Redesign – Fra spisebord til konsollbord

Redesign – Fra spisebord til konsollbord

DIY Redesign 

 

Jeg innrømmer det – jeg elsker redesign. Faktisk har jeg gjort det lenge før det hadde et navn. Fra den gang vi kalte det «Denne-kan-vi-sikkert-bruke-til-noe-lurt» eller «Jeg-finner-ikke-et-møbel-som-passer-så-vi-må-lage-det-selv». Det var sistnevnte som gjorde seg gjeldende i dette tilfellet. Jeg hadde lenge vært på jakt etter et passende møbel til dette prosjektet. En smal gang, et bredt veggfelt og høyt under taket krever sitt møbel. De fleste møblene på markedet var enten for dype, for smale eller kom i konflikt med den vegghengte varmeovnen. Heldigvis kunne Finn.no og et par timers innsats med verktøy og maling løse problemet.

 

Redesign-konsollbord-DIY_2

 

 

Et spisebord av typen som det finnes mange av til salgs for noen hundrelapper, ble et bra utgangspunkt. Konsollbordet skulle passe til et stort speil med matt, svart overflate, og bordet ble derfor rengjort og malt med LADY Supreme Finish Matt. Deretter målte vi ønsket dybde, fant frem sirkelsagen, og VOILA! – to konsollbord. Det ene ble montert med to vinkeljern mot veggen under speilet, og endelig fikk gangen sitt møbel.

Det andre? Det skal bli til et lite arbeidsbord, toalettbord eller kanskje en skrivepult på et barnerom? Hmmm… må bare finne riktig prosjekt først og ikke minst riktig farge. Jeg gleder meg :)

Her finner du forslag til flere DIY-prosjekter.

Redesign

Dette flotte redesign-bildet har vi lånt fra Redesign.

Avatar
Avatar

Adele – Interiørarkitekt - MNIL

Adele Kløve er interiørarkitekt MNIL, driver Plan A og jobber med arkitektur- og interiørprosjektering for næringsliv og bolig. Hun har lang fartstid fra arkitektbransjen og deler sine beste tips med deg. Adele er glødende engasjert i sitt fag, full av gode idéer til alt fra fargevalg til praktiske og kreative løsninger i hjemmet.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…