Sees vi på Designers Saturday i Oslo?

Sees vi på Designers Saturday i Oslo?

Helgen 7. – 8. september er det igjen duket for «Designers Saturday»!

Designers Saturday går av stabelen annenhvert år i Oslo.

Hva skjer?

Denne helgen byr Oslo på 180 utstillere i 37 ulike showrom på 18 stoppesteder rundt omkring i Oslos gater. Utstillerne er de beste innen norske og skandinaviske designleverandører, sammen med toneangivende produsenter fra Europa forøvrig. De siste og beste designnyhetene innen møbler, tekstil, belysning, gulv, kjøkken , FARGER etc.

Man hopper av og på egne busser som tar deg gjennom byen til de ulike stoppestedene hvor utstillerne står. En fantastisk helg man ikke bør gå glipp av dersom man er over snittet interessert i interiør :o)

Designers-saturday-logo

Lørdag 7. september er forbeholdt de fagbesøkende, altså kun de som arbeider i bransjen (arkitekter, innkjøpere, designere, designstudenter etc), mens søndag 8. september som kalles «Public Sunday», er åpen for alle som ønsker å delta. Les mer her.

Kom og møt oss på DogA!

Jotun vil denne dagen stå utstilt sammen med interiørmagasinet Bo Nytt, Norges største bolig- og interiørmagasin, på DogA; Norsk Design og Arkitektursenter. Sammen skal vi sørge for at dere får en god dose inspirasjon, fargeråd og påfyll i form av ferske interiører og lekre farger. Her viser vi vårt rykende ferske fargekart, som lanseres om ikke så lenge.
Velkommen til oss!

På DogA finner dere oss rett innenfor døren, ved hovedinngangen.

DogA ligger i Husmanns gate 18, rett ved Akerselva og ikke langt fra Grünerløkka i Oslo.
Les mer her

 

Designers-saturday

 

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…