Grottenveien 1 – Male soverom

Grottenveien 1 – Male soverom

Følger du med på Grottenveien 1?

I spesialprogrammet til serien som går på TV 2, har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Som Lisbeth Larsen sier; «Det spørs jo hva du skal bruke soverommet til!» :). Kanskje greit å ta utgangspunkt i at det skal være behagelig å sove der..?

 

Male soverommet_Linblå_LADY

I den første versjonen av soverommet har vi brukt fargen LADY 5249 LINBLÅ, en sval og deilig blåtone som gir en behagelig atmosfære i rommet. Veggen bak sengen er malt med LADY Pure Color, for å få det matte og myke uttrykket. Du kan skape flotte kontraster ved å velge blanke listverk til de matte veggene.

Soverom_lister i klassisk hvit

Her er vinduet og listene malt med LADY 9918 Klassisk Hvit. Et lekkert sengeteppe og et vell av puter i ulike blåtoner setter stilen. Et innbydende og deilig soverom! Den grå-beige fargen på veggen bak lampen, er LADY 10342 KALKGRÅ. Den er også malt med LADY Pure Color.  Herlig, mykt sengeteppe fra Bolina. Hvem får ikke lyst til å krype opp i denne sengen…?

Beise sengegavl_Grottenveien

I den andre fargekombinasjonen har vi valgt en rustikk stil. Sengegavelen er her byttet ut med en i tre. Vi har beiset den med LADY Interiørbeis i fargen LADY 9041 Drivved. Den røffe stilen passer fint sammen med den Kalkgrå veggen! Trenger du tips til hvordan du beiser panel? Det er superenkelt, se her:

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=7ASjcbyGvH4[/YouTube]
Beise sengegavl_Grottenveien_LADY

Linputer i tie-dye stil er helt riktig denne våren! Jordfargene matcher perfekt den tøffe sengegavelen. Det vakre, strikkede sengeteppet har vi lånt fra Bolina.

 

Med fargen LADY 2452 Salsa, har vi skapt en romantisk atmosfære på det tredje soverommet! Her blir det masse energi og glødende hett… O’lala…!

Male soverommet_Salsa_LADY

Noen roseblader på dyna – og vips – det er forventninger i luften! Utrolig hvordan farger påvirker stemningen i et rom!

Male soverommet_Salsa_Lisbeth Larsen

Lisbeth kunne ikke dy seg – og bare måtte hoppe opp i alle rosebladene! :)

Se intervjuet med Lisbeth Larsen her:

[YouTube]www.youtube.com/watch?v=HB9HFN8raIs[/YouTube]

Følg med på TV 2 torsdag 2. mai kl 20:00, da er det en ny episode i spesialprogrammet «Grottenveien 1 – Rom for rom». Da gir Lisbeth gir råd og tips om farger til stua.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

Elegant stil hjemme hos familien Blipp

Jamina og Stian Blipp har pusset opp og bygget om. – Se det smakfulle interiøret og de nye fargene! Oppussing…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…