Nyheter fra Stockholm Furniture Fair

Nyheter fra Stockholm Furniture Fair

Alessandro og jeg tok endelig turen til Stockholm Furniture Fair, noe vi skulle gjort for lenge siden. Vi er imponerte over messen, utvalget, utstillere og designere. Standene var av høy kvalitet og det som kanskje gjorde mest inntrykk var bruken av farger. Alle samtlige hadde en gjennomført og godt gjennomtenkt plan og idé når det gjaldt fargebruk.

Jotun-Lady-Stockholm-messen-1

Øverst: Flesh chair av Nanna Kill Nede fra venstre: Fogia hadde en imponerende stand designet av Note Design Studio. Nede til høyre: GamFratesi

 

 

 

Jotun-Lady-Stockholm-messen-2

Øverst: Menus bruk av sarte pasteller. Nede til venstre: Snapshot fra messen. Nede til høyre:  Chariot designet av GamFratesi for Casamania

Mye brukt var duse og litt skitne pasteller, der Normann Copenhagen og danske Menu skilte seg klart ut som messens beste.

Jotun-Lady-Stockholm-messen-3

Normann Copenhagen. Til høyre: Stolen Kavai designet av Hallgeir Homstvedt for LK Hjelle Mest brukt var ulike toner av rosa, alt fra hud, pasteller og korall.

Monokrom

En annen hot trend er bruken av monokrome farger. Stylisten Lotta Agatons stand for String skilte seg ut! Ton i ton bruk av grått med hvitt og sort uten harde kontraster ga et sart og vakkert uttrykk.

Jotun-Lady-monokrom-2

Øverst til venstre: Hailku sofa designet av GamFratesi for Fredericia. Øverst til høyre: Nok en nyhet fra GamFratesi, lampen Volume for LightYears Nederst til venstre: Norske unge talenter – til høyre: Menu

Navn å merke seg er duoen GamFratesi som helt klart er messens mest fotograferte. Andreas Engesvik imponerte stort med sin nye sofa for Tiki for Fogia.

De unge og talentfulle norske Noidoi med lampen On The Edge traff oss midt i hjertet og vi gleder oss til å se mer!

Jotun-Lady-monokrom

Noen av nyhetene til menu One Nordic Furniture Company Nederst ser du Lotta Agatons styling for String

Avatar
Avatar

Jannicke – Stylist

Jannicke Kråkvik og Alessandro D'Orazio jobber som stylister. De er spesialister i å utvikle ideer og konsepter, samt i scenografi - tar stolthet i å bygge og skape atmosfærer som gjenspeiler og forbedrer hvert prosjektet de jobber med. Jannicke og Allesandro er våre faste stylister.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…