Tid for hjem på TV2

Tid for hjem på TV2

Sesongstart for Tid for hjem på TV2 

Nytt år og nye interiørprogrammer. Herlig! Vi gleder oss til den niende sesongen med «Tid for hjem» hvor Jotun og LADY er leverandør av maling. Sammen med sine dyktige hjelpere har programleder Kjersti Bergesen pusset opp over 60 norske hjem gjennom årene. Og folk står i kø for å få Kjersti og teamet inn i hjemmene sine. I år var det rundt 3000 som søkte om å få være med i «Tid for hjem».  

Se intervju med eierne av leiligheten som ble pusset opp i episod 1:  «Tid for hjem» forandret hverdagen vår.

Programleder Kjersti Bergesen

Denne sesongen har teamet lekt seg mer enn noen gang med farger og ideer. Fargene er det Tid for hjem-teamet som selv har valgt og Kjersti gleder seg til hva seerne synes om oppussingen de har gjennomført og håper på en fargediskusjon på nettet. 

 

Dyktige hjelpere

Med seg på laget har Kjersti flinke designere og håndverkere. De anerkjente designere denne sesongen er svenske Karin Faber, danske John Zoffmann, engelske Oliver Heath og norske Oscar Narud. Håndverkerne og Kjerstis gode hjelpere er snekker Andreas Nygaard, elektriker Gunnar Fjellestad, maler og tapetserer Einar Nilsson. I tillegg til seks inneprosjekter med teamet, har Kjersti selv hatt ansvar for to uteprosjekter hun selv er meget fornøyd med denne sesongen.

Malermester Einar Nilsson begynner å bli godt vant til å bruke Jotun produkter.

I premiereprogrammet er «Tid for hjem» i Fyllingsdalen i Bergen.  

– Blokkleiligheten fra 60-tallet som møtte oss var som tatt ut fra åstedet til en kriminalfilm. Dyster og trist både når det gjaldt innredning og farger. Men når den danske designeren John Zettermann får utfolde seg med sine ideer, forvandlet vi leiligheten til topp moderne vågal leilighet ala 2013, sier programlederen.

 

Resultatet kan du se tirsdag 8. januar kl 20 på TV2.

Her finner du produkter og farger som ble brukt i denne episoden.

Her finner du bilder og oversikt over hvilke farger og produkter som ble brukt forrige sesong.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Gammelt anneks blir til drømmestue

Et gammelt anneks fra 1917 får helt nytt liv. Annekset har tidligere vært et fjøs, og det er trekkfullt og…

En drøm av et soverom på Tid for hjem

Et gammelt, intetsigende og kjedelig soverom totalforvandles i denne episoden av Tid for hjem. Designer Morten Bøgh Andersen ønsker seg…

Lune farger på kjøkken og spisestue

Det gamle ærverdige huset fra 1915 er utrolig flott, men trenger litt kjærlighet. Spesielt er kjøkkenet og det som etterhvert…

Dempet palett i totalforvandlet leilighet

I en gammel leilighet i Fyllingsdalen hadde det ikke skjedd noen ting på nærmere 40 år. Det har jo sin…

Transformasjon av kjøkken og spisestue

I sesongens 4 episode av Tid for hjem møter vi familien Tveit-Winther. De har flyttet inn i det de betegner…

Totalfornyelse av gammel dikterstue

I sesongens andre episode pusser Tid for hjem-gjengen opp en gammel dikterstue i Kalfarlien i Bergen. Dikterstuen har en fantastisk…