Trillebord i vårens farger!

Trillebord i vårens farger!

Å male et møbel i vårens farger fra Jotun LADY kan gi en liten boost til hjemmet ditt. Her får du tips til noen stilige møbler du kan pimpe opp i vårens nyanser! I forbindelse med fotoshooten til LADY Spring & Summer Collection malte vi et trillebord. Et sånt bord kan være veldig praktisk i nær sagt alle rom i huset. Hvem trenger ikke litt ekstra plass ved spisebordet eller på kjøkkenet? Jeg ser for meg at dette kan stå både i en gang eller i tilknytning til en terrasse. Eller hva med å bruke bordet til et vakkert stilleben? Flinkeste Jannicke Kråkvik har nøye satt sammen alle de vakre vasene og skålene på bildet her, og det er bare å la seg inspirere! 

Jotun-LADY-Ikea-trendig-bord-malt
Vi har fått mange spørsmål om hvor dette tøffe trillebordet kommer fra, og sannheten er at det opprinnelig er et ganske enkelt Trendig trillebord fra IKEA. Det er jo fint som det er, men vi synes det blir langt mer morsomt med et par strøk maling!

Jotun-LADY-Ikea-trendig-bord-ubehandlet
Selve trillebordet er malt med LADY Supreme Finish Matt i fargen LADY 5362 FUSION. Hjulene har blitt helt blanke med LADY Supreme Finish Superblank i fargen LADY 2602 BUTTERFLY. Veggen bak har fått samme farge som vognen, LADY 5362 FUSION, og er malt helt matt med LADY Pure Color.

Det er jo bare å velge og vrake blant dine favorittfarger og glansgrader – og det gjelder å være kreativ og finne sin egen kombinasjon!

For å være helt sikker på at malingen sitter, bør du først grunne med Jotun Heftgrunning Universal. Enkelte deler av bordet har ganske glatt overflate, og denne grunningen vil bidra til heft til toppstrøket. Bruk gjerne en liten rull og en liten pensel for å komme til overalt. Etter å ha påført malingen med rull, er det smart på bruke en Fordriver (bred pensel) for å få malingen til å flyte jevnt ut. Ta ett og ett felt om gangen, for malingen tørker relativt raskt.

For flere tips om tilsvarende maleteknikk på møbler, se her:

 

Jeg er usikker på om IKEA fortsatt har dette bordet inne, men det er mange fine ting man kan male for de som ønsker noen kreative prosjekter. Andre fine prosjekter fra IKEA kan f.eks være kommoden IKEA PS 2012 eller Tarva seng.

Jotun-LADY-Ikea-prosjekter

Jotun-LADY-Ikea-prosjekter-2

 

 

Eller hva med å male «ryggen» på disse i de forskjellige rosa-fargene fra LADY Spring & Summer 2014?

PS. Krukker og vaser på bordet kommer fra Bolia, Røst og Bolina. Krukken under bordet er fra Home & Cottage

Lykke til med maleprosjektet ditt!

Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny stil og raffinert stue hjemme hos Ellen. Se hvor fin og lun stuen ble med den dempede gulfargen LADY…

Stilfull eleganse hjemme hos Elisabeth

Hjemme hos Elisabeth er det både stilfullt og minimalistisk – og hyggelig og gjestfritt. Fargen på kjøkkenet er LADY Wonderwall…

Dette er årets farger i 2021!

Årets farger i 2021 vil uten tvil preges av året vi har lagt bak oss. Jotuns skandinaviske fargesjef, Nina Klæboe…

Farger og energi hos Alek Modin

Hold deg fast og gjør deg klar for vakre farger og et sanselig fargefyrverkeri! Hjemme hos Alek Modin opplever man…

Ostekake med smak av jul

Lag en deilig ostekake med smak av jul! Kanskje blir dette julens nye favorittdessert? Oppskrift og foto: Annette Nordstrøm Julens…

Vakker og naturlig borddekking til jul

Lag julens vakreste borddekking med materialer du finner i naturen! – Bordet er laget av gamle gulvbord som er beiset…