STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo, fikk fargekartet STORIES den lanseringen vi ønsket oss. Se den unike filmen om lanseringen lenger ned i saken!

STORIES – nytt fargekart fra LADY er lansert

Det var mange forventningsfulle gjester på Jotuns fargelanseringen: som både fikk høre presentasjonen til Lisbeth, og se den unike fargeutstillingen. Både presse og arkitekter, samt Jotuns interne salgsapparat, lot seg begeistre av de tre nydelige fargefortellingene. Og ikke minst; det var en mottagelse vi bare kunne drømt om i Norge!  

LADY Fargelansering

– Gled deg over tidløse nyanser og nye farger som skaper positive atmosfærer og kreative stemninger. Sammen skaper fargene noe helt unikt – et nytt kapittel og nye omgivelser, som du og dine kan trives i og gledes over i lang tid.

Lisbeth Larsen.

Tre fargefortellinger

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet. LADY presenterer et nytt fargekart som består av tre vakre og unike fargepaletter som er designet for å skape nye historier i hjemmene våre: SERENE PRESENCE, NATURALLY GROUNDED og CURATED LIVING.

Jannicke Kråkvik i stylingduoen Kråkvik/DÓrazio har stått for design og styling av utstillingen. De har også stylet alle bildene til fargekartet. Her foran de røde fargene i paletten CURATED LIVING. 

Historien bak fargekartet

Gled deg til å se lanseringsfilmen her!

Tre paletter – uendelig med kombinasjonsmuligheter i fargekartet STORIES

Den siste tiden har hjemmets rolle, og hva vi forventer av det, endret seg. Fra å være stedet vi vendte tilbake til for å samle nye krefter, har hjemmet blitt et sted for arbeid, lek, hvile og samhold. Vårt nye globale fargekart gjenspeiler dette ved å oppfordre alle til å la hjemmet uttrykke det som betyr mest for dem. Til å velge de fargene som inspirerer, uansett gjøremål. Til å ta et steg tilbake og følge hjertet! Kombiner fargene på tvers av palettene, eller kombiner dem med de fargene du lever godt med i dag. På våre nettsider får du mange gode forslag til kombinasjonsmuligheter!

SERENE PRESENCE – fantastiske, vakre dempede pasteller.

Mange ønsket å studere fargene nærmere!

Se det digitale fargekartet her! 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…