7685 Subtle Green – en subtil og anvendelig grønntone

7685 Subtle Green – en subtil og anvendelig grønntone

I fargekartet CANVAS presenterer vi hele 4 grønne farger for 2024. En av disse er den dempede og herlige grønntonen 7685 Subtle Green. Bli bedre kjent med fargen og se vakre fargekombinasjoner her.

Bildet over: LADY 7685 Subtle Green på veggene gir et fredelig og friskt uttrykk. Kombiner den gjerne med 7686 Mindful Green på detaljene!

Flere mulige fargekombinasjoner

LADY 7685 Subtle Green er en farge som har mange likheter med 7628 Treasure, og du kan være trygg på at fargen gjør seg svært godt når du maler alle veggene i rommet i samme farge – gjerne taket også! Eller du kan male taket i 0288 Mexico eller 1775 Fresh Pasta for kontrast.

Subtle green på vegger med hhv Subtle Green i taket og Mexico i taket

Til venstre er taket malt med samme farge som på veggene, 7685 Subtle Green. Til høyre er taket malt i fargen 0288 Mexico. Lekkert begge deler, men veldig ulikt inntrykk! Her er det bare å velge det du syns blir best. Listene er malt i fargen 7686 Mindful Green.

I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med 7686 Mindful Green.

For best resultat i taket bruker du vår takmaling LADY Perfection. Den er enkel å påføre uten drypp og søl og gir et vakkert, skjoldfritt resultat. For supermatte og eksklusive vegger maler du med LADY Pure Color, og for den beste finishen og lang holdbarhet på lister maler du med LADY Supreme Finish, som kommer i fire ulike glansgrader.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Vakker til hvitt og beige

7685 Subtle Green passer også meget godt sammen med hvite og beige nyanser, andre grønnfarger og jordfarger som 8583 Earthy Yellow. Fargen er allsidig og den kan passe like bra på soverommet, som i stua, spisestua eller på kontoret.

LADY Subtle Green på soverom

Skjønt soverom med 7685 Subtle Green. Med lister og tak i 9918 Klassisk Hvit får grønnfargen virkelig vist seg frem!

Se flere bilder fra leiligheten over i denne artikkelen.

Velg blant ulike detaljfarger

Maler du i fargen 7685 Subtle Green kan du vurdere flere ulike detaljfarger. En av disse er LADY 12119 Vintage Brown. Denne dempede brune tonen er en varm og litt grålig bruntone, og kan best beskrives som en mørkere variant av tidløse 1623 Marrakesh eller 1929 Muskatnøtt.

Et litt lysere tone du gjerne kan kombinere med er 20218 Healing Lavender. Denne sofistikerte og litt mystiske fargen er svært god for soverom og områder i hjemmet ditt hvor du ønsker å ha en rolig og behagelig atmosfære.

Som vi har vært innom tidligere, er denne grønnfargen lekker til hvite gråtoner, og her er også 1024 Tidløs et godt valg. Ved siden av en farge som 1024 Tidløs, blir Subtle Green mindre «subtle», og den herlige grønnfargen blir står tydeligere frem.

Grønne farger har en beroligende effekt.

Birgit Torkildsby, Regional Fargesjef i Jotun.

JOTUN Subtle Green, Klassisk Hvit og Green Tea

Her ser du 7685 Subtle Green sammen med 9918 Klassisk Hvit og 7686 Mindful Green. En fargetrio som drar flere av naturens farger inn i hjemmet.

Grønn er naturens viktigste farge, og naturen er for de fleste noe man opplever som kjent og trygt. Kombinerer du ulike grønntoner med hvitt får du spennende kombinasjoner du kan leve lenge med.

Skal du i gang med malingen? Her finner du riktig maling til ditt prosjekt.

Lykke til med oppussingen :)

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev her, så får du nyheter og inspirasjon rett i din innboks.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….