Nyanser av høst

Nyanser av høst

Vi setter fokus på skandinavisk design – i kombinasjon med vakre høstfarger! -Denne saken er laget i samarbeid med Kirsten Visdal, Susanne Swegen og fotograf Inger Marie Grini. Veggene i soverommet er malt supermatte med LADY Pure Color 11175 Adventure. Nyanser av høst skaper lune rom.

Den brente, oransje fargen på veggen fremstår eksotisk, men samtidig minner de gylne tonene om det nære og trygge.

Sov godt, drøm søtt

For en herlig følelse det er å legge seg i nyvasket sengetøy! Duften – og den svale følelsen, gir en helt egen ro i kroppen. Veggfargen LADY 11175 Adventure gjør også soverommet til et lunt oppholdssted, og gir grunnlaget for en god natt med søvn.

Bilde over: Kjølig, hvitt og nystrøket sengetøy i sateng fra Høie of Scandinavia. Gavlen er sydd av et bomullsstoff med enkle stikninger som dekor. Rimelig oppgradering av soverommet med tekstil fra Stoff og Stil. Sidebordet Mass i metall; fra Northern – designet av Roee Magdassi. Gulvteppe i beste ullkvalitet fra Teppeforum, og bordlampe fra &tradition/ASK med forkrommet fot gir det lille ekstra blikkfanget sammen med naturlige materialer.

På Mass bord i børstet stål fra Northern står det en vannmugge fra ASK. Koppen til en god kopp kaffe på sengen kommer fra keramiker Guri Sandvik/Norway Designs. Velduftende parfyme fra Frama/ASK.

Farge på veggen: LADY Pure Color 11175 Adventure.

Garderobe med fine favoritter

Vi lar bare det fineste få lov til å henge fremme!

Veggene er malt supermatte med LADY Pure Color 11175 Adventure. Den brente, oransje fargen på veggen fremstår eksotisk, men samtidig minner de gylne tonene om det nære og trygge.

Et vakkert stilleben bestående av favorittplaggene og en skulpturell stol, tegnet av up-and-coming designer, Ali Gallefoss. Farge på veggen er LADY Pure Color 11175 Adventure.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

I en moderne setting oppleves de dypere røde fargene på en annen måte. I kontrast til rette linjer og ulike materialer fremstår de som kontinentale og elegante.

Få en energisk start på dagen!

Å ta seg tid til å stoppe opp og pleie seg selv er en god investering. Sett av litt ekstra tid på badet med velvære og gode produkter for kropp og sjel.

Bad trenger ikke nødvendigvis å være lyse og lette. Det kan også anbefales bruk av varme farger som minner om det jordnære, som for eksempel de rødlige tonene som vi har gode assosiasjoner med i Norge. Alt fra røde naust, låver, teglstein til friske bærfarger.

Servant i grå marmor fra Comfort danner en fin helhet med servantplaten i betong. Servantkran fra Fima, tannbørste og såpeskål i tre og håndduk kommer også fra Comfort. Tannglass og tannbørste designet av Andreas Engesvik, begge fra HAY, og Kule i keramikk kommer fra designer Laurie Poast Atelier. Stearinlyset med samme tiltalende formspråk er fra COS. Økologisk håndsåpe fra Binu Binu/Kollekted by. Dekorativ pose i til oppbevaring kommer fra Granit. Ett dekorativt felt med fliser i hvitt porselen gir en spennende tredimensjonal effekt fra Fag Flis.

Fargen på veggen er LADY Aqua 20143 Lively Red. Det krispy hvite frisker fint opp sammen med rødt i møte med betong og innslag av varmt trevirke på dette badet. En energisk start på dagen!

Les mer om Jotuns godkjente malingssystem til våtrom her.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Krakk Diagonal i massivt tre fra Krafted. Speil med ramme i hvitvasket eik fra Skagerak/ ASK. To av såpene er stylistens egen mens den på toppen kommer fra Binu Binu/Kollekted by. Håndkle i frotté fra Comfort på Skøyen.

Farge på veggen: LADY Aqua 20143 Lively Red

I hjørnet

Det gir ett poetisk lys og fargeopplevelse når to flater møtes i ett hjørne. Ekstra fint når det nordiske dagslyset flommer inn gjennom vinduet. Lyse tresorter mot diskrete gultoner er varig og vakkert.

Farge på veggen er LADY Pure Color 11173 Humble Yellow. Hyllen kommer fra Bolina.

Pidestall

Formfullt objekt å hvile øyet på fra designer Anna Maria Eng. En prototype til kommende Håndverk+ utstilling. Ro bordlampe med strå skjerm og krakk med flettet sete, design J.Elbourne, begge fra Houz. Munnblåst vase fra Krafted passer til ett enkelt stå eller flere. Fargen er LADY Pure Color 11173 Humble Yellow.

Fargen på veggen er LADY Pure Color 11173 Humble Yellow.

Strå på strå

En langvarig tradisjon er ivaretatt med håndlaget stråtapet som Biri Tapet produserer på Semb Gård på Biri. Den gylne halmen i fin harmoni med supermatte Lady Pure Color 11173 Humble Yellow.

Gyllen halm i vakker harmoni med 11173 Humble Yellow. Kule i keramikk fra Kristina Dam.

Foto: Inger Marie Grini, styling og konsept: Kirsten Visdal, Susanne Swegen

Leverandører i denne saken: ASKComfort SkøyenHøie of ScandinaviaCOSGranitKollekted byNorway DesignsLaurie Poast AtelierTeppeforumNorthernHouzKraftedBiri TapetKristina Dam  

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Hjemme hos Emily Slotte lyser solen

Se hvor fint det ble hos Emily Slotte da hun malte om spisestuen i solgule nyanser. Den svenske kreatøren Emily…

Slik lager du din egen unike hylle!

Ønsker du deg en slik kul og unik hylle? Se hvordan Catrine Svellingen @mykindofstyling – gjorde det!  En perfekt hylle…

Få tipsene av Frida Ramstedt, Trendenser

Trendenser, en av Nordens største interiørdesignblogger, drives av dyktige Frida Ramstedt. Hennes kunnskap om interiørdesign er imponerende. Bli kjent med…

Drømmeleilighet med vakre, originale detaljer

Interiørdesigneren, entreprenøren og influencer Arijana Heinrici har nylig flyttet inn i en vakker drømmeleilighet i Uppsala. Sjekk ut det fantastiske…

Deco Blue – perfekt til kjøkkenet!

Cindy valgte LADY 4477 Deco Blue til sitt nyoppussede kjøkken. Blått er en farge som mange av oss alltid kommer…