Idas fargevalg i ny leilighet

Idas fargevalg i ny leilighet

Ida Gran-Jansen vant realityserien Hele Norge baker for noen år siden, men ble for alvor kjent for hele Norge som deltaker i Kjendis Farmen på TV 2. I det daglige er Ida nå først og fremst matblogger og kokebokforfatter – og deler de lekreste kaker og fristende søtsaker på bloggen sin. Da hun skulle pusse opp den nye leiligheten sin, lot hun seg friste av Jotuns fine farger! Se resultatet her.

Jeg valgte den matteste fargen!

Det er litt av et valg man står med når man skal velge mellom så mange fine farger. Grå er jo ikke bare grå, og hvit er faktisk ikke hvit. Det finnes så mange toner og graderinger, for ikke snakke om hva slags matthet man skal ha. Vi kjørte på med LADY Pure Color supermatt i hele leiligheten, på alle vegger, uansett farge. Jeg elsker hvor fin og matt den matteste fargen er.

På alle lister og dører valgte vi den matteste fargen her også, den heter LADY Supreme Finish Matt. Det du skal tenke litt på er at jo mattere veggmaling du velger, jo mer synes flekker. Jeg har enda ikke hatt noe problem med det, så jeg sier “kjør på”. Mange vil ha blanke lister og matte vegger, men personlig så falt vi for at alt skulle være matt. Jeg synes det får et elegant uttrykk.

Ida Gran-Jansen

Den helblå gangen har fått fargen LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel. Skapdørene er sprøytemalt i LADY Supreme Finish matt 4638 Byge.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Mange vil ha blanke lister og matte vegger, men personlig så falt vi for at alt skulle være matt.

Fargevalg i leiligheten

Så, over til fargene vi valgte. Alt er nøye skrevet ned, men fargekoder osv. Det gjør at du får akkurat riktig farge hvis du ønsker samme “look” som vi har hjemme.
I stuen så ville vi ha en litt dus gråfarge, vi landet på: LADY Pure Color supermatt 9915 Morgendis. En fin og nøytral grå farge som er ganske lys, men fortsatt grå. Jeg opplever at denne fargen forandrer seg litt utover dagen. Den kan nesten få et hint av blått i seg når solen er kjølig. Denne fargen er utrolig fin til de kritthvite listene som er malt i LADY Supreme Finish matt 7236 Chi.

Ida Gran-Jansen

Ida Gran-Jansen

Taket har fått strøken, helmatt finish med LADY Perfection takmaling i fargen 7236 Chi.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Dekkgaranti
 • Stort fargeutvalg
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Enkel å påføre – uten drypp og søl

Ida Gran-Jansen

LADY Pure Color supermatt 9915 Morgendis.

Soverommet ble mitt favorittrom!

På hovedsoverommet så gikk vi for en litt lysere farge, LADY Pure Color supermatt 8394 Hvit Poesi. En hvit farge med litt grått i. Jeg ønsket at soverommet skulle ha en “frisk” følelse. Følelsen av alltid rent sengetøy og friske sommernetter. Jeg er veldig fornøyd med valget, og soverommet er kanskje et av mine favorittrom.

Ida Gran-Jansen

Ida Gran-Jansen

Soverommet har fått fargen LADY Pure Color 8394 Hvit Poesi.

Helblått i gangen

Videre så kjørte vi på med blått i gangen. Jeg er megahappy med den “blå gangen”. Spesielt sammen med maromorflisene. Her har vi malt veggene LADY Pure Color supermatt 4618 Kveldshimmel – og utgangsdøren i samme farge med LADY Supreme Finish matt. Skapdørene har vi fått sprøytemalt i  LADY Supreme Finish matt 4638 Byge.

Ida Gran-JansenIda Gran-Jansen

Skapdørene er sprøytemalt i  LADY Supreme Finish matt 4638 Byge.

Kjøkkenveggene ble hvite

Kjøkkenet har fått fargen LADY Pure Color supermatt 7236 Chi. Det er den samme hvitfargen vi har på lister og tak. Vi synes kjøkkenet og peisen tok mye av rommet, spesielt siden de er såpass mørke. Derfor gikk vi for en helt hvit farge på veggene. Det er mange som har gått vekk fra det, og bruker mer farger, men pga. alle fargene på kjøkkenet så droppet vi farge på veggene.

Ida Gran-JansenIda Gran-Jansen

Supermatte vegger

Gjennom hele leiligheten så har vi valgt å male den matteste (supermatt) fargen på alle veggene. All veggmaling er i LADY pure color, supermatt.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Alle listene i leiligheten er malt i LADY Supreme Finish matt, som er den matteste listemalingen Jotun har.
Alle tak er malt i LADY Perfection matt 7236 Chi.

Jeg er skikkelig fornøyd med hvordan det har blitt, det er jo alltid et lite sjansespill når man skal male. Siden veggene i stuen er såpass lyse kunne vi bruke mørke møbler for å få den lune følelsen.
Du kan få masse hjelp på LADY sin inspirasjonsblogg. Jeg fikk masse god hjelp om hva som passer sammen av farger osv. Absolutt verdt å sjekk ut!

Tekst og bilder: Ida Gran-Jansen

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Dimorestudio i Jotun-farger

DIMORESTUDIO – fargesatt av Jotun under Beirut Design Fair. Unike DIMORESTUDIO Den italienske møbelprodusenten Dimore, ble grunnlagt av Emiliano Salci…

Våre vakreste grønnfarger

LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet. Sofistikert og lekkert med panel malt i…

Lite soverom ble blå hule

Karina valgte LADY 4618 Kveldshimmel til soverommet. Verdens minste soverom? I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens…

Gode farger til soverommet

Hotellfølelse på soverommet! Dette nydelige, varmblå soverommet har fått fargen LADY Pure Colour 4143 Hule. Designet er gjort av Karina L. Holmen….

Elegante og tøffe panelvegger

Lekkert med superblank glansgrad i LADY Supreme Finish! Fargen er 12078 Comfort Grey. Ved å ta treverk inn i interiøret, skapes…

LADY Indentity fargekart – styling av bilder

LADY IDENTITY fargekart. (Styling av forsidebildet står litt lenger ned i bloggsaken) Hvor er stolen fra…? Vi får mange forespørsler…

Go to top