LADY Minerals kalkmaling. Kalkmalingen gir et matt, mykt og varmt uttrykk og gir deg mulighet for å skape et personlig uttrykk. Les mer her. 

Den hvite lampen er fra Sacre Coeur Shop, kommoden fra Green Square Antique, stolen fra A. Petersen og teppet fra Dansk møbelkunst.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Minerals

LADY Minerals

Vakre kalkede vegger
 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Klassisk, vakker blåtone for tidløse rom

5530 Collected Blue er en dempet og behagelig blåtone. Den bidrar til å skape en myk atmosfære som du vil elske å oppholde deg i! Blåtonen oppleves som litt grålig, men med et hint av noe gyllent og grønnlig over seg. Den er hakket mer grønnlig enn de velkjente LADY-klassikerne 5249 Linblå og 5200 Dusky Blue. Den kan kanskje best beskrives som en lysere utgave av den tidløse favoritten 5490 Serene Blue.

Blått gir oss en mengde positive assosiasjoner. Kanskje fordi de to største eksponentene for fargen er havet og himmelen?

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

De vakre og sofistikerte fargetonene fra paletten Curated Living får et helt særegent fargeuttrykk med LADY Pure Color. Fargene vil oppleves som myke, ærlige og omsluttende. Malingens unike egenskaper gir et vakkert, supermatt utseende og et varig resultat som du vil ønske å leve lenge med.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vegg malt med LADY 5530 Collected Blue

Supermatte vegger skaper en dempet og behagelig stemning. Det matte uttrykket på bildet over, oppnår du ved å male veggflaten med LADY Pure Color i 5530 Collected Blue. Lampe fra Sacre Coeur Shop, kommoden fra Green Square Antique, kunst fra Steven Matthe.

Gode fargekombinasjoner med 5530 Collected Blue

Vi elsker blått – og én av grunnene til dette er at det finnes så mange fantastiske fargekombinasjoner!

Collected Blue er en deilig blåtone som fungerer utmerket som aksent til lune nøytraler, slik som gråbeige og gylne toner. Våre nøytrale favorittkombinasjoner inkluderer den dempede, lyse nyansen 1931 Kokos, den omsluttende og lune beigetonen 12075 Soothing Beige og den tidløse hvittonen 0468 Silke. Sammen skaper de et interessant og kreativt uttrykk som bidrar til en elegant atmosfære i hjemmet.

Blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! For deg som ønsker et monokront, men likevel interessant uttrykk, anbefaler vi at du kombinerer Collected Blue med den noe mørkere blåtonen 5490 Serene Blue. Dette er en dyp, men dempet blåtone med klare hint av grønt. Disse blåtonene er nært beslektet og fungerer utmerket i harmoni – enten i samme rom eller i tilstøtende rom. I kombinasjon vil de fremstå som et dempet og rolig uttrykk som det er godt å omgi seg med.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

Veggen er malt med LADY Pure Color i 5530 Collected Blue, en dempet og behagelig blåtone. Dør, panel og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank i 0468 Silke. Sammen skaper de to vakre fargene et luftig og avslappende uttrykk.

Stol fra Elias/Elias, lampe fra &Tradition, bord fra Paustian og byste fra Green Square Antique.

Les mer om våre vakre og tidløse farger her. 

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…