Nyanser av høst

Nyanser av høst

Vi setter fokus på skandinavisk design – i kombinasjon med vakre høstfarger! -Denne saken er laget i samarbeid med Kirsten Visdal, Susanne Swegen og fotograf Inger Marie Grini. Veggene i soverommet er malt supermatte med LADY Pure Color 11175 Adventure. Nyanser av høst skaper lune rom.

Den brente, oransje fargen på veggen fremstår eksotisk, men samtidig minner de gylne tonene om det nære og trygge.

Sov godt, drøm søtt

For en herlig følelse det er å legge seg i nyvasket sengetøy! Duften – og den svale følelsen, gir en helt egen ro i kroppen. Veggfargen LADY 11175 Adventure gjør også soverommet til et lunt oppholdssted, og gir grunnlaget for en god natt med søvn.

Bilde over: Kjølig, hvitt og nystrøket sengetøy i sateng fra Høie of Scandinavia. Gavlen er sydd av et bomullsstoff med enkle stikninger som dekor. Rimelig oppgradering av soverommet med tekstil fra Stoff og Stil. Sidebordet Mass i metall; fra Northern – designet av Roee Magdassi. Gulvteppe i beste ullkvalitet fra Teppeforum, og bordlampe fra &tradition/ASK med forkrommet fot gir det lille ekstra blikkfanget sammen med naturlige materialer.

På Mass bord i børstet stål fra Northern står det en vannmugge fra ASK. Koppen til en god kopp kaffe på sengen kommer fra keramiker Guri Sandvik/Norway Designs. Velduftende parfyme fra Frama/ASK.

Farge på veggen: LADY Pure Color 11175 Adventure.

Garderobe med fine favoritter

Vi lar bare det fineste få lov til å henge fremme!

Veggene er malt supermatte med LADY Pure Color 11175 Adventure. Den brente, oransje fargen på veggen fremstår eksotisk, men samtidig minner de gylne tonene om det nære og trygge.

Et vakkert stilleben bestående av favorittplaggene og en skulpturell stol, tegnet av up-and-coming designer, Ali Gallefoss. Farge på veggen er LADY Pure Color 11175 Adventure.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

I en moderne setting oppleves de dypere røde fargene på en annen måte. I kontrast til rette linjer og ulike materialer fremstår de som kontinentale og elegante.

Få en energisk start på dagen!

Å ta seg tid til å stoppe opp og pleie seg selv er en god investering. Sett av litt ekstra tid på badet med velvære og gode produkter for kropp og sjel.

Bad trenger ikke nødvendigvis å være lyse og lette. Det kan også anbefales bruk av varme farger som minner om det jordnære, som for eksempel de rødlige tonene som vi har gode assosiasjoner med i Norge. Alt fra røde naust, låver, teglstein til friske bærfarger.

Servant i grå marmor fra Comfort danner en fin helhet med servantplaten i betong. Servantkran fra Fima, tannbørste og såpeskål i tre og håndduk kommer også fra Comfort. Tannglass og tannbørste designet av Andreas Engesvik, begge fra HAY, og Kule i keramikk kommer fra designer Laurie Poast Atelier. Stearinlyset med samme tiltalende formspråk er fra COS. Økologisk håndsåpe fra Binu Binu/Kollekted by. Dekorativ pose i til oppbevaring kommer fra Granit. Ett dekorativt felt med fliser i hvitt porselen gir en spennende tredimensjonal effekt fra Fag Flis.

Fargen på veggen er LADY Aqua 20143 Lively Red. Det krispy hvite frisker fint opp sammen med rødt i møte med betong og innslag av varmt trevirke på dette badet. En energisk start på dagen!

Les mer om Jotuns godkjente malingssystem til våtrom her.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Krakk Diagonal i massivt tre fra Krafted. Speil med ramme i hvitvasket eik fra Skagerak/ ASK. To av såpene er stylistens egen mens den på toppen kommer fra Binu Binu/Kollekted by. Håndkle i frotté fra Comfort på Skøyen.

Farge på veggen: LADY Aqua 20143 Lively Red

I hjørnet

Det gir ett poetisk lys og fargeopplevelse når to flater møtes i ett hjørne. Ekstra fint når det nordiske dagslyset flommer inn gjennom vinduet. Lyse tresorter mot diskrete gultoner er varig og vakkert.

Farge på veggen er LADY Pure Color 11173 Humble Yellow. Hyllen kommer fra Bolina.

Pidestall

Formfullt objekt å hvile øyet på fra designer Anna Maria Eng. En prototype til kommende Håndverk+ utstilling. Ro bordlampe med strå skjerm og krakk med flettet sete, design J.Elbourne, begge fra Houz. Munnblåst vase fra Krafted passer til ett enkelt stå eller flere. Fargen er LADY Pure Color 11173 Humble Yellow.

Fargen på veggen er LADY Pure Color 11173 Humble Yellow.

Strå på strå

En langvarig tradisjon er ivaretatt med håndlaget stråtapet som Biri Tapet produserer på Semb Gård på Biri. Den gylne halmen i fin harmoni med supermatte Lady Pure Color 11173 Humble Yellow.

Gyllen halm i vakker harmoni med 11173 Humble Yellow. Kule i keramikk fra Kristina Dam.

Foto: Inger Marie Grini, styling og konsept: Kirsten Visdal, Susanne Swegen

Leverandører i denne saken: ASKComfort SkøyenHøie of ScandinaviaCOSGranitKollekted byNorway DesignsLaurie Poast AtelierTeppeforumNorthernHouzKraftedBiri TapetKristina Dam  

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny stil og raffinert stue hjemme hos Ellen. Se hvor fin og lun stuen ble med den dempede gulfargen LADY…

Stilfull eleganse hjemme hos Elisabeth

Hjemme hos Elisabeth er det både stilfullt og minimalistisk – og hyggelig og gjestfritt. Fargen på kjøkkenet er LADY Wonderwall…

Dette er årets farger i 2021!

Årets farger i 2021 vil uten tvil preges av året vi har lagt bak oss. Jotuns skandinaviske fargesjef, Nina Klæboe…

Farger og energi hos Alek Modin

Hold deg fast og gjør deg klar for vakre farger og et sanselig fargefyrverkeri! Hjemme hos Alek Modin opplever man…

Det beste med julen

Les alt om hvordan Emily Slotte skal feire julen i år – og få hennes oppskrift på julens beste karameller!…

Ostekake med smak av jul

Lag en deilig ostekake med smak av jul! Kanskje blir dette julens nye favorittdessert? Oppskrift og foto: Annette Nordstrøm Julens…