Kalkmaling – nå i flere nyanser

Kalkmaling – nå i flere nyanser

Ny farge tilgjengelig i LADY Minerals (på den buede veggen): 11174 Curious Mind. – Livet er fullt av muligheter; utforsk dem med ditt nysgjerrige sinn!

Trendfarger fra LADY

Nå er LADY Minerals tilgjengelig i flere nyanser fra det siste fargekartet vårt. Vi gleder oss til å introdusere dem for deg! Husk at det som er spesielt fint med dette produktet, er at du har mulighet til å sette ditt helt personlige preg på veggene, siden du påfører ved villstryking med pensel.

Allsidig nysgjerrighetsvekker

LADY Minerals kalkmaling 111174 Curious Mind er en blanding av både gult, beige og grått. Resultatet er en spennende og grågul farge, som vekker nysgjerrigheten din. Fargen er i seg selv kalkaktig og kan både benyttes som en nøytral nyanse, men også som en moderne aksent i kombinasjon med andre farger. Med lik farge i både kalkmaling og maling for slett vegg, oppnår du et spennende, men likevel rolig interiør.

LADY-Minerals_11174_Curious Mind

Vegg bue: LADY Minerals Kalkmaling 11174 Curious Mind. Slett vegg: LADY Wonderwall 11174 Curious Mind.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Harmonisk og vakker blå

Full av selvtillit skaper LADY Minerals 5490 Serene Blue stemning i interiøret, samtidig som den enkelt kan kombineres med andre farger. Blått har alltid vært roens farge, og med denne nyansen kan du skape en fredfylt og balansert atmosfære i hjemmet ditt. – Og se hvor elegant fargen fremstår i LADY Minerals; den vakre fargen får en røff edge.

Jotun_LADY-Minerals-5490-Serene-Blue

LADY Minerals 5490 Serene Blue. – Den nye, dempede blågrønne fargen har allerde blitt en klassiker!

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor og resultatet blir både matt, mykt og varmt.

Ydmyk og elegant

Hvis du ønsker deg en farge som er diskret og sofistikert, men som likevel gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne; da kan LADY Minerals 11173 Humble Yellow være fargen du er ute etter! Den dempede og lyse gule fargen, har et grålig slør over seg. Den matcher godt til LADY 54090 Serene Blue som er beskrevet over, siden gult og blått er komplementærfarger.

Buet vegg: LADY Minerals kalkmaling 11173 Humble Yellow. Slett vegg: LADY Pure Color 11174 Curious Mind.

Lett og subtil minttone

LADY 7637 Exhale inviterer til stillhet og ro. – Denne dempede mintfargen, har en blågrønn tone, med et grålig skjær over seg.  Dette er en farge som er god å omgi seg med når man ønsker ro. LADY Minerals 7637 Exhale skaper en diskré og vakker vegg, med nydelige myke strukturer.

Jotun_LADY-7637-Exhale

Pust ut med LADY 7367 Exhale. Merk at det her er malt med LADY Pure Color.

En ny og vakker mineralsk fargepalett

Utforsk effekten av fargene og hvordan du kan kombinere ulike nyanser for en personlig fargepalett. De utvalgte fargene i LADY Minerals harmonerer godt med andre veggfarger fra LADY.

LADY Minerals er enkel å påføre. – Men siden det er det personlige uttrykket som er fokus, anbefaler vi at maleteknikken prøves ut på en liten testflate på forhånd. Slik er du sikker på å finne frem til akkurat det uttrykket som du ønsker på veggen din. Med lange strøk får du en rolig effekt, mens kortere strøk gir et mer intenst uttrykk. Lær mer om hvordan du påfører LADY Minerals

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Våre tips til vakre fargekombinasjoner

I det nye fargekartet fra Jotun LADY, har vi forslag til en rekke matchende fargekombinasjoner, både med nye farger og med klassiske, tidløse nyanser! Dette er trygge valg, som sikrer deg et vakkert interiør. LADY 1352 Form er en av våre klassiske farger, som harmonerer godt med LADY 11174 Curious Mind, LADY 11173 Humble Yellow og LADY 5490 Serene Blue.

Jotun_LADY-Minerals-1352-Form

En tidløs nyanse som matcher flere av de nye fargene: LADY Minerals 1352 Form på veggen. Bordet er malt med i samme farge; LADY Supreme Finish silkematt 1352 Form.

Her er de andre tidløse nyansene fra det siste fargekartet vårt, som er tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling:

Er du mer nysgjerrig på fargeutvalget vårt? Nå får du LADY Minerals kalkmaling i over 80 ulike nyanser!

Ujevne underlag?

LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag til vakre betongaktige vegger. Dette er løsningen for tidsriktig fornyelse av rom som virkelig trenger det og resultatet er vakre mineralske vegger.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Les gjerne mer om denne unike veggfornyeren. 

Vi håper du fikk lyst til å utforske LADY Minerals-universet nærmere! – Det er enkelt å lykkes med ditt eget eksklusive og personlige uttrykk! Lykke til!!!
Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…