4947 True Blue – et elegant kick til ditt interiør

4947 True Blue – et elegant kick til ditt interiør

Fargenyheten Jotun LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Den leverer garantert et elegant kick til ditt interiør.

Fargen er den perfekte partner til nøytrale 9918 Klassisk Hvit, og 4947 True Blue demonstrerer hvordan små innslag av farger har en transformerende effekt på interiøret. Ofte er det bare en liten fornyelse som skal til for å skape en helt ny stemning i hjemmet.

Jotun LADY Klassisk Hvit og True Blue i stue

Med LADY Supreme Finish er det enkelt og lykkes med å gi nytt liv til et gammel møbel. Her er benken malt i fargen 4947 True Blue. Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen 9918 Klassisk Hvit. Kult med en blå detalj som virkelig smeller!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • supermatt eksklusivt utseende
  • unik fargeopplevelse
  • slitesterk
  • dekkgaranti

Dristig og vakker

Jotun LADY 4947 True Blue er dristig og vakker. Du kan bruke den som en blå hovedperson i rommet, eller som et levende sidekick til en mer nøytral fargepalett. Kald grå, hvit, greige, gyllenbrun, mint og gul er noen av de vakre kombinasjonene du bør se nærmere på.

Ulike Jotun-farger fra vårt nyeste fargekart CANVAS

Se så lekker 4947 True Blue er sammen med ulike nøytraler. Fra toppen ser du 12077 Sheer Grey, 12078 Comfort Grey, 12290 Antwerp Beige, 12075 Soothing Beige, 1632 Rock Sugar og 12291 Soft Brown.

Nydelig på en hel vegg

Den sterke, klare og friske blåfargen er fantastisk til detaljer og møbler, men står også lett på egne ben på en hel vegg. Kanskje 4947 True Blue er din nye soveromsfarge? Blått symboliserer blant annet stabilitet og indre ro, og blå fargenyanser kan bidra til god søvn og bedre hvile. Les mer om det i vår bloggartikkel «Sov bedre i blå soverom«.

True Blue og Sheer Grey på soverom.

Fargekombinasjonen 4947 True Blue og 12077 Sheer Grey er nydelig på soverommet.

I vårt nyeste fargekart CANVAS finner du totalt 23 farger i en hyllest til fargelæren. La deg inspirere og se alle fargene i fargekartet her.

Jotun fargetrygghet

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset vår maling. Vi garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av vår maling blandet med Jotun Multicolor Fargesystem. Velger du maling fra oss og blander den fargen du ønsker deg, kan nyte fargen eksempelvis 8183 Urtehage i mange år fremover.

Ønsker du nyhetsbrev fra oss?

Vil du motta inspirasjon og interiørtips rett i din e-post? I så tilfelle bør du skrive deg opp på vært nyhetsbrev her. Da sender vi deg interiørsaker, tips og triks, fargenyheter og annen inspirasjon sånn cirka annenhver uke.

Husk at du også kan følge oss på Instagram – Jotun LADY og på Facebook – Jotun LADY.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Oppgrader kjøkkenet med maling

Å bytte ut hele kjøkkeninnredningen kan bli en kostbar affære. Velger du å male kjøkkenet får du «nytt» kjøkken mye…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Dempet kraft med gultonen 8583 Earthy Yellow

Våren er endelig på vei, og det er på tide å bringe litt friskhet og liv inn i hjemmet etter…