Redesign – Fra spisebord til konsollbord

Redesign – Fra spisebord til konsollbord

DIY Redesign 

 

Jeg innrømmer det – jeg elsker redesign. Faktisk har jeg gjort det lenge før det hadde et navn. Fra den gang vi kalte det «Denne-kan-vi-sikkert-bruke-til-noe-lurt» eller «Jeg-finner-ikke-et-møbel-som-passer-så-vi-må-lage-det-selv». Det var sistnevnte som gjorde seg gjeldende i dette tilfellet. Jeg hadde lenge vært på jakt etter et passende møbel til dette prosjektet. En smal gang, et bredt veggfelt og høyt under taket krever sitt møbel. De fleste møblene på markedet var enten for dype, for smale eller kom i konflikt med den vegghengte varmeovnen. Heldigvis kunne Finn.no og et par timers innsats med verktøy og maling løse problemet.

 

Redesign-konsollbord-DIY_2

 

 

Et spisebord av typen som det finnes mange av til salgs for noen hundrelapper, ble et bra utgangspunkt. Konsollbordet skulle passe til et stort speil med matt, svart overflate, og bordet ble derfor rengjort og malt med LADY Supreme Finish Matt. Deretter målte vi ønsket dybde, fant frem sirkelsagen, og VOILA! – to konsollbord. Det ene ble montert med to vinkeljern mot veggen under speilet, og endelig fikk gangen sitt møbel.

Det andre? Det skal bli til et lite arbeidsbord, toalettbord eller kanskje en skrivepult på et barnerom? Hmmm… må bare finne riktig prosjekt først og ikke minst riktig farge. Jeg gleder meg :)

Her finner du forslag til flere DIY-prosjekter.

Redesign

Dette flotte redesign-bildet har vi lånt fra Redesign.

Avatar

Adele – Interiørarkitekt - MNIL

Adele Kløve er interiørarkitekt MNIL, driver Plan A og jobber med arkitektur- og interiørprosjektering for næringsliv og bolig. Hun har lang fartstid fra arkitektbransjen og deler sine beste tips med deg. Adele er glødende engasjert i sitt fag, full av gode idéer til alt fra fargevalg til praktiske og kreative løsninger i hjemmet.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…