Tid for hjem på TV2 – episode 3

Tid for hjem på TV2 – episode 3

Tid for hjem 22. januar:  Hva kan vi gjøre med kjelleren?

En trang gang og små boder, kan denne kjelleren forvandles til et spennende allrom? Det er ikke rart at de stiller seg det spørsmålet, eierne av den 35 kvadratmeter store kjelleren, for den består nemlig av seks boder og en gang. I taket går rør det fra etasjen over på kryss og tvers, sikringsskapet er plassert så godt som på midten av arealet og alle bodene er fylt til randen av diverse «kjekt å ha.» – Jeg så potensialet med en gang jeg kom inn døren, sier Kjersti Bergesen. Og jeg tenkte; – Karin Faber som designer og dette kan bli en skikkelig gøy jobb. Så dette prosjektet var jeg aldri i tvil om at vi skulle gjøre, og aldri i tvil om mulighetene heller.

Foto: TV 2

Familien håper at arealet en gang kan bli til et skikkelig samlingssted for ungene og deres venner (og gjerne pappa også), men de har bare sett umulighetene med vannrørene og strømskapet når de har prøvd å planlegge. Det er ingen liten jobb for «Tid for hjem» dette, men når mulighetene til å lage noe lekent og litt utenom det vanlige melder seg så er de ikke vonde å be.

Foto: TV 2

I programmet får du tips om blant annet: – Hvordan kan du tenke om du har et vrient kjellerlokale – Støping av gulv og varmeelementer – Plassbygging av oppbevaringsenhet. – Spennende overflatebehandling av murvegger – Diverse møbelbygging og belysning – Hjemmekinoløsning.

Tid for hjem bruker Jotun og LADY maling i programmene sine. Vi gleder oss til å se resultatet! Skal ikke røpe for mye, men det blir visst noen spesielle effekter når de blander ulike farger i malingen LADY Pure Color. Vi legger ut farger og hvilke produkter som er benyttet i etterkant av programmet. Les mer om Tid for hjem her.

Se smakebit fra kveldens episode her.

Foto: TV 2

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Gammelt anneks blir til drømmestue

Et gammelt anneks fra 1917 får helt nytt liv. Annekset har tidligere vært et fjøs, og det er trekkfullt og…

En drøm av et soverom på Tid for hjem

Et gammelt, intetsigende og kjedelig soverom totalforvandles i denne episoden av Tid for hjem. Designer Morten Bøgh Andersen ønsker seg…

Lune farger på kjøkken og spisestue

Det gamle ærverdige huset fra 1915 er utrolig flott, men trenger litt kjærlighet. Spesielt er kjøkkenet og det som etterhvert…

Dempet palett i totalforvandlet leilighet

I en gammel leilighet i Fyllingsdalen hadde det ikke skjedd noen ting på nærmere 40 år. Det har jo sin…

Transformasjon av kjøkken og spisestue

I sesongens 4 episode av Tid for hjem møter vi familien Tveit-Winther. De har flyttet inn i det de betegner…

Totalfornyelse av gammel dikterstue

I sesongens andre episode pusser Tid for hjem-gjengen opp en gammel dikterstue i Kalfarlien i Bergen. Dikterstuen har en fantastisk…