Opptatt av inneklima – Velg LADY Balance

Opptatt av inneklima – Velg LADY Balance

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra til et bedre inneklima.

Bildet over: Dette naturskjønne rommet er malt med LADY Balance i fargen 10678 Space.

Hvorfor er et godt inneklima så viktig?

Inneklima omfatter alle fysiske og kjemiske forhold som påvirker oss innendørs, og et godt inneklima er viktig for helse, trivsel og læringsevne. Spesielt viktig er det for alle som sliter med astma eller overfølsomhet. Dersom inneklimaet er dårlig, kan det føre til nedsatt funksjon og livskvalitet. Nye LADY Balance er en maling uten emisjon/avdamping, og er således et godt valg for inneklimaet! LADY Balance har heller ingen malingslukt, så her kan du male rommet og flytte inn samme dag!

LADY Balance på sovero i den nydelige 1520 Cheerful Peach

Med LADY Balance kan du male og bruke rommet samme dag som du har malt. Her er soverommet malt med 1520 Cheerful Peach, som både er oppfriskende og avslappende på samme tid.

LADY Balance – et trygt valg!

LADY Balance er et trygt valg, samtidig som også er enkel å bruke. Den kan bruke til alle store flater, og du kan male vegger, panel og lister i samme farge, og bruke det samme malingsspannet. Malingen gir et fint, holdbart resultat, og er et helsevennlig valg for hele rommet!

 LADY Balance

LADY Balance

  • matt, vakkert utseende
  • dokumentert god for inneklima
  • lukter minimalt
  • dekkgaranti

Ingen malingslukt og ingen skadelig avdamping gir godt inneklima

LADY Balance-malingen har svak lukt (tilnærmet ingen malingslukt), og oppleves som behagelig å bruke også for de som er sensitive for lukt. Vi anbefaler likevel alltid at det luftes godt i forbindelse med malearbeid. Når LADY Balance tørker, er det i hovedsak vann som damper av.

LADY Balance er super på barnerommet

LADY Balance er suveren til barnerommet – to strøk på én dag, ingen skadelige emisjoner og lukter minimalt. Her i fargen 12080 Soft Radiance.

Malingen har lav, og ingen skadelig, emisjon, selv under påføring. Rom malt med LADY Balance kan derfor normalt tas i bruk så snart overflaten er tørr. For personer med overfølsomhet ift astma/allergi, eller spedbarn, så anbefales det å vente noen dager ekstra før rommet tas i bruk.

Gravid og skal male?

For gravide er det ekstra viktig å ta hensyn til den lille i magen. LADY Balance er vanntynnet og inneholder ingen løsemidler og du kan fint male med LADY Balance når du er gravid. Med LADY Balance kan gravide altså føle seg helt trygg på at både de selv og barnet ikke tar skade av malingen.

JOTUN-10580-SOFT--SKIN

Mens man er gravid kan tiden virke uendelig lang! Benytt ventetiden til å planlegge et lunt babyrom, slik at dere sammen kan kose dere og bare nyte, når tiden endelig er inne. Veggen er malt i fargen 10580 Soft Skin.

To strøk på en dag

Dersom man starter på morgenen, kan man fint rekke to strøk på en dag. Det er da viktig at det første strøket er helt tørt før du påfører det neste.  På emballasjen finner man mer informasjon om tørketider. LADY Balance har også dekkgaranti med kun to strøk.

LADY Balance på veggen i fargen 8087 Spring Air

Vårlig og eviggrønt med fargen 8087 Vårluft.

Husk at du får LADY Balance i alle våre vakre LADY-farger :)

 LADY Balance

LADY Balance

  • matt, vakkert utseende
  • dokumentert god for inneklima
  • lukter minimalt
  • dekkgaranti

Psst! LADY Balance kommer dessuten i malingsspann som består av inntil 60% resirkulert PCR-plast (Post Consumer Recycled), og spannet er 100% resirkulerbart.

Les mer om LADY Balance og malingens egenskaper her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Nytt fargekart fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2024, med tittelen CANVAS. Her kan du utforske de ulike fargeretningene,  – bli…

Naturlige kombinasjoner med nabofarger

Det nye fargekartet CANVAS fra Jotun LADY inneholder nye, inspirerende fargetoner og gode tips til hvordan du kan skape behagelige…

Monokrom fargeharmoni

Det nye fargekartet fra Jotun LADY – CANVAS – inneholder mange lekre, nye fargekombinasjoner og gode tips til hvordan du…

Deilig minimalisme med nøytrale nyanser

Det nye fargekartet CANVAS fra Jotun LADY inneholder nye, vakre fargenyanser! Her kan du lese mer om hvordan du kan…

Sommerhytta til Heidi og Patrick

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…

Følg oppussingsprosjektet til Marte Bratberg

Marte Bratberg og familien har kjøpt drømmeboligen på Tåsen i Oslo. Her har de i tillegg det Marte beskriver som…