STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo, fikk fargekartet STORIES den lanseringen vi ønsket oss. Se den unike filmen om lanseringen lenger ned i saken!

STORIES – nytt fargekart fra LADY er lansert

Det var mange forventningsfulle gjester på Jotuns fargelanseringen: som både fikk høre presentasjonen til Lisbeth, og se den unike fargeutstillingen. Både presse og arkitekter, samt Jotuns interne salgsapparat, lot seg begeistre av de tre nydelige fargefortellingene. Og ikke minst; det var en mottagelse vi bare kunne drømt om i Norge!  

LADY Fargelansering

– Gled deg over tidløse nyanser og nye farger som skaper positive atmosfærer og kreative stemninger. Sammen skaper fargene noe helt unikt – et nytt kapittel og nye omgivelser, som du og dine kan trives i og gledes over i lang tid.

Lisbeth Larsen.

Tre fargefortellinger

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet. LADY presenterer et nytt fargekart som består av tre vakre og unike fargepaletter som er designet for å skape nye historier i hjemmene våre: SERENE PRESENCE, NATURALLY GROUNDED og CURATED LIVING.

Jannicke Kråkvik i stylingduoen Kråkvik/DÓrazio har stått for design og styling av utstillingen. De har også stylet alle bildene til fargekartet. Her foran de røde fargene i paletten CURATED LIVING. 

Historien bak fargekartet

Gled deg til å se lanseringsfilmen her!

Tre paletter – uendelig med kombinasjonsmuligheter i fargekartet STORIES

Den siste tiden har hjemmets rolle, og hva vi forventer av det, endret seg. Fra å være stedet vi vendte tilbake til for å samle nye krefter, har hjemmet blitt et sted for arbeid, lek, hvile og samhold. Vårt nye globale fargekart gjenspeiler dette ved å oppfordre alle til å la hjemmet uttrykke det som betyr mest for dem. Til å velge de fargene som inspirerer, uansett gjøremål. Til å ta et steg tilbake og følge hjertet! Kombiner fargene på tvers av palettene, eller kombiner dem med de fargene du lever godt med i dag. På våre nettsider får du mange gode forslag til kombinasjonsmuligheter!

SERENE PRESENCE – fantastiske, vakre dempede pasteller.

Mange ønsket å studere fargene nærmere!

Se det digitale fargekartet her! 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Bli med hjem til Iselin Guttormsen

Sammen med barna flyttet sexolog Iselin Guttormsen inn i et flunka nytt hus på Hurumlandet i Asker. Her ønsket hun…

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skaper et dristig og personlig interiør, som oser av sofitstikert selvtillit. Denne kraftfulle fargen er…

Bli med hjem til Lina og Eldan fra Sommerhytta

Vi ble godt kjent med Lina og Eldan i fjorårets «Sommerhytta» på TV2. Siden den gang har paret flyttet fra…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…

Dokumentert godt inneklima med LADY Balance

For deg som er opptatt av et spesielt godt inneklima er vår nye LADY Balance helt perfekt. Malingen har ingen…

Fra råloft til rått og flott loft

Malin Persson og resten av Tid for hjem-gjengen tar fatt på oppgaven å innrede et gammelt og ubrukelig råloft. Rommet…