Vant oppussing for 50 000 kr fra LADY

Vant oppussing for 50 000 kr fra LADY

Bettina vant drømmepremien, oppussing for 50 000 kr fra LADY.

Da vi lanserte den nye veggmalingen vår i fjor høst, LADY Wonderwall, hadde vi en konkurranse på facebook siden vår. Ved å gjennomføre quizen «Hvilken farge er du?» var man med i trekningen av en LADY Makeover til en verdi av 50 000 kr. Og vinneren her ble Bettina fra Oslo. Sårt tiltrengt var premien, da de nettopp hadde hatt en vannskade, og i den forbindelse hadde de bestemt seg for å flytte kjøkkenet. En jobb som ble litt mer lystbetont når man man fikk litt hjelp på veien. I premien får de nemlig maling for 10 000 kr, malerarbeid for 30 000 kr og et gavekort fra H&C til 10 000 kr!

Den første tiden har nå gått med til å gjøre selve grunnarbeidet og tenke ut kjøkken og fargesammensetninger. Bettina er i dialog med Nina, vår fargedesigner, og får råd og tips underveis.

Slik så det ut når de akkurat hadde fått beskjed om at de hadde vunnet:

Nå begynner ting å bli mer ferdig. Panelen er på veggen og gulvet kommer denne uken. Slik ser det ut nå:

 

De har bestilt kjøkken og vet fargen på det. Og da er det enklere for Nina å komme med fargeråd til veggene. I tillegg har de nå mulighet til å male prøver på veggen «bak/under» der kjøkkenbenken kommer.

Her er skissetegningen fra Sigdal som leverer kjøkkenet.

Kjøkken : Herregaard Eik Palett, Frontfarge : S2500-N, Farge skrog : Hvitt m/lys grå forkant, Tilbehør : Eik Palett, Farge : S2500-N, Dører og skuffer : Herregaard Eik Palett

Benkeplate: 17 ASKIM STEIN NERO ASSOLUTO 30 MM POLERT

Gulv: STUDIOplank Eik Natur/Rustikk, 20x180mm, black

 

Bettina og mannen tenkte i utgangspunktet en mørk mørk gråinteriørbeis…. «Så kan man male i ettertid hvis man vil ha det lysere eller annen farge om noen år» som Bettina sier.

«Bildet» de ser for seg er noe ala dette fra Sigdalkatalogen:

Bilde fra Sigdal

Nå har de fått opp panel og har begynt å se på fargeprøver. Etter tips fra Nina har de vært og hentet store A3 fargeprøver hos en forhandler for å se det i sammenheng med kjøkkenfrontene. Her finner du oversikt over hvilke butikker som har store fargeprøver. Her har de beiset opp prøver i både LADY 9099 Patinagrå og LADY 9044 Kullsort.

De skal nå male andre strøk med Patinagrå i dag, for å se hvordan det blir. For hvert strøk man tar, jo mørkere blir det. Det er det som er fint med interiørbeis. Du kan skape ditt eget uttrykk. De heller foreløpig litt mot Kullsort, kanskje et hakk lysere, men ikke mye…. :)

Planlegge og leke seg frem til riktig farge er jo noe av det morsomste av jobben. Trenger du fargeråd, kan du «chatte» med våre fargedesignere på LADY facebook.

Vi ønsker Bettina lykke til og gleder oss til å se det endelige resultatet. Hvilken farge mener du at hun burde velge? :)

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…

Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Den 14. februar feires Valentinsdagen. Denne dagen vil vi gjerne vil vise vår kjærligheten til vår elskede. Du kan gjøre…

Ny spisestue i klassisk byleilighet

Den klassiske, eldre byleiligheten , fikk en helt ny spisestue, og Tid for hjem tok nennsomt vare på sjelen i…

Våre vakreste farger – din unike fargeguide!

Fargekartet «Våre vakreste farger» fra LADY, er din unike fargeguide. Her finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Bilde…