Ekte og naturlig med kalkmaling

Ekte og naturlig med kalkmaling

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkmalingen er perfekt til den industrielle stilen!

Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele 76 ulike nyanser!

Vakre kalkede vegger

Med LADY Minerals kalkmaling kan du bringe det naturlige uttrykket inn i hjemmet og opp på veggene! Mange sier med begeistring at det GØY å male med kalkmalingen. Det er moro og endelig få utfolde seg lekent og kreativt med malerpenselen. Resultatet blir vakre vegger som er både matte, myke – og helt personlige.LADY Minerals fargerBehagelige omgivelser med LADY Minerals 2024 Senses.

Et unikt fargeuttrykk

LADY lanserer stadig nye LADY Minerals farger – og vi har nå hele 76 ulike fargenyanser du kan velge mellom! De aller fleste fargene i det siste fargekartet, LADY Identity, er også tilgjengelig i kalkmalingen.
Tips! Et lite kryss etter fargen i våre fargekart, markerer at fargen kan blandes i LADY Minerals.LADY Minerals fargerLADY Minerals 12075 Soothing Beige er en av våre aller nyeste farger, hentet fra fargekartet LADY Identity.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt overflate
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Lunt, mykt og sanselig

Diskré jordfarger skaper sanselige interiører, og fremhever det ekte og nære. Enkel villstryking med penselen skaper den unike LADY Minerals overflaten.LADY-Minerals fargerLADY Minerals 1623 Marrakesh er en av de mange jordfargene som du kan blande i kalkmalingen.

Maskulint og tøft

LADY Minerals er kalkmatt, noe som gir et eksklusivt og levende uttrykk. Hvorfor ikke kombinere dette med elementer som beiset treverk? Se hvordan rommet får en mer maskulin og tøff «edge» med de sortbeisede veggene!LADY Minerals fargerLADY Pure Nature interiørbeis i fargen 9044 Kullsort i kombinasjon med LADY Minerals i 10961 Raw Canvas.LADY-Minerals fargerSofistikert og maskulin look på soverommet med LADY Minerals 5030 St. Pauls Blue.

Uante muligheter med kalkmaling!

Fargene vi har valgt til LADY Minerals er alle trygge og gode nyanser som er vakre på store veggflater. Kalkmalingen gir en deilig, taktil overflate, som danner et unikt bakteppe for mange stilretninger. Den passer fint både til den rå og industrielle stilen, så vel som et mer dempet, tidløst uttrykk.LADY-Minerals fargerLa fargen sette stemningen! LADY Minerals 1877 Valmuefrø er en svært anvendelig grånyanse, som blir spesielt vakker i kalkmalingen.

LADY Minerals unike fargeuttrykk lar seg fint kombinere med den supermatte LADY Pure Color. På denne måten kan du skape variasjon og ulike strukturer på veggene. Her har vi malt den øverste delen med LADY Pure Color og den nederste delen med LADY Minerals – begge deler i samme farge, 2782 Deco Pink.LADY-Minerals fargerDen øverste delen er malt med LADY Pure Color og den nederste delen med LADY Minerals – begge deler i samme farge, 2782 Deco Pink.

Ekte, varmt og ærlig

De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke og lune. Den brente rødtonen LADY 2771 Rustikk Terracotta, blir simpelthen helt nydelig i kalkmaling! Sjekk også ut de nyeste rosa- og ferskentonene i det siste LADY-fargekartet, om du liker disse fargene.LADY-Minerals fargerDeilig varme med LADY Minerals 2771 Rustikk Terracotta.

Gylne nyanser, som 10961 Raw Canvas eller 10683 Cashmere, passer også svært godt til den kalkmatte overflaten. Det oppleves ekte, ærlig og jordnært.LADY-Minerals fargerLADY Minerals 10683 Cashmere.LADY-Minerals fargerLADY Minerals 10961 Raw Canvas.

Enkelt å lykkes!

LADY Minerals er enkel å bruke og gir interiøret et vakkert og personlig preg. Du kan selv tilpasse hvilken virkning du vil ha. Det er hvordan du arbeider med penselen som gir utslaget. Lange strøk gir et litt roligere uttrykk, mens korte strøk gir en mer synlig og intens virkning.

Tips! Test ut maleteknikken på en liten testflate på forhånd for å finne frem til det uttrykket som du ønsker på veggen din.

Alle underlag bør grunnes først med JOTUN Kvist- og Sperregrunning. Flatene påføres deretter et strøk LADY Vegg-produkt i samme farge som LADY Minerals toppstrøk. Husk hansker og vernebriller.

Fargen vil oppleves mørkere i våt tilstand –  så det er faktisk gøy å følge prosessen og se hvordan den forandrer seg mens den tørker! Slik maler du med LADY Minerals:

LADY Minerals anbefales kun brukt i tørre rom. Dersom du ønsker å bruke kalkmalingen i mer slitasjeutsatte områder, anbefaler vi å bruke LADY Minerals Sealer over. Vær oppmerksom på at dette vil påvirke fargenyansen, så gjør et prøveoppstrøk på en plate eller lignende, slik at du ser hvordan fargen blir.LADY-Minerals fargerFargen på kjøkkenet er LADY Minerals 8469 Green Leaf. LADY Minerals Sealer vil gi en dypere fargevirkning. Gjør derfor prøveoppstrøk først.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt overflate
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti
Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…