Trillebord i vårens farger!

Trillebord i vårens farger!

Å male et møbel i vårens farger fra Jotun LADY kan gi en liten boost til hjemmet ditt. Her får du tips til noen stilige møbler du kan pimpe opp i vårens nyanser! I forbindelse med fotoshooten til LADY Spring & Summer Collection malte vi et trillebord. Et sånt bord kan være veldig praktisk i nær sagt alle rom i huset. Hvem trenger ikke litt ekstra plass ved spisebordet eller på kjøkkenet? Jeg ser for meg at dette kan stå både i en gang eller i tilknytning til en terrasse. Eller hva med å bruke bordet til et vakkert stilleben? Flinkeste Jannicke Kråkvik har nøye satt sammen alle de vakre vasene og skålene på bildet her, og det er bare å la seg inspirere! 

Jotun-LADY-Ikea-trendig-bord-malt
Vi har fått mange spørsmål om hvor dette tøffe trillebordet kommer fra, og sannheten er at det opprinnelig er et ganske enkelt Trendig trillebord fra IKEA. Det er jo fint som det er, men vi synes det blir langt mer morsomt med et par strøk maling!

Jotun-LADY-Ikea-trendig-bord-ubehandlet
Selve trillebordet er malt med LADY Supreme Finish Matt i fargen LADY 5362 FUSION. Hjulene har blitt helt blanke med LADY Supreme Finish Superblank i fargen LADY 2602 BUTTERFLY. Veggen bak har fått samme farge som vognen, LADY 5362 FUSION, og er malt helt matt med LADY Pure Color.

Det er jo bare å velge og vrake blant dine favorittfarger og glansgrader – og det gjelder å være kreativ og finne sin egen kombinasjon!

For å være helt sikker på at malingen sitter, bør du først grunne med Jotun Heftgrunning Universal. Enkelte deler av bordet har ganske glatt overflate, og denne grunningen vil bidra til heft til toppstrøket. Bruk gjerne en liten rull og en liten pensel for å komme til overalt. Etter å ha påført malingen med rull, er det smart på bruke en Fordriver (bred pensel) for å få malingen til å flyte jevnt ut. Ta ett og ett felt om gangen, for malingen tørker relativt raskt.

For flere tips om tilsvarende maleteknikk på møbler, se her:

 

Jeg er usikker på om IKEA fortsatt har dette bordet inne, men det er mange fine ting man kan male for de som ønsker noen kreative prosjekter. Andre fine prosjekter fra IKEA kan f.eks være kommoden IKEA PS 2012 eller Tarva seng.

Jotun-LADY-Ikea-prosjekter

Jotun-LADY-Ikea-prosjekter-2

 

 

Eller hva med å male «ryggen» på disse i de forskjellige rosa-fargene fra LADY Spring & Summer 2014?

PS. Krukker og vaser på bordet kommer fra Bolia, Røst og Bolina. Krukken under bordet er fra Home & Cottage

Lykke til med maleprosjektet ditt!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

Elegant stil hjemme hos familien Blipp

Jamina og Stian Blipp har pusset opp og bygget om. – Se det smakfulle interiøret og de nye fargene! Oppussing…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…