Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE».

Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister: LADY Supreme Finish Matt 12179 Embrace, vindu: LADY Supreme Finish Halvblank 1303 Observe og tak LADY Perfection 1303 Observe.

En fargepalett i perfekt balanse. Den er dempet og jordnær, og samtidig fargerik og vennlig.

Farger med rom for verdifulle øyeblikk

I det første temaet i fargekartet TOGETHER, har vi latt oss inspirere av naturlige og omfavnende farger. Fargetemaet «EMBRACE» består av farger som representerer naturlige elementer som jord, sand, ørken, jern og rust. Det å omgi seg med naturlige innslag i interiøret, har en god effekt på oss. Det gir oss mennesker en helt egen glede og harmoni.

– Gode minner kan vekkes til live med farger, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. – En gulbeige tone kan bringe oss tilbake til mormors kjøkken, og blågrått kan gjøre at sommerminner fra hytta strømmer tilbake til oss. Slik kan farger være med på å skape verdifulle øyeblikk.

Jotun-LADY-1909-Kalkoker-0280-Caravan

Med inspirasjon fra gylne sandkorn. Vegg: LADY Pure Color 1909 Kalkoker, bord: LADY Supreme Finish 0280 Caravan. – Høyre bilde: LADY Pure Color 1909 Kalkoker. Dette er dempet gulfarge med lang historie, som entrer ditt hjem med erfaring, varme og en fascinerende tilstedeværelse.

Naturlige farger omfavner oss og gir rom for livets mange unike øyeblikk.

Skjønnhet i det uperfekte

Mange gjenkjenner gleden i det enkle og perfekt uperfekte, og i denne stilretningen verdsettes skjønnheten i det varige og rustikke. – Vi tar vare på gamle ting og historiske elementer, og bringer det inn i arkitekturen og interiøret, forteller Lisbeth Larsen. – Vi setter gjerne gamle møbelskatter i vakker kombinasjon med nye interiørobjekter. Interiøret skal oppleves upretensiøst og personlig, og gjerne krydret med unike møbler eller kunst.

Asketiske og rene verdier bringes inn i interiøret, gjennom treverket og tekstilene. Overflatene er rå og taktile, og formene er enkle og organiske. Originale detaljer og ulike tresorter, i solid håndverksmessig utførelse.

JOTUN_LADY_11130-Shade

Vegg: LADY Pure Color 11130 Shade – varm, gråbeige og naturlig. – Møblene som kjennetegner denne stilen er av høy kvalitet og av gode, naturlige materialer som nærmest kan vare evig. Dette er gjerne gjenstander og møbler som har gått – eller kan gå i arv.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Dempet – og likevel fargerik

I denne stilretningen er fargepaletten dempet og jordnær, og den naturlige sammensetningen er avstemt og behagelig. Fargepaletten «EMBRACE» består av rustikke nyanser av jord og stein, som gir en ro og trygghet til omgivelsene. Denne paletten er også dynamisk og fargerik, med fargetoner som spenner fra dyp rustrød, til oker og gulbeige, med innslag av blågrått.

JOTUN_LADY_5516-Iron-Blue

LADY Pure Color 5516 Iron Blue. – Dette er en tøff blåtone med et grålig uttrykk, som gir fargetonen et litt røft og industrielt uttrykk. 

Disse vakre fargene får en ekstra dimensjon når du maler med LADY Pure Color som gir veggene et supermatt og eksklusivt utseende. Unik fargegjengivelse fremhever et sobert og sanselig uttrykk.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

En rå fargepalett med rustikke farger

I dette temaet er det de kalde fargene, som møter de varme og gylne nyansene. Fargepaletten har en dynamikk som er fargerik, samtidig som den er avstemt og behagelig. Her er kombinasjonsmulighetene mange, og hvilke farger du setter sammen avgjør hvor kontrastrik fargesettingen blir.

En rå og tøff fargepalett som både kan gi en gyllen base, og sterkere kontraster i fargesettingen, om du ønsker det.

Røffe overflater med kalkmaling

Temaet åpner opp for rustikke detaljer og de mer røffe overflatene til veggene, som du får med kalkmalingen LADY Minerals. Det uperfekte uttrykket applauderes, og fargene former en vennlig, varm og trygg atmosfære.

JOTUN_LADY-Minerals_1303-Observe

Rustikke farger og og overflater i perfekt kombinasjon med LADY Minerals kalkmaling 1303 Observe

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Mens kalkmalingen er beregnet til slette vegger, kan veggfornyeren LADY Minerals Revive være et supert alternativ for den som ønsker å slette og jevne ut vegger med strie eller annet ujevnt underlag. Les mer om dette produktet på våre hjemmesider!

Playful – den energiske og fargerike fargepaletten.

Cherish – paletten med beroligende pasteller og varme nøytraler.

Skap rom for verdifulle øyeblikk

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…