Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt feiringen av nasjonaldagen hjemme i hagen.

17. mai feiring i år

I en tid med mange restriksjoner blir det en annerledes 17. mai-feiring i 2020. Dette er også tiden for å være litt ekstra kreativ! Hvorfor ikke lage en unik, hyggelig ramme rundt festbordet – og invitere din lille gjeng, til en uforglemmelig dag?

Nasjonaldagen hjemme i hagen

I denne bildeserien møtes tre venninner, som har holdt sammen gjennom hele perioden mens skolen har vært stengt. Det var naturlig at de også ville feire 17 mai sammen, ettersom man ennå ikke kan møtes i større grupper.

I hagen hjemme hos en av jentene sto det en gammel pergola, som bar preg av flere år uten vedlikehold. Pergolaen ble malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen 8413 Herregårdsgrønn.

Stoff tak: Linstoffet Aina fra Ikea, Linduk og linservietter, samt kakespade og teskjeer – alt fra Broste Copenhagen, lyseblå vaser fra Kähler. blanke og blå glass + Telys-lykter: Flow fra Holmegaard, blå/grå tallerken fra @objektetc – lyslenker fra Lagerhaus

Vegg: LADY Minerals 8252 Green Harmony, og paller malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen 8413 Herregårdsgrønn.

Stemningsfullt med kalkmaling

For å skape et lunt og koselig hjørne, ble det satt opp en lettvegg på den ene siden av pergolaen. Den ble malt med LADY Minerals kalkmaling i fargen 8252 Green Harmony.

Den gamle pergolaen manglet tak, men det ble enkelt løst ved å lage et seil av linstoff fra Ikea. Understellet til bordet ble bygget av europaller, som ble malt i 8413 Herregårdsgrønn som pergolaen. Bordplaten er en gammel låvedør, og alle stolene er gamle loppis-funn.

Og vips; så var denne koselige og lune kroken skapt i løpet av en dag! – Det gir en ekstra hyggelig ramme rundt ungdommenes feiring, som blir litt begrenset i år.

Hurra for 17. mai! Lyseblå vaser i ulike høyder fra Kähler, linduk fra Broste Copenhagen.

Oljelamper fra Stelton, blomsterpotter fra Bauhaus, hvite, runde settebord fra Ikea

Kakefat og fat til jordbær fra @objektetc

Jotun-LADY-Minerals-8252_Green-Harmony

Lettveggen er malt med LADY Minerals kalkmaling i fargen 8252 Green Harmony. (- Og for ordens skyld – denne veggen tåler ikke å stå ute i all slags vær, men er laget for dekor.) Grønn marmorert tallerken: privat.

LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Lag en flott kake til 17. mai

Denne vakre, røde kaken blir perfekt til 17. mai festen! Lag den gjerne i god tid i forveien; denne tåler fint et par dager i kjøleskapet.

Se hele oppskriften på Red velvet kake her.

Jotun - 17. mai feiring

Hunden Tootsie vil også være med på feiringen!

Tusen takk til de flotte statistene, i sine vakre bunader: Lykke, Sofie og Julia

Foto og styling: Annette Nordstrøm

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

I høst lanseres en helt ny LADY reklamefilm på tv, og av erfaring vet vi at mange er interessert i…

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

I år ble presentasjonen av det nye LADY REDISCOVER fargekartet gjennomført med en stor digital lansering.  Vi har gjenoppdaget farger …

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

3 Days of Design – interiørmessen i København

Interiørdesignmessen 3 Days of Design finner sted i København i begynnelsen av september. Dette er kjent som et mekka for…

Go to top