Grottenveien 1 – Male soverom

Grottenveien 1 – Male soverom

Følger du med på Grottenveien 1?

I spesialprogrammet til serien som går på TV 2, har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Som Lisbeth Larsen sier; «Det spørs jo hva du skal bruke soverommet til!» :). Kanskje greit å ta utgangspunkt i at det skal være behagelig å sove der..?

 

Male soverommet_Linblå_LADY

I den første versjonen av soverommet har vi brukt fargen LADY 5249 LINBLÅ, en sval og deilig blåtone som gir en behagelig atmosfære i rommet. Veggen bak sengen er malt med LADY Pure Color, for å få det matte og myke uttrykket. Du kan skape flotte kontraster ved å velge blanke listverk til de matte veggene.

Soverom_lister i klassisk hvit

Her er vinduet og listene malt med LADY 9918 Klassisk Hvit. Et lekkert sengeteppe og et vell av puter i ulike blåtoner setter stilen. Et innbydende og deilig soverom! Den grå-beige fargen på veggen bak lampen, er LADY 10342 KALKGRÅ. Den er også malt med LADY Pure Color.  Herlig, mykt sengeteppe fra Bolina. Hvem får ikke lyst til å krype opp i denne sengen…?

Beise sengegavl_Grottenveien

I den andre fargekombinasjonen har vi valgt en rustikk stil. Sengegavelen er her byttet ut med en i tre. Vi har beiset den med LADY Interiørbeis i fargen LADY 9041 Drivved. Den røffe stilen passer fint sammen med den Kalkgrå veggen! Trenger du tips til hvordan du beiser panel? Det er superenkelt, se her:

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=7ASjcbyGvH4[/YouTube]
Beise sengegavl_Grottenveien_LADY

Linputer i tie-dye stil er helt riktig denne våren! Jordfargene matcher perfekt den tøffe sengegavelen. Det vakre, strikkede sengeteppet har vi lånt fra Bolina.

 

Med fargen LADY 2452 Salsa, har vi skapt en romantisk atmosfære på det tredje soverommet! Her blir det masse energi og glødende hett… O’lala…!

Male soverommet_Salsa_LADY

Noen roseblader på dyna – og vips – det er forventninger i luften! Utrolig hvordan farger påvirker stemningen i et rom!

Male soverommet_Salsa_Lisbeth Larsen

Lisbeth kunne ikke dy seg – og bare måtte hoppe opp i alle rosebladene! :)

Se intervjuet med Lisbeth Larsen her:

[YouTube]www.youtube.com/watch?v=HB9HFN8raIs[/YouTube]

Følg med på TV 2 torsdag 2. mai kl 20:00, da er det en ny episode i spesialprogrammet «Grottenveien 1 – Rom for rom». Da gir Lisbeth gir råd og tips om farger til stua.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Velkommen hjem til interiørprofilen og MELIMELI-gründer Amelia Widells fargerike hjem! Når Amelia flyttet inn i sin nye leilighet ville hun…

Industriell eleganse med LADY Minerals

Det er flere retninger du kan gå når du maler med LADY Minerals. Ønsker du et litt røft, og samtidig…

Forny soverommet med kalkmalte vegger

Ah, soverommet… Den trygge, gode og avslappende oasen i ethvert hjem. Med en eller flere kalkmalte vegger malt løfter du…

Mineralsk magi i unike farger fra LADY

Gi nytt lys og liv til interiøret med vakre og unike farger i LADY Minerals – og bli forelsket i…

Friske, klare, lekne, men også myke og vennlige. Her er fargetrendene for 2024!

Nytt år, med mange nye muligheter, og ikke minst blanke ark. Gled deg til å se hvilke farger som gjelder…

Velkommen til Villa Melin

I Villa Melin finner vi en jordnær stil med dempede nøytrale farger på vegger og i tak. Bli med inn…