En urban lady

En urban lady

Vi følger med på alle som tagger oss på Instagram (@jotunlady). Vi blir så inspirert av alle de flotte hjemmene rundt omkring i Norges land. Karoline Solberg er en av de som har tagget oss på Instagram med fine bilder fra leiligheten til henne og kjæresten. Vi spurte Karoline om hun kunne tenke seg å dele noen bilder fra leiligheten her på bloggen og det ville hun gjerne!

Karoline er 23 år. Bor i Oslo, på Grunerløkka – dette er et bevisst valg. Vi ELSKER det urbane, og det kan du se i interiørstilen min, sier Karoline. Hun jobber som Head of E-commerce for Bogartstore og bor sammen Nikolai Kjønniksen og hunden Theodor Roosevelt. PS. Se nederst i innlegget, du kan vinne en vakker klokke fra Bogartstore.

Her forteller Karoline om oppussingen av leiligheten og hvorfor de valgte de ulike fargene:

Om leiligheten

Tilfeldigvis møttes Nikolai og jeg på min innflytningsfest, og 3 mnd senere flyttet jeg inn til Nikolai. Mellom oss var det kjærlighet ved første kyss. Litt annerledes var det derimot med Nikolai sin leilighet – la oss være helt ærlige, den var ikke vakker. Renovering måtte til!

Helt siden jeg var på besøk hos naboen da jeg var liten, har jeg drømt om å ha et blått rom i huset. Endelig ble jeg voksen og kunne male blått. For oss ble det naturlig at soverommet skulle være mørkt for en bedre nattesøvn. Der malte vi med LADY Minerals Kalkmaling i fargen LADY 5030 St. Pauls blue. Og for et resultat! Blått er vakkert!

LADY 5030 St Pauls Blue

LADY Minerals Kalkmaling 5030 St. Pauls Blue, vakker på soverommet

Er du lei av hvitt? Det er jeg også! Jeg husker pappa sa til meg at hvitt er noe man aldri blir lei av, han tok visst feil. Hehe. Jeg ELSKER farger. Selv jobber jeg i motebransjen, og vi har aldri sett så mange farger i motebildet på en gang. Det er lov til å blande rødt og rosa, til og med blått og sort. Det finnes ingen regler. Det gjør det ikke hjemme hos oss heller – i hvertfall når det kommer til interiørstilen. Sokkene hans får derimot ikke lov til å ligge å slenge…:)

Før og etter de malte med kalkmaling i fargen 5030 St Pauls Blue

Soverommet før og etter at det ble malt med LADY Minerals i fargen LADY 5030 St. Pauls Blue.

Lys er viktig! For plantene og helsen vår. Siden jeg er fra Tønsberg og er vant til mye sol var det viktig å holde oppholdsrommene så lyse som mulig uten å male hvitt. I stuen gikk vi for en vakker grønn farge LADY 7340 Palmeblad. Vi malte med den helt matte malingen LADY Pure Color.

jotun-lady-7340-palmeblad-karoline-solberg_3

Rommet gir meg så ekstremt mye energi. Nikolai er fargesvak, og ser ikke grønt så veldig godt. Da jeg foreslo at vi skulle gå for grønt i stuen sa jeg: «Du vet det grønne teppet på soverommet mitt? Kanskje vi kunne gått for den fargen i stua?» Nikolai: «Hæ? Er ikke det rosa?» Vi gikk for grønt likevel.. Lurer på hvorfor?

LADY Minerals Kalkmaling Green Leaf

LADY Minerals Kalkmaling i fargen LADY 8469 Green Leaf.

Kjøkkenet malte jeg 3 ganger før jeg ble fornøyd. Først i grått, så i gult, og til slutt i grønt. I kalkmaling så klart. Jeg har blitt bitt av miljøbølgen. Det tror jeg påvirker mitt fargevalg. Vi malte med LADY Minerals Kalkmaling i fargen LADY 8469 Green Leaf.

jotun-lady-minerals-kalkmaling-8469-green-leaf-karoline-solberg_2

Karolines favorittfarger denne høsten: Grønt og rosa!

Sjekk gjerne Urban Living-temaet fra det nye LADY-fargekartet hvis du også har blitt hektet på disse fargene. Mange fine grønne og rosa farger.

Vinn en vakker klokkeBogartstore som Karoline jobber for ønsket å dele ut en vakker Triwa klokke til en av våre lesere. Gratulerer så mye til Svein Pedersen som vinner av klokken! Takk til alle som deltok :)

Red. anm. Fargen Palmeblad i dette innlegget kan nok oppleves noe mer blålig enn i vanlig dagslys pga lyssetting. Du kan ta en nærmere titt på fargen her. Vi anbefaler alltid at du kjøper en Jotun prøvemaling for å se hvordan fargen blir hjemme hos deg.

 

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt…

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Drømmehytta i sommerparadiset!

Panelveggene på Hvaler-hytta ble malt med LADY Supreme Finish Matt 0394 Varmgrå. Hytte for en aktiv familie Da Turid og…

Inspirasjon til hjemmekontoret

LADY 20145 Wisdom er magisk, beroligende, og oppfordrer til klare tanker  – i en elegant atmosfære på hjemmekontoret. Ny jobbhverdag Det kreves tilpasninger…

IKEA-hacks for et personlig interiør

Frodig og naturlig med 8546 Local Green. IKEA skapet fikk nytt liv med LADY Supreme Finish. Vi vil stadig fornye oss, men…

Go to top