Naturlige kalkfarger

Naturlige kalkfarger

LADY Minerals gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke og lune. Hent varmen i den brente rødtonen LADY 2771 Rustikk Terracotta, eller ta naturen inn og tilfør rommet en diskre frodighet med LADY Green Leaf. Det blir ekte, ærlig og jordnært.

LADY Minerals 10342 Kalkgrå

10342 Kalkgrå er en favoritt hos mange. En lun greige farge; – ikke grå, ikke beige, men noe midt i mellom. Nå får man den altså også som kalkmaling, med sitt unike rustikke utseende. Vi vet at mange av dere allerede har fargen LADY 10341 Kalk som er hakket lysere enn Kalkgrå; Kanskje dere nå blir fristet til å prøve en  røffere vegg eller to i LADY Minerals Kalkgrå?

LADY Mineral 10342 Kalkgrå

10342 Kalkgrå fungerer best med rene hvite farger som 9918 Klassisk.

Les mer her om greige farger her.

Lisbeth presenterte nylig kalkmalingen på God Morgen Norge på TV2:

LADY Minerals 0394 Varmgrå

0394 Varmgrå er en lun gråfarge, – gråligere i tonen enn Kalkgrå som er beskrevet over. 0394 Varmgrå er en farge som absolutt står godt alene, men du kan også vurdere den sammen med de lekre og lysere fargene LADY 8470 Smooth White og 10679 Washed Linen. På den måten får du kombinert  matte, slette vegger som vil stå i kontrast til mer røffe vegger med kalkmalingen LADY Minerals. Grønne farger som 8302 Laurbær, 8252 Green Harmony og 8469 Green Leaf er også ekstra flotte til Varmgrå. For deg som liker en sprekre farge er 2856 Warm Blush et het tips.

LADY Mineral 0394 Varmgrå

394 Varmgrå fungerer 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

 LADY Minerals 2771 Rustikk Terracotta

En varm og myk rødbrun tone som sender tankene til sydligere strøk. En vegg i LADY Minerals 2771 Rustikk Terracotta vil gi deg følelse av tegl, terrakotta og brente nyanser. Sammen med lunere beige farger som LADY 1140 Sand og 10678 Space, skaper du rustikke og innbydende interiører som skaper rom for varme og hygge. Settes den til renere gråtone som 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø eller 1462 Grå Skifer blir uttrykket røffere og mer moderne.

LADY Minerals Kalkmaling på kjøkken

2772 Rustikk Terracotta fungerer til Egghvit og Bomull.

LADY Minerals 8469 Green Leaf

Årets lekreste grønntone, – nå også i kalkmaling.  En dempet og lun grønntone som fungerer til både hvitt, beige, og grått. Eller lekre 8252 Green Harmony.

frunexus-green-leaf

Her har flinke @frunexus malt med 8469 Green Leaf på kjøkkenet sitt. Den fungerer til Egghvit og Bomull. Husk å bruke LADY Minerals Sealer på områder hvor det er fare for vannsøl eller slitasje. Blir litt mørkere med Sealer, men fortsatt superfin!

LADY Minerals 1877 Valmuefrø

En super anvendelig gråtone for deg som leter en passe lun gråtone. I kalkmaling blir denne som en medium mørk betongfarge. Denne fargen fungerer godt sammen med andre gråfarger som LADY 1391 Lys Antikkgrå, 1973 Antikkgrå og 1032 Grå Harmoni. Prøv den gjerne sammen grønne toner for et friskere uttrykk, eller sammen med 10583 Cashmere fot et moderne og gyllent uttrykk.

Kalkmaling fra LADY

1877 Valmuefrø fungerer til Egghvit og Bomull.

Les mer om våre gråtoner her

Hva er din favorittfarge i LADY Minerals? Her kan du se flere vakre kalkfarger: Lune kalkfarger, Elegante kalkfarger.

 

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…