Svale, late…

Svale, late…

dager på nybeiset terrasse….
Hva er vel bedre enn å tilbringe solrike sommerdager og svale sommerkvelder på terrassen? Her til lands teller vi antall deilige sommerdager, noe av årsaken til at vi nordmenn er flinke til å utnytte det sommeren byr oss av sol og varme. Nå som sommeren endelig er her, innreder vi uterommet som vi innreder stua – med utemøbler, puter og pledd, tepper, lykter, blomster etc. Hvert eneste år krysser vi fingrene for at nettopp denne sommeren skal bli tidenes beste, hvor morgenkaffen kan nytes sammen med dagens første solstråler.

Terrassetrender

 

Styling Kråkvik & D´Orazio Foto: Siren Lauvdal for kid.no

Terrassen lager den perfekte rammen for uterommet, enten det er hjemme eller på hytta. En nybeiset og velholdt terrasse er det beste utgangspunkt for å fremheve både møbler, pynt og blomster. Det skaper i større grad en lunhet og en følelse av innerom – ute!

Er du blant dem som synes det er litt mye styr å beise terrassen? Da er det godt å vite at TREBITT har produktene som holder terrassen din vakker i flere år, slik at jobben ikke må gjøres så ofte. Dessuten er det faktisk fort gjort når man først er i gang. Så det er ingen ting å lure på!

Slik gjør du (se også film nederst i artikkelen):

1. Velg hvilken farge du ønsker på terrassen. TREBITT Terrassebeis finnes i en rekke farger som fremhever treets vakre utseende og skaper harmoni med omgivelsene. Tips! Velg en farge til terrassegulvet som skaper god visuell forbindelse mellom huset/hytta og omgivelsene.

2. For å få det beste utgangspunktet for et perfekt resultat, klargjør du enkelt og effektivt tidligere behandlede terrassegulv med TREBITT Terrassebeisfjerner.  Gammel beis fjernes enkelt og effektivt, treverket renses og lysnes. Lett å rulle på og skylle av.

3. Nå er du klar til å gå i gang! Ett strøk med TREBITT Terassebeis er tilstrekkelig for å få en vakker og slitesterk overflate som varer inntil tre år. Beisen beskytter i tillegg mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt.

Når terrassen er klar, gjenstår det bare å sette ut møbler, pynte opp og nyte det herlige livet utendørs.

God sommer!

Trebitt-Terrassebeis-ShimmergraaVegg: Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet. Terrasse: Trebitt 9037 Shimmergrå. Mur: Jotun 9933 Stenvegg

 Se flere inspirasjonsbilder her.

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?list=PLaoOeGZX-1pEWnEVBjkd4-t9Bv2adFM70&v=tUeahV7N4mk[/YouTube]

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

7386 Pistachio – en ny grønn favoritt

Med JOTUN 7386 Pistachio gir du hjemmet ditt en frisk og fengende farge! Den skaper en spennende dynamikk, enten ved…

Våre vakreste grønnfarger

Dette er en av våre vakreste grønnfarger! LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet….

4947 True Blue – et elegant kick til ditt interiør

Fargenyheten Jotun LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Den…

Nytt fargekart fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2024, med tittelen CANVAS. Her kan du utforske de ulike fargeretningene,  – bli…

Naturlige kombinasjoner med nabofarger

Det nye fargekartet CANVAS fra Jotun LADY inneholder nye, inspirerende fargetoner og gode tips til hvordan du kan skape behagelige…

Monokrom fargeharmoni

Det nye fargekartet fra Jotun LADY – CANVAS – inneholder mange lekre, nye fargekombinasjoner og gode tips til hvordan du…