Tid for hjem på TV2 – episode 3

Tid for hjem på TV2 – episode 3

Tid for hjem 22. januar:  Hva kan vi gjøre med kjelleren?

En trang gang og små boder, kan denne kjelleren forvandles til et spennende allrom? Det er ikke rart at de stiller seg det spørsmålet, eierne av den 35 kvadratmeter store kjelleren, for den består nemlig av seks boder og en gang. I taket går rør det fra etasjen over på kryss og tvers, sikringsskapet er plassert så godt som på midten av arealet og alle bodene er fylt til randen av diverse «kjekt å ha.» – Jeg så potensialet med en gang jeg kom inn døren, sier Kjersti Bergesen. Og jeg tenkte; – Karin Faber som designer og dette kan bli en skikkelig gøy jobb. Så dette prosjektet var jeg aldri i tvil om at vi skulle gjøre, og aldri i tvil om mulighetene heller.

Foto: TV 2

Familien håper at arealet en gang kan bli til et skikkelig samlingssted for ungene og deres venner (og gjerne pappa også), men de har bare sett umulighetene med vannrørene og strømskapet når de har prøvd å planlegge. Det er ingen liten jobb for «Tid for hjem» dette, men når mulighetene til å lage noe lekent og litt utenom det vanlige melder seg så er de ikke vonde å be.

Foto: TV 2

I programmet får du tips om blant annet: – Hvordan kan du tenke om du har et vrient kjellerlokale – Støping av gulv og varmeelementer – Plassbygging av oppbevaringsenhet. – Spennende overflatebehandling av murvegger – Diverse møbelbygging og belysning – Hjemmekinoløsning.

Tid for hjem bruker Jotun og LADY maling i programmene sine. Vi gleder oss til å se resultatet! Skal ikke røpe for mye, men det blir visst noen spesielle effekter når de blander ulike farger i malingen LADY Pure Color. Vi legger ut farger og hvilke produkter som er benyttet i etterkant av programmet. Les mer om Tid for hjem her.

Se smakebit fra kveldens episode her.

Foto: TV 2

 

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.