Deilig minimalisme med nøytrale nyanser

Deilig minimalisme med nøytrale nyanser

Det nye fargekartet CANVAS fra Jotun LADY inneholder nye, vakre fargenyanser! Her kan du lese mer om hvordan du kan skape myke og beroligende fargeuttrykk med nøytrale nyanser. Bildet over: Veggen er malt med kalkmalingen LADY Minerals i 5081 Fabrikk. Veggen til venstre er malt med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den innerste veggen er malt med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hyllen i det innerste rommet er også i 1376 Frostrøyk, malt med LADY Supreme Finish.

Finn klarhet og ro med myke nøytraler og diskrete nyanser.

Nøytrale nyanser for ro og klarhet

Vårt nye fargekart CANVAS løfter frem vakre, nøytrale nyanser i myke kombinasjoner. Mange av oss er på en søken etter det enkle og det ekte – og foretrekker en helt nøytral fargebase i hjemmet.

Velvalgte nøytrale nyanser kan danne en rolig og avslappende ramme rundt livene våre – selv når det føles som om det stormer rundt oss.

LADY 9918 Klassisk Hvit

LADY 9918 Klassisk Hvit er for mange av oss den ultimate nøytrale nyansen. Dette er en ren og klar hvittone – langt hvitere enn nyanser som 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

For lune, rolige rom

En god kombinasjon av nøytrale nyanser vil ha stor innvirkning på uttrykket i et rom. De nøytrale tonene roper aldri om oppmerksomheten – i stedet omfavner de oss med sin myke, avslappende ro.

LADY Fargekart CANVAS

Det er Jotuns dyktige fargeteam, ledet av vår globale fargesjef Lisbeth Larsen, som har satt sammen denne fargepaletten bestående av myke nøytrale nyanser. Husk at lyse nøytraler gjør seg godt i kombinasjon med mørkere toner. Denne vakre, nøytrale paletten består av LADY 2300 Jord, LADY 20218 Healing Lavender, LADY 1376 Frostrøyk og LADY 12290 Antwerp Beige.

LADY 12078 Comfort Grey

LADY 12078 Comfort Grey er en av våre vakreste gråtoner. Legg merke til hvordan det røde i treverket bringer frem en ekstra intensitet og varme i de grå panelveggene. Veggen er malt med LADY Supreme Finish i 12078 Comfort Grey.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Vi forenkler hjemmene våre, og søker etter en nøytral og harmonisk fargebase. Vi rydder, fjerner det overflødige og verdsetter det enkle.

Møt 12290 Antwerp Beige – en vakker, beige fargenyhet

Nøytrale fargenyanser byr på mer enn bare hvittoner – også de beige og grå fargefamiliene kan bidra inn mot en deilig, nøytral fargebase. En av årets vakre fargenyheter, LADY 12290 Antwerp Beige, byr på et sofistikert, men likevel jordnært uttrykk. Denne beige kuløren er nydelig alene, men kan også skape en rolig, innbydende ramme til mer kraftfulle toner.

LADY 12290 Antwerp Beige_LADY 12075 Soothing Beige

Den perfekte, beige fargebasen! Veggen er malt med LADY Pure Color 12290 Antwerp Beige, bordet er malt med LADY Supreme Finish i 12075 Soothing Beige.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

Farger som 0288 Mexico og 8583 Earthy Yellow fremhever dempede, beige toner som nyheten 12290 Antwerp Beige. Mexico opptrer som en modig aksentfarge og skaper et distinkt interiør, mens den dempede gultonen introduserer en varm og subtil eleganse.

LADY 12290 Antwerp Beige_LADY 8583 Earthy Yellow_LADY 12075 Soothing Beige_LADY 0288 Mexico

Den innerste veggen er malt med LADY Pure Color 8583 Earthy Yellow, mens dørkarmen er malt med LADY Wonderwall 0288 Mexico. Veggen i forkant er malt med LADY Pure Color i 12290 Antwerp Beige. Den øverste delen av veggen er malt med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige, mens listen er malt med LADY Supreme Finish i 1376 Frostrøyk. Taket er malt med takmalingen LADY Perfection i 12290 Antwerp Beige.

