LADY Design – effektfullt og elegant

LADY Design – effektfullt og elegant

Kobber – Gull – Skap ditt unike uttrykk

Denne sesongen skal det virkelig skinne av metaller og gylne detaljer i skandinaviske hjem! Vi har sett tendensen en stund, og kobber og gull vil garantert forgylle interiørene denne høsten. Det er ikke snakk om å dra fram utdaterte lysestaker fra 90-tallet av den grunn… Designet er mer minimalistisk enn den gang da – stilen er ikke lenger hyttekoselig. Velkommen til kobber og gull med «edge».

 

Tom-Dixon_kobber_EtchVi har forelsket oss helt i denne kobberlampen fra Tom Dixon. Perforeringene i metallet gir vakre mønster og skyggeeffekter – superlekkert! Lampen fåes blant annet hos Eske.

Endelig er det mulig å tilføre vakre skimmereffekter i kobber eller gull også til veggene! Du kan gjøre effekten nøyaktig tilpasset ditt eget ønske. Fargen kan være helt dekkende eller bare ha et svakt skimmer. Vår erfaring er at det blir aller finest med en mørk bunnfarge på veggen, f.eks. dype blåtoner som LADY Oslo eller LADY Nordisk Hav. Fargen LADY Dempet sort gir også en superfin bakgrunn for skimmereffekter!

 

LADY-Design_gulleffekt

Vi har også testet ut LADY Design på mange andre underlag – alt fra gamle bilderammer til keramikkvaser – og effekten er super! Her er det virkelig mulig å få til en dash glamour med en liten boks maling!

 

LADY-Design_gull-og-kobber

 

Du vil også få ulike effekter med forskjellig verktøy og kombinasjoner av farger.

Se flere bilder og last ned brosjyre med ulike teknikker på jotun.no

En vegg, et helt rom – eller bare noen detaljer? Ja, her er det bare å slippe de kreative evnene løs!

Se film om hvordan du enkelt lager fem forskjellige gull- og kobbereffekter:

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….