Vant oppussing for 50 000 kr fra LADY

Vant oppussing for 50 000 kr fra LADY

Bettina vant drømmepremien, oppussing for 50 000 kr fra LADY.

Da vi lanserte den nye veggmalingen vår i fjor høst, LADY Wonderwall, hadde vi en konkurranse på facebook siden vår. Ved å gjennomføre quizen «Hvilken farge er du?» var man med i trekningen av en LADY Makeover til en verdi av 50 000 kr. Og vinneren her ble Bettina fra Oslo. Sårt tiltrengt var premien, da de nettopp hadde hatt en vannskade, og i den forbindelse hadde de bestemt seg for å flytte kjøkkenet. En jobb som ble litt mer lystbetont når man man fikk litt hjelp på veien. I premien får de nemlig maling for 10 000 kr, malerarbeid for 30 000 kr og et gavekort fra H&C til 10 000 kr!

Den første tiden har nå gått med til å gjøre selve grunnarbeidet og tenke ut kjøkken og fargesammensetninger. Bettina er i dialog med Nina, vår fargedesigner, og får råd og tips underveis.

Slik så det ut når de akkurat hadde fått beskjed om at de hadde vunnet:

Nå begynner ting å bli mer ferdig. Panelen er på veggen og gulvet kommer denne uken. Slik ser det ut nå:

 

De har bestilt kjøkken og vet fargen på det. Og da er det enklere for Nina å komme med fargeråd til veggene. I tillegg har de nå mulighet til å male prøver på veggen «bak/under» der kjøkkenbenken kommer.

Her er skissetegningen fra Sigdal som leverer kjøkkenet.

Kjøkken : Herregaard Eik Palett, Frontfarge : S2500-N, Farge skrog : Hvitt m/lys grå forkant, Tilbehør : Eik Palett, Farge : S2500-N, Dører og skuffer : Herregaard Eik Palett

Benkeplate: 17 ASKIM STEIN NERO ASSOLUTO 30 MM POLERT

Gulv: STUDIOplank Eik Natur/Rustikk, 20x180mm, black

 

Bettina og mannen tenkte i utgangspunktet en mørk mørk gråinteriørbeis…. «Så kan man male i ettertid hvis man vil ha det lysere eller annen farge om noen år» som Bettina sier.

«Bildet» de ser for seg er noe ala dette fra Sigdalkatalogen:

Bilde fra Sigdal

Nå har de fått opp panel og har begynt å se på fargeprøver. Etter tips fra Nina har de vært og hentet store A3 fargeprøver hos en forhandler for å se det i sammenheng med kjøkkenfrontene. Her finner du oversikt over hvilke butikker som har store fargeprøver. Her har de beiset opp prøver i både LADY 9099 Patinagrå og LADY 9044 Kullsort.

De skal nå male andre strøk med Patinagrå i dag, for å se hvordan det blir. For hvert strøk man tar, jo mørkere blir det. Det er det som er fint med interiørbeis. Du kan skape ditt eget uttrykk. De heller foreløpig litt mot Kullsort, kanskje et hakk lysere, men ikke mye…. :)

Planlegge og leke seg frem til riktig farge er jo noe av det morsomste av jobben. Trenger du fargeråd, kan du «chatte» med våre fargedesignere på LADY facebook.

Vi ønsker Bettina lykke til og gleder oss til å se det endelige resultatet. Hvilken farge mener du at hun burde velge? :)

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…