Fresht hjem på 2 dager?

Fresht hjem på 2 dager?

Sommertid! Lange lyse kvelder. Kjenner jeg er superklar for noen småprosjekter nå. Mitt første er den utrolig flotte hyllen som datteren vår på 11 år, så stolt kom hjem fra sløyden med her om dagen. På lørdag kjøpte jeg en 1 liter LADY Pure Nature 9044 Kullsort. Hyllen skal datteren min og jeg beise sammen. Har valgt sort for matche det sorte kjøkkenet vårt, blir kanskje en fin hylle til å ha noen gode oljer på. Gleder meg! Her får du forslag til noen enkle prosjekter som gjør at du får ett fresht hjem på bare et par dager.

5 triks på 2 dager!

1. Detaljer som teller:

Vinduskarmer og dørkarmer tar seg best ut når de er kritthvite og strøkne! Følg trenden – nå er det høyglans som gjelder. Slik gjør du det for et perfekt resultat: Puss lett ned med 180 pussepapir, og mal 2 strøk med LADY Supreme i en hvitfarge! OBS! Sjekk hvilken hvitfarge som passer best hjemme hos deg. Les Nina sine råd og tips om hvilke hvitfarger som passer til hvilke farger.

Jotun-LADY-Male-vinduskarmer-hvite

LADY Supreme Finish Halvblank (velg gjerne Superblank) 7236 Chi (Vegg LADY Pure Color 7236 Chi)

 LADY Pure Color 10341 Kalk og 10429 Diskret

Eller hva med å velge en helt ny farge på listene?! Ganske så stilig med lister malt med LADY Supreme Finish 10429 Diskret sammen med veggen som er malt med LADY Pure Color 10341 Kalk

2. Raskt med rull:

Kontrastvegger på soverom og kjøkken maler du lett med rull. De hotteste fargene akkurat nå, er sobre rosatoner og blåtoner som LADY 2602 Butterfly, LADY 2374 Bliss, og LADY 5362 Fusion. Se alle vår- og sommerfargene fra LADY her. Ta gjerne et par vegger når du først er i gang ;)

JOTUN_LADY_SS14_2374_BLISS_3

Selv synes jeg LADY 2374 Bliss er en utrolig fresh farge.

 

3. Sett ditt eget preg:

Gjør som verdens beste kokker – tryll med råvarene! IKEA har kanskje designen, men LADY har definitivt fargene! Bilderammer, bord og stoler totalforvandles med blågrønne farger som LADY 5397 Scooter eller LADY 5362 Fusion. Bruk gjerne den samme fargen i forskjellige glansgrader! Her kan du se hvordan vi tryllet med dette IKEA trillebordet.

 

JOTUN_LADY_SS14_5362_FUSION_1

4. Førsteinntrykk som varer:

Storslåtte entreer er ikke forbeholdt filmstjerner! Hallen friskes raskt opp med nye farger på vegger og skapdører. Bruk produktene LADY Wonderwall (ekstra lett å vaske) og LADY Pure Color (ekstra fin). Vårens spreke rosafarger og duse blåfarger er også ideelle på gulv – bittesmå flater males med LADY Classic og toppes med lakk for slitesterk glans. Hva med å lage ditt eget mønster?

Male-gulv-Jotun-Lady

Dette fine mønsteret fant jeg på Annabelleas blogg

5. Livets krydder:

Kjøkkenet er selve hjertet i hjemmet – det er her vi elsker å samles! Maksimalt rent og luftig inntrykk fås med LADY Tak i LADY 9918 Klassisk hvit (hvis den passer til fargene du har fra før. Igjen – se Ninas artikkel om hvitfarger :)).

Lady 10341 Kalkgraa

 

Veggen her er malt med LADY Pure Color 10342 Kalkgrå

fjeldborg_utestue_120829-_DSC7637

Ute etter stoler og bord som blikkfang? Ingrid malte disse stolene, i knalle lekre farger. Fantastisk mye energi man får av slike farger. Kan anbefale LADY Supreme Finish Superblank her. Flere DIY prosjekter fra Ingrid finner du her.

Dette trenger du:
LADY fargekart, Jotun Kvist- og Sperregrunning (da slipper du den kjedelige kvistlakkingen), LADY Supreme Finish til panel/treverk, LADY Pure Color til vegg,  Jotun Penselrens (kan også brukes til å fjerne flekker på klær), pussepapir, god kost, god rulle med forlenger til tak og vegg, dekkepapp og maskeringstape.

Lykke til!

PS. Husk å hashtag det du maler med #ladyspringsummer så kan du vinne fine premier (konkurransen går frem til og med 7. april)

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Helt rått på Rott med Eventyrlig oppussing

I sesongens første episode av Eventyrlig oppussing går turen til nydelige Rott i Tananger. Her er det et gammelt jærhus…

7386 Pistachio – en ny grønn favoritt

Med JOTUN 7386 Pistachio gir du hjemmet ditt en frisk og fengende farge! Den skaper en spennende dynamikk, enten ved…

Våre vakreste grønnfarger

Dette er en av våre vakreste grønnfarger! LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet….

4947 True Blue – et elegant kick til ditt interiør

Fargenyheten Jotun LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Den…

Gi rommet karakter med komplementærfarger

Det nye fargekartet fra Jotun LADY – CANVAS – inneholder nye, lekre fargenyanser, inspirert av naturen!  Her kan du lese…