Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å se den danne bakteppet til den herlige pop-up butikken til Bokhari på Oslo Design Fair.

Muted Coral møter skandinavisk design og pakistansk håndverk

Kanskje besøkte du nylig avholdte Oslo Design Fair? Da la du sikkert merke til den imponerende pop-up butikken i Glassgaten, en pop-up designet av Kristine Bjaadal, malt i årets fargenyhet fra LADY –  20217 Muted Coral.

Bokhari lanserte sin nye, spennende kolleksjon sammen med illustratørene i byHands. Resultatet er tolv spennende bager og vesker, og alle er laget av resirkulert bomull med unike illustrasjoner, trykket for hånd med silketrykk.

Hos Bokhari kombineres skandinavisk design og pakistansk håndverk i vakre kvalitetsprodukter. Kreativ leder og designer Runa Klock og daglig leder Amar Bokhari er de som står bak initiativet, i tillegg til de hundrevis av kvinner og menn ved veveriet i Pakistan. Gjennom dette arbeidet, sikrer Bokhari trygge og anstendige arbeidsplasser til over 450 håndverkere i Pakistan, de fleste kvinner, og skolegang til barna deres, på LAMS-skolen vegg-i-vegg. Les mer her.

JOTUN 20217 Muted Coral

På messen presenterte Bokhari også sin egen kolleksjon av produkter med Bokharis prisvinnende design og mønster, samt sine interiørprodukter som spenner fra tepper og matter til kurver og sengetepper. – En kombinasjon av skandinavisk design med pakistansk håndverk i vakre interiør- og tekstilprodukter! 

Det viktige fargevalget

Korallfarger kom virkelig inn i motebildet for noen år tilbake, og holder stadig stand som en populær farge. I interiørverden er røde og rosa ferskentoner stadig mer populære. – LADY 20217 Muted Coral fungerer så godt bak materialene i bagene fra Bokhari. 20217 Muted Coral har raskt blitt en favoritt fra vårt nyeste fargekart CANVAS – og vi skjønner godt hvorfor.

LADY Pure Color 20217 Muted Coral
Foto: @schonnemann / styling: @kraakvikdorazio

LADY 20217 Muted Coral er en elegant, dempet korallrød. Den vil løfte de gylne nøytrale fargene til et nytt nivå, og den vil garantert være en utmerket aksentfarge til mange av Jotuns mest populære grønne nyanser som 8281 Pale Linden, 7628 Treasure, 7629 Antique Green og 8302 Laurbær. Kombiner den ellers med hvit, beige, grå, duse rosa- og terrakottatoner, eller med gul!

Supermatt Muted Coral i veggmalingen LADY Pure Color

Med LADY Pure Color får rommet en helt spesiell atmosfære – kjennetegnet av et supermatt, mykt og luksuriøst utseende. Dette er altså en maling for slett vegg som gir supermatt finish, helt uten gjenskinn. Dette gir en helt unik, eksklusiv fargeopplevelse og fargene kommer til uttrykk på vakrest mulig måte. I tillegg er den slitesterk.

JOTUN 20217 Muted Coral

Spente og fornøyde med malejobben før utstillingen åpner! T.v. Amar Bokhari, daglig leder, og Monica Breivik, lagersjef i Bokhari.

Veggene malt med vår vakreste maling LADY Pure Color – for et unikt og eksklusivt uttrykk! 

Hos Bokhari kombineres skandinavisk design og pakistansk håndverk i vakre kvalitetsprodukter. Les mer her.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • supermatt eksklusivt utseende
  • unik fargeopplevelse
  • slitesterk
  • dekkgaranti

JOTUN 20217 Muted Coral

Bager fra Bokhari var gave til de som var på Jotuns fargelansering i høst. – Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med en sosial entreprenør som tar bærekraft på det høyeste alvor. – Og bagene ble så fine at det gikk rykter om de i hele bransjen ved lansering – alle ville ha, og vi måtte smette oppi våre nye fargekart der vi rakk. 

Birgit Torkildsby, regional fargesjef Jotun

Finn riktig maling

Finn riktig Jotun-maling til ditt prosjekt. Våre malinger inneholder kun ingredienser av høyeste kvalitet. Når du velger en maling fra Jotun, velger du derfor god dekkevne, langvarig farge og glans – og et sluttresultat du vil ha glede av lenge. Les mer her.

Foto: Inger Marie Grini

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….