LADY Design – effektfullt og elegant

LADY Design – effektfullt og elegant

Kobber – Gull – Skap ditt unike uttrykk

Denne sesongen skal det virkelig skinne av metaller og gylne detaljer i skandinaviske hjem! Vi har sett tendensen en stund, og kobber og gull vil garantert forgylle interiørene denne høsten. Det er ikke snakk om å dra fram utdaterte lysestaker fra 90-tallet av den grunn… Designet er mer minimalistisk enn den gang da – stilen er ikke lenger hyttekoselig. Velkommen til kobber og gull med «edge».

 

Tom-Dixon_kobber_EtchVi har forelsket oss helt i denne kobberlampen fra Tom Dixon. Perforeringene i metallet gir vakre mønster og skyggeeffekter – superlekkert! Lampen fåes blant annet hos Eske.

Endelig er det mulig å tilføre vakre skimmereffekter i kobber eller gull også til veggene! Du kan gjøre effekten nøyaktig tilpasset ditt eget ønske. Fargen kan være helt dekkende eller bare ha et svakt skimmer. Vår erfaring er at det blir aller finest med en mørk bunnfarge på veggen, f.eks. dype blåtoner som LADY Oslo eller LADY Nordisk Hav. Fargen LADY Dempet sort gir også en superfin bakgrunn for skimmereffekter!

 

LADY-Design_gulleffekt

Vi har også testet ut LADY Design på mange andre underlag – alt fra gamle bilderammer til keramikkvaser – og effekten er super! Her er det virkelig mulig å få til en dash glamour med en liten boks maling!

 

LADY-Design_gull-og-kobber

 

Du vil også få ulike effekter med forskjellig verktøy og kombinasjoner av farger.

Se flere bilder og last ned brosjyre med ulike teknikker på jotun.no

En vegg, et helt rom – eller bare noen detaljer? Ja, her er det bare å slippe de kreative evnene løs!

Se film om hvordan du enkelt lager fem forskjellige gull- og kobbereffekter:

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Go to top