 

En nøytral base spiller aksentene gode

Nøytrale, minimalistiske rom trenger ikke å oppleves som kjølige eller tomme. En fargepalett med velvalgte, tidløse nøytraler kan skape et bakteppe av dempet, forfinet skjønnhet.

LADY 12075 Soothing Beige_LADY 2224 Indi Pink_LADY 0288 Mexico

En myk ramme for lekne aksenter. LADY 12075 Soothing Beige er en dempet og rolig beigetone – og gjør seg godt som nøytral for deg som ønsker å leke med aksenter. Her er den i kombinasjon med byheten 2224 Indi Pink, som er en diskret og sart, men likevel kulørsterk rosatone, og den rustikke gultonen 0288 Mexico.

 

Nøytrale nyanser kan kombineres med hverandre i en monokrom fargepalett – eller de kan brukes som en base for mer kulørte farger. Hvis du syns det er vågalt å fargesette et helt rom med en kulørsterk tone, vil en nøytral base kunne gi deg roen du behøver. Ved å fargesette enkelte detaljer, slik som en benk eller en skjenk, i en kraftfull farge vil en nøytral base spille aksenten god.

LADY 9918 Klassisk Hvit_LADY 4947 True Blue

Mange trives godt med en nøytral base av farger i hjemmet, men ønsker likevel å tilsette noen aksenter. Her ser du hvordan selv en liten detalj kan bringe liv til interiøret! Veggen er malt med LADY Pure Color i 9918 Klassisk Hvit, benken er malt med LADY Supreme Finish i 4947 True Blue.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Den blå fargenyheten 4947 True Blue er en frisk og ren tone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Som den perfekt partner til nøytrale nyanser, demonstrerer den hvordan selv små innslag av farger har en transformerende effekt på interiøret.

LADY T4947 True Blue_LADY 12077 Sheer Grey

For en drøm av et soverom! Panelet er malt med LADY Supreme Finish i 4947 True Blue. Den klare blåfargen skaper en deilig, forfriskende kontrast til den myke gråtonen 12077 Sheer Grey. Veggen er malt med LADY Pure Color, taket med LADY Perfection – begge i 12077 Sheer Grey.

 

Kalkmaling gir tekstur og varme til nøytrale rom

Nøytrale farger skaper en perfekt base for LADY Minerals kalkmaling. Den matte og levende teksturen gir ekstra liv til de dempede fargevalgene og bidrar til å skape et rustikt uttrykk i hjemmet. Bruk gjerne kalkmaling til å skape en sanselig atmosfære hvor de taktile overflatene får fritt spillerom!

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Mykt som bølgeskum: Farger fra blå og gylne fargefamilier kan kombineres for å skape forfinet harmoni av kjølige farger mot varmere toner. Den lyse, lune nøytralen bidrar med myk komfort i en ellers kjølig fargepalett. Legg merke til den kalkmalte overflaten som gir veggene et unikt preg med vakker dybde og tekstur.

Veggen er malt med kalkmalingen LADY Minerals i 5081 Fabrikk. Veggen til venstre er malt med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den innerste veggen er malt med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hyllen i det innerste rommet er også i 1376 Frostrøyk, malt med LADY Supreme Finish.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Se mer fra det nye fargekartet CANVAS

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet. Utforsk flere av de ulike fargeretningene i det nye fargekartet CANVAS,

Les mer om monokrome farger.

Les mer om nabofarger.

Les mer om komplimentærfarger.

Det nye fargekartet er på vei ut til butikkene – og fargene er tilgjengelig hos våre forhandlere fra uke 35.

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Anders Schønnemann

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….