Friske, klare, lekne, men også myke og vennlige. Her er fargetrendene for 2024!

Friske, klare, lekne, men også myke og vennlige. Her er fargetrendene for 2024!

Nytt år, med mange nye muligheter, og ikke minst blanke ark. Gled deg til å se hvilke farger som gjelder for det kommende året og fargetrendene for 2024 som du kan bringe med deg inn i hjemmet, med god hjelp av vår regionale fargesjef, Birgit Torkildsby!

Veggen over til venstre har fått den elegante og dempede korallrøde fargen, 20217 Muted Coral. Til høyre ses den herlig grønntonen 7685 Subtle Green, og taket er malt i harmoniske 8583 Earthy Yellow. Myk og rolig, men samtidig en fargetrio med energi! 

Få orden på paletten. Eller ikke…

Fargetrendene for 2024 vil preges av at vi bruker mange farger sammen og at paletten derfor blir mer kompleks. Vanskelig synes noen, men egentlig er det bare gøy! Og den gode nyheten er at når man bruker flere farger eller flere nyanser av samme farge sammen, så er det faktisk enklere å lykkes, fordi det ikke kun er én farge som må bære hele rommet alene. Og om noen av fargene skulle føles litt off, så blir det ferdige resultatet enda mer personlig og derfor enda bedre.  

JOTUN LADY Soothing Beige Muted Coral Indi Pink

Veggen i front er malt i fargen 12075 Soothing Beige, og veggen i bakgrunnen i 2224 Indi Pink. Begge med LADY Pure Color. Listverket og dørene er malt med LADY Supreme Finish i fargen 20217 Muted Coral.

Gjennomtenkte fargevalg

I det inspirerende hjemmet til Benedicte Lobos og Kim Thorvaldsen på Tåsen i Oslo blir vi møtt av en deilig, harmonisk fargefest. – Vi hentet inspirasjon fra våre turer rundt om i verden, og kartla deretter hvilke farger vi tiltrekkes av og føler oss vel i, forklarer Benedicte når vi spør om hvor inspirasjonen til fargene kommer fra.

Fargepalett fra Jotun Lady i entreen

For en herlig fargekombinasjon. 7673 Exhale på veggen til høyre, 4863 Statement Blue i taket og 2859 Whispering Red til venstre utstråler alle energi, og det er umulig og ikke bli glad av dette. Den gulbeige 1303 Observe ses i taket i forkant. Les og se alle bildene fra dette hjemmet her.

Fargetrendene 2024 – Tenk utenfor boksen

Man kan gjerne gi overflatene i et allrom ulike farger! – Taket kan ha den samme fargen i et allrom – men bruk gjerne ulike farger i de ulike sonene for å understreke ulike stemninger.

Veggen over til venstre har fått den elegante og dempede korallrøde fargen, 20217 Muted Coral. Til høyre ses den herlig grønntonen 7685 Subtle Green,  mens taket er gjennomgående malt i fargen 8583 Earthy Yellow.

Bilde til høyre: Den grønne veggen er malt i fargen 7685 Subtle Green. Samme farge har sittebenken fått. Taket og veggen til høyre er malt i fargen 8583 Earthy Yellow. Bordplaten er malt i fargen 7686 Mindful Green. Vegger og tak er malt med LADY Pure Color og bordplaten er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt.

Denne nydelige fargetrioen er alle fra fargekartet CANVAS. Mer om kartet og alle fargene finner du her.

Grønt er fortsatt skjønt

Fargetrendene for 2024 viser at vi på ingen måte er ferdige med grønne farger i interiøret – heller tvert om! Grønt vil være en viktig farge også i 2024, men det er noen endringer i hvilke grønnfarger vi kommer til å male veggene våre med. Vi har i mange år gått for dempede, støvete varianter av grønt, mens de «nye» grønntonene jevnt over er friskere, klarere og en anelse mer lekne. Se for eksempel på LADY 7386 Pistachio – en frisk og leken pastellfarge.

Bord og vegg malt med Jotun Lady pistachio

LADY 7386 Pistachio er veldig tøff alene, men om du ønsker å holde fargen litt i tømmene, så kombinerer du den med LADY 7686 Mindful Green, som du ser på listverket i døråpningen under. En annen ny, frisk grønnfarge er LADY 7685 Subtle Green. Her har vi med en veggenes favoritt å gjøre, da denne fargen ikke er for lys og ikke for mørk. Samtidig som 7685 Subtle Green har det friske preget vi er ute etter, så er fargen akkurat dempet nok til at den er perfekt til å male alle veggene i rommet med – og gjerne taket også.

