Årets terrassetrender 2017

Årets terrassetrender 2017

Utesesongen står for døren. Gjør terrassen klar og ta med pledd og puter og flytt ut! Her gir vi en liten smakebit på årets terrassetrender – for å pimpe opp uterommet.

Nybeiset terrasse

Det er hyggelig med en godt vedlikeholdt terrasse. Flytt ut og lag en liten stue på terrassen med kurver, sofa og noen fine puter. Terrassen her er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 0683 Sotgrå og veggen er malt med Optimal Optiwhite i fargen 1453 Bomull.
Se hvordan du beiser terrassen – på 60 sekunder – lenger ned i artikkelen.

Lag en lun krok

Sørg for å fjerne siste spor av vinter – frisk opp terrassen og lag en lun krok. Å ha det koselig på terrassen er trendy – også i 2017. Det får du når du har en uteplass som krever litt vedlikehold, men ikke altfor mye arbeid, og som holder seg like pen og sjarmerende år etter år. Slik at du har mest mulig tid til å nyte. En time eller to, bare deg og en god bok.

Pynt opp terrassen

Pynt opp med lavendel og andre friske farger på terrassen. Dette gulvet er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå. Leveggen er beiset i fargen 90001 Fjellbris. Husk å bruke terrassebeis og ikke vanlig beis på leveggene da de fort kan bli litt klebrige.

NYHET! TREBITT Terrassebeis i ny, forbedret utgave

TREBITT Terrassebeis er nå enda mer effektiv mot grønske og tørker raskere. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.

Frisk opp med duse farger

Det er lett å bli fristet av hagemøbler som kan friske opp ellers så tradisjonelle nyanser av brunt og grått. La deg friste! Gå for en knall farge, slik norske Sundays har i sitt sortiment!
Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge. En artig detalj er også at deres rammeverk er laget av aluminium og lakkert med JOTUN pulverlakk.

Sundays har norskproduserte, robuste og elegante møbler for norsk uteliv.

 Sundays Design terrasse

Vi gleder oss til dager som dette, med forfriskning ved sjøen på gode solskinnsdager. Bord og brett fra Sundays.

Unngå disse terrassebeistabbene

Go green!

Sats på det grønne, i kombinasjon med nordiske farger av tre og stein. Lag din egen oase med potter, oliventrær, urter og andre grønnesesongplanter, det gir et koselig uterom med lite vedlikehold. Det eneste du må huske er å gi plantene vann og næring – og det er bare kosen!

Jotun Trebitt terrasse grå svart

Få det grønne til å stå ekstra godt fram på et nybeiset gulv, her med TREBITT Terrassebeis, 90002 Gråsvart

Se hvordan du beiser terrassen – på 60 sekunder!

Nå kan du se hvordan male/beise filmer, som raskt og enkelt forteller hvordan du går frem. Se alle filmene her.

Se hvordan Stylizimo frisker opp for våren og utesesongen med sin elegante stil.

Dyrk, spis og lev! Et godt motto for sommeren. Dyrk urter på plantebenk fra IKEA.

Legg vekt på det grønne i potter og krukker – da blir det alltid hyggelig! Slik som med sommerens nyheter fra IKEA.

Inne som ute

Mange av årets hagemøbler er laget med tanke på at vi ønsker å innrede uterommet på samme måte som vi gjør inne. Og at du kan bruke møblene både inne og ute.

Jotun hagemøbeltrender 2017Jotun hagemøbeltrender 2017

Garden Easy serien fra Röshults er møbler som er like fine inne som ute.

Trebitt terrassebeis nordisk tre

TREBITT Terrassebeis 9074 Nordisk Tre er en fin farge til hvite utemøbler og hvitmalt hus.

Trebitt terrasse 90002 grå svart

TREBITT terrassebeis finnes i 12 ulike fargenyanser, og gir et fint underlag på uterommet. Her er det brukt 90002 Gråsvart.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…