Tid for hjem på TV2 – episode 2

Tid for hjem på TV2 – episode 2

Pusser opp landsted

Kjersti Bergesen, designer Oliver Heath og resten av «Tid for hjem» gjengen pusser opp et landsted med moderne vri og friske farger.

På Lindås utenfor Bergen har en familie med to barn har arvet ett idyllisk landsted/hytte som ikke har vært gjort noe med på 60 år. De trengte hjelp til å gjøre dette til sitt eget. To stuer og kjøkken pusses opp. Fokus eco design med designer Oliver Heath. Følg med på episode 2 av Tid for hjem tirsdag 15.1. kl 20.00 på TV2

Om Tid for hjem på TV2:

Sesongstart for Tid for hjem på TV2   Nytt år og nye interiørprogrammer. Herlig! Vi gleder oss til den niende sesongen med «Tid for hjem» hvor Jotun og LADY er leverandør av maling. Sammen med sine dyktige hjelpere har programleder Kjersti Bergesen pusset opp over 60 norske hjem gjennom årene. Og folk står i kø for å få Kjersti og teamet inn i hjemmene sine. I år var det rundt 3000 som søkte om å få være med i «Tid for hjem».

Denne sesongen har teamet lekt seg mer enn noen gang med farger og ideer. Fargene er det Tid for hjem-teamet som selv har valgt og Kjersti gleder seg til hva seerne synes om oppussingen de har gjennomført og håper på en fargediskusjon på nettet.

 

Dyktige hjelpere

Med seg på laget har Kjersti flinke designere og håndverkere. De anerkjente designere denne sesongen er svenske Karin Faber, danske John Zoffmann, engelske Oliver Heath og norske Oscar Narud. Håndverkerne og Kjerstis gode hjelpere er snekker Andreas Nygaard, elektriker Gunnar Fjellestad, maler og tapetserer Einar Nilsson. I tillegg til seks inneprosjekter med teamet, har Kjersti selv hatt ansvar for to uteprosjekter hun selv er meget fornøyd med denne sesongen.

Malermester Einar Nilsson begynner å bli godt vant til å bruke Jotun produkter.

 

Her finner du produktene og fargene teamet brukte i episode 1.

Les mer om Tid for hjem og den niende sesongen her.

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.