LADY 7386 Pistachio, LADY 7685 Subtle Green, LADY 7686 Mindful Green

Veggen foran er malt med LADY Pure Color i fargen 7386 Pistachio. Listene i bakgrunnen med LADY Supreme Finish i fargen 7686 Mindful Green og veggen bak med LADY Pure Color i 7685 Subtle Green.

Hvorfor er grønt er en av fargetrendene for 2024?

Jo, fordi grønt er naturens hovedfarge, og derfor oppleves som en trygg og solid farge å omgi seg med – akkurat hva mange trenger nå når vreden generelt byr på mye usikkerhet.

Men er det ikke mer naturlig at vi tyr til dempede varianter av grønt når vi søker trygghet og en form for skogens ro inne?

 • «I utgangspunktet, jo, men det har vi allerede gjort i lange tider. Vi har malt alle rom i duse, støvete farger i godt og vel ti år. Og siden tingenes tilstand både ute i den store verden, men også i de nære ting ser ut til å vedvare, så melder det seg et klart behov for å velge seg glede! Et litt flåsete uttrykk kanskje, men likevel akkurat det vi mennesker nå søker og trenger. Og nettopp derfor ser vi en endring i fargene vi maler med; fra duse, støvete og gjerne litt mørke farger til lysere, klarer, friskere og gladere varianter av fargene. Dette gjelder for grønntonene, men også for alle andre farger vi ønsker å male hjemmene våre med i 2024 – og de er det mange av!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 0125 Palmetto

LADY 0125 Palmetto er en glad, litt mørkere grønntone. Ikke dyp, men hakket mer intens. Den er uten tvil frodig og leken, og skaper et positivt innslag i interiøret. På denne veggen er det malt med LADY Pure Color, vår vakreste maling for slette vegger.

Disse fargene vil også prege 2024

La oss se mer på hvilke andre farger vi kommer til å boltre oss i det kommende året. Gult er i det store og hele fortsatt for en nykommer å regne, og gult trenger vi masse av. Gult er en glad farge som liver opp og sprer glede – selv når du velger en litt dempet variant som LADY 8583 Earthy Yellow. Maler du med positive LADY 1775 Fresh Pasta får du en god porsjon gul glede inn i hverdagen. 1775 Fresh Pasta fungerer som gledesspreder, noe mange allerede har merket. Ta for eksempel en kikk på dette freshe barnerommet.

Trappeoppgang malt med LADY Pure Color i fargen Fresh Pasta

LADY 1775 Fresh Pasta står godt til LADY 9918 Klassisk Hvit, som du ser på listverk og veggen til høyre. 

Deilig dempet med 12290 Antwerp Beige på veggen. Over listen er det malt med 12075 Soothing Beige. Den gule veggen bak er malt i fargen 8583 Earthy Yellow og dørkarmene er malt med 0288 Mexico. Alle slette flater er malt med LADY Pure Color.

Vi trenger litt mer energi

Og det er nettopp det gult kan gi oss – ny energi! Se nærmere på det nydelige rommet under, med solskinnsfargen 1775 Fresh Pasta på skrivebordet.

Skrivepult: LADY Supreme Finish Pure Matt 1775 Fresh Pasta Vegg: LADY Pure Color 12075 Soothing Beige

Skrivepult: LADY Supreme Finish Pure Matt 1775 Fresh Pasta. Vegg: LADY Pure Color 12075 Soothing Beige

Gi de ulike rommene karakter og fargesett gjerne etter funksjon: Tenk på hva du skal bruke rommet til, for så å velge farger som gir deg den rette stemningen. Kjenn skikkelig etter hvilke farger du liker, og gå for disse. Da blir du aller mest fornøyd, og det vil være lenge til neste gang du må gå løs på oppussing. Personlige paletter er derfor det mest bærekraftige valget du kan ta.  

Nok en nydelig fargekombinasjon med gult: Veggene er malt med LADY 1775 Fresh Pasta og listverk og dør er malt i fargen 12078 Comfort Grey.

Glansgrad er gull!

