Svale, late…

Svale, late…

dager på nybeiset terrasse….
Hva er vel bedre enn å tilbringe solrike sommerdager og svale sommerkvelder på terrassen? Her til lands teller vi antall deilige sommerdager, noe av årsaken til at vi nordmenn er flinke til å utnytte det sommeren byr oss av sol og varme. Nå som sommeren endelig er her, innreder vi uterommet som vi innreder stua – med utemøbler, puter og pledd, tepper, lykter, blomster etc. Hvert eneste år krysser vi fingrene for at nettopp denne sommeren skal bli tidenes beste, hvor morgenkaffen kan nytes sammen med dagens første solstråler.

Terrassetrender

 

Styling Kråkvik & D´Orazio Foto: Siren Lauvdal for kid.no

Terrassen lager den perfekte rammen for uterommet, enten det er hjemme eller på hytta. En nybeiset og velholdt terrasse er det beste utgangspunkt for å fremheve både møbler, pynt og blomster. Det skaper i større grad en lunhet og en følelse av innerom – ute!

Er du blant dem som synes det er litt mye styr å beise terrassen? Da er det godt å vite at TREBITT har produktene som holder terrassen din vakker i flere år, slik at jobben ikke må gjøres så ofte. Dessuten er det faktisk fort gjort når man først er i gang. Så det er ingen ting å lure på!

Slik gjør du (se også film nederst i artikkelen):

1. Velg hvilken farge du ønsker på terrassen. TREBITT Terrassebeis finnes i en rekke farger som fremhever treets vakre utseende og skaper harmoni med omgivelsene. Tips! Velg en farge til terrassegulvet som skaper god visuell forbindelse mellom huset/hytta og omgivelsene.

2. For å få det beste utgangspunktet for et perfekt resultat, klargjør du enkelt og effektivt tidligere behandlede terrassegulv med TREBITT Terrassebeisfjerner.  Gammel beis fjernes enkelt og effektivt, treverket renses og lysnes. Lett å rulle på og skylle av.

3. Nå er du klar til å gå i gang! Ett strøk med TREBITT Terassebeis er tilstrekkelig for å få en vakker og slitesterk overflate som varer inntil tre år. Beisen beskytter i tillegg mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt.

Når terrassen er klar, gjenstår det bare å sette ut møbler, pynte opp og nyte det herlige livet utendørs.

God sommer!

Trebitt-Terrassebeis-ShimmergraaVegg: Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet. Terrasse: Trebitt 9037 Shimmergrå. Mur: Jotun 9933 Stenvegg

 Se flere inspirasjonsbilder her.

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?list=PLaoOeGZX-1pEWnEVBjkd4-t9Bv2adFM70&v=tUeahV7N4mk[/YouTube]

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…