Vi kommer ikke unna å snakke om glansgrader når det gjelder trendene for 2024. Når du skal male treverk, som lister, dører, panel eller møbler, så finnes det en egen maling du skal bruke – ikke bare for å få det peneste resultatet, men også for at disse utsatte områdene i boligen skal tåle forventet slitasje over tid. Malingen heter LADY Supreme Finish, og et tilleggsgode med malingen er at den leveres i fire ulike glansgrader. Fra den helt supermatte Pure Matt, via Silkematt og Halvblank til Superblank. Om du maler samme farge i Pure Matt og Superblank, så vil den blanke overflaten alltid se en anelse mørkere ut enn en matt overflate, og dette kan du bruke bevisst i din palett.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Rolig eller rocka rosa

Rosa vil også være en farge vi kommer til å bli godt kjent med i 2024. Og rosa er ikke rosa. De rosa fargene kan enten være rolige eller rocka, avhengig av fargetone og glansgrad. Rosa kan dempe et rom, eller være med å lage fest!

Glansgrader

Stoler (fra venstre): LADY Supreme Finish SUPERBLANK 2602 Butterfly, LADY Supreme Finish MATT 2846 Bordeaux LADY Supreme Finish SUPERBLANK 2602 Butterfly, LADY Supreme Finish MATT 2602 Butterfly. Vegg: LADY Pure Color 2846 Bordeaux.

Rosa kan være en skikkelig glad farge – i hvert fall om du maler med en litt sterkere rosa som LADY 2602 Butterfly. Fargen er varm og energisk og vil gi mye til et rom, enten du kun maler et møbel, eller maler veggene i rommet.  

Stoler: Supreme Finish MATT 2602 Butterfly og 2846 Bordeaux. Vegg: LADY Pure Color 2602 Butterfly.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Hyll deg inn i en sukkerspinnaktig drømmeverden

Duse terrakottatoner, duse ferskentoner, duse rosatoner, myke hvite toner og beigetoner. Når verden føles litt vel kantete og hard, så vil mange ty til vennlige, vakre, myke og behagelige farger. De kan gjerne være lyse, og kanskje oppleves litt som en drøm. Farger er følelser, og er det ikke deilig å vite at vi alle kan fargesette hjemmene våre slik at vi får akkurat den stemningen vi ønsker, søker og kanskje trenger inne i våre egne trygge huler..?

Lady Pure Color 2224 Indi Pink barnerom

Indi Pink er en dempet, gylden rosatone. Fargen er av en slik karakter at den fungerer som en god basefarge – en farget nøytral om du vil – spesielt om du maler vegger, listverk og tak i samme farge. Samtidig kan den virkelig få stå frem og oppleves skikkelig rosa, dersom du maler listverk og tak hvitt. Veggene over er malt med LADY Pure Color.LADY 2224 Indi Pink

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

LADY Pure Color 20184 Thoughtful, og hyllen har fått halvblank glansgrad med LADY Supreme Finish. Vegg i front: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink og lister i samme farge, malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Fargetrender vår 2019

LADY Pure Color 12083 Devine  – en dempet og behagelig nyanse. Gulvlist og skråvegg er malt i fargen LADY 1024 Tidløs.

Matt vegg og matte detaljer

Ønsker du deg eksklusive, tidløse, vakre og supermatte vegger med en unik fargegjengivelse maler du med LADY Pure Color – vår vakreste maling noensinne. Med et supermatt utgangspunkt på veggen kan du leke deg med glansgraden på detaljene og skape ditt unike uttrykk.

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad, og veggene med LADY Pure Color.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Ønsker du å fremheve detaljer, som for eksempel en flott dør, er det både lekkert og kult å velge halvblank eller superblank finish, som vist på døren under. Da får døren bokstavelig talt skinne!

Jotun LADY 20143 Lively Red og 20144 Grounded Red

Veggene er malt med LADY Pure Color 20143 Lively Red, og dør og lister med LADY Supreme Finish Superblank 20144 Grounded Red. Taket er malt med LADY Perfection 9918 Klassisk Hvit.

K for kontrast

I noen rom ønsker vi oss en harmonisk helhet, og velger kanskje å male vegger, tak og listverk i samme farge – såkalt monokrom fargesetting (også kalt ton-i-ton). I andre rom ønsker vi mer energi, og da kan vi bruke kontrastene.

I vårt siste fargekart CANVAS, byr vi på hele tre farger som er perfekte som kontrastfarger: LADY 4947 True Blue, LADY 0288 Mexico og LADY 20217 Muted Coral. Det å bruke kontrastfarger i et hjem, er som å sette prikken over i’en. For mange er det først når du har en kontrast på plass i rommet at det føles ferdig!

Ønsker du et rom med mer liv kan du tilføre en kontrast. Her snakker vi om noe lite, som et møbel, en dør, eller listverk som får en egen farge, og denne fargen skal være sterk og stå skikkelig frem!

LADY 12291 Soft Brown

Liten malejobb – men stor effekt! Se hvor elegant det blir i et rom med en annen farge på listverket! Veggene er malt med supermatte LADY Pure Color, i fargen 12291 Soft Brown. På bildet til høyre ser dere 20217 Muted Coral på listverket.

Blå kontrast til beige og jordtoner

Se så lekkert! Foran 4947 True Blue sammen med ulike nøytraler. Fra toppen ser du 12077 Sheer Grey, 12078 Comfort Grey, 12290 Antwerp Beige, 12075 Soothing Beige, 1632 Rock Sugar og 12291 Soft Brown.

Mange trives godt med en nøytral base av farger i hjemmet, men ønsker likevel å tilføye noen kontraster. Her ser du hvordan en benk malt i en fargesterk kulør virkelig bringer liv til interiøret! Veggen er malt med LADY Pure Color i 9918 Klassisk Hvit, benken er malt med LADY Supreme Finish i 4947 True Blue.

Matt panel - LADY_3377-Slate-Lavender_Lavender-Touch

Panel: LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen 3377 Slate Lavender, og slett vegg øverst; LADY Pure Color 20186 Lavender Touch

Tips: Lek deg med fargene og lag gjerne din egne utsmykninger. Hvorfor ikke male et lerret i din nye yndlingsfarge?!

Veggen er malt i fargen 12075 Soothing Beige, mens pidestallene har fått fargen 2224 Indi Pink. Fargen på kvadraten på veggen er 0288 Mexico. Vakker og helt spesiell fargepallett.

Taket teller

I 2024 skal vi definitivt innlemme taket i fargeplanen når vi skal pusse opp et rom eller en bolig. Taket er en stor og viktig del av et rom – like stor som gulvet, og vi vet jo hvor stor betydning valg av gulv har å si for totalinntrykket! For å få en rolig og harmonisk helhet i et rom, kan du male taket i samme farge som veggene, eventuelt velge en farge som er en anelse lysere eller mørkere enn veggfargen. Dette passer godt både i stue og på soverommet.

Vegg og tak malt i samme farge, LADY 11173 Humble Yellow, for deilig harmoni på soverommet.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti
Kjøkken malt med Jotun LADY Pure Color i fargen Earthy Yellow
Både tak og vegger på dette nydelige kjøkkenet er malt i fargen 8583 Earthy Yellow.

Endre rommets karakter med gjennomtenkt farge i taket

Se forskjellen med endret takfarge! Til venstre: LADY 7685 Subtle Green, på vegg og i tak. Til høyre: LADY 7685 Subtle Green på vegg, med kontrastfargen LADY 0288 Mexico i taket.

Det finnes mange lyse alternativer til hvitt. På bildet over er taket malt med LADY Perfection 1024 Tidløs, en gulaktig grå tone. Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 5503 Natural Blue.

Ønsker du at rommet skal være litt mer spennende og ha litt mer energi, så kan taket få en helt egen farge. Dette passer godt til kjøkken, gangen, arbeidsrom, vaskerom og bad/gjestetoalett.   

LADY 20218 Healing Lavender, LADY 8493 Green Tea

På et hjemmekontor ønsker du en farge som gir ro og konsentrasjon, men du trenger også at noe skjer som gir rommet litt mer spenning – du skal jo tross alt få jobben gjort! Her er veggene malt i den duse og behagelige fargen LADY 20218 Healing Lavender, mens taket har en litt kraftigere farge nemlig LADY 8493 Green Tea. Perfekt og spennende kombinasjon! Om det er et soverom du skulle pusset opp, så kunne taket fått samme farge som veggene, og rommet ville fått et annet uttrykk

La veggene fortelle din historie

Personlige hjem er et viktig stikkord for interiørtrenden 2024, og Jotun har det perfekte produktet for de veggene du ønsker å gi en personlig touch, nemlig kalkmalingen vår LADY Minerals. Med kalkmaling får du en vakker, taktil og mineralsk overflate som vil gi både en dybdefølelse og liv til dine vegger. LADY Minerals skal påføres med såkalt «villstryking» med pensel, som gjør at hver eneste kalmalte vegg vil bli unik – du vil sette ditt helt personlige preg på veggen, med din malingsteknikk. 

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Betongaktig look

Kalkmaling passer til en rekke stiler. Er du ute etter en industriell stil, så er LADY Minerals perfekt, siden veggen får en betongaktig look – det sier seg jo egentlig selv. Men det mange kanskje ikke tenker på, er at om du elsker en nedtonet sofistikert, elegant og minimalistisk stil, så er også kalkmaling perfekt. Det er fordi den kalkmalte veggen tilfører en mykhet, som gjør at du kan rendyrke det minimalistiske uttrykket uten at det føles nakent og tomt i rommet.    

LADY Minerals 12075 Soothing Beige

Stuen over er malt med LADY Minerals i fargen 12075 Soothing Beige på veggene. Vinduer, dør og lister er malt med LADY Supreme Finish i fargen 9918 Klassisk Hvit. Taket er malt med LADY Perfection i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Det er to veier til mål dersom du ønsker en kalkmatt, mineralsk finish. LADY Minerals Kalkmaling bruker du dersom veggen du skal male er slett fra før. LADY Minerals Revive forvandler strietapet og andre ujevne underlag til slette, kalkmatte vegger – dette er rett og slett en veggfornyer. 

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Se nytt fargekart for LADY Minerals vi lanserte i januar!

Mal deg varm!

Forskning viser visstnok at om vi maler et rom i en kald farge som blått, så tenderer folk til å sette opp temperaturen i rommet. (Ikke rart fargesjefen elsker å omgi seg med varme farger, ettersom hun alltid fryser). De varme fargene er gultoner, orange, alle rødtoner helt fra lys rosa, via terrakottafargene til de mørke rødtonene, og bruntoner. I høst lanserte vi fargenyheten LADY 20217 Muted Coral – en farge vi har fått massiv, positiv respons på! Folk elsker rett og slett denne fargen, og den er allerede brukt til å forvandle alt fra hjemmekontor, kjøkken, gang og stuer i hele Skandinavia. I hele verden faktisk. 

LADY 20217 Muted Coral_;LADY 12075 Soothing Beige

Perfekte farger for sosiale rom

Mange som jobber med farger og fargenes påvirkning på oss mennesker mener også at de varme fargene er perfekte for sosiale rom som spisestuen, og at samtaler flyter lettere, og fortroligheten er større, når veggene er malt med farger fra den varme siden av fargesirkelen. Så er du redd for høye strømpriser – eller bare ønsker den perfekte rammen for de gode pratene – så kan du både male deg varm og snakke deg varm med f.eks LADY 20217 Muted Coral eller LADY 20120 Organic Red.

Rødt skjerper apetitten! Dette deilige kjøkkenet har fått den smakfulle, rødrosa fargen LADY 20120 Organic Red.

Tips: LADY 10678 Space er en dempet og litt grålig beigetone. Den er verken for rødlig eller for gyllen, en perfekt, rolig beige tone som står godt inntil en mengde farger. På bildet under ser du den malt på panelveggene.
Vakre panelvegger
LADY Space 10678, malt i LADY Supreme Finish på panelet. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

La veggene og fargene være med på din nye historie i 2024

Da gjenstår det bare å ønske alle et fortryllende og fargerikt 2024, og lykke til med dine male-prosjekter! Vi håper du har blitt inspirert til å bruke farger som en del av den historien som ligger foran deg i 2024! 

Birgit Torkildsby

Birgit Torkildsby jobber som fargesjef i Jotun Vest-Europa og Skandinavia. Hun jobber med å utvikle både farger og fargekart. Du kan glede deg til å få massevis av inspirasjon og påfyll fra Birgit fremover!

LADY 4974 True Blue er en ny og deilig blåfarge fra vårt siste globale fargekart CANVAS. En blåfarge man blir virkelig glad av! 

Lurer du på hvilke farger som passer best hjemme hos deg? Få gratis fargeråd og tips til valg av maling fra våre fargerådgivere her.

Birgit Torkildsby
Birgit Torkildsby

Birgit Torkildsby – Fargesjef Jotun ECA (Europe Central Asia)

Birgit har lang erfaring fra interiørbransjen og har blant annet jobbet mange år som interiørdesigner og konseptutvikler. Hun er spesielt kjent for sin store kunnskap og entusiasme for bruk av farger, og brenner for at alle skal få inspirasjon og nyttige tips. Birgit har utdanning og lang erfaring med trendanalyse, og holder konstant et øye på hva som rører seg innen livsstil- og interiørtrender. Oppdateringer deler hun her på bloggen